Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eldeki oyuncuların net maaşları 16 milyon euroyu buldu ki buna KAP'a bildirilmeyen genç oyuncular ve kadroda düşünülmeyen Diabate dahil değil. Salı günü muhtemelen Koita açıklanır. Onun da imza parasıyla 1 milyon euroya yakın bir maliyeti olacaktır.

Daha sol bek ve santrafor transferleri gelecek. Kaleci, stoper ve orta saha mevkilerine de bir şekilde takviye yapıldığında vergiler ve menajer ücretleri hariç 20 milyon euroyu geçeceğiz gibi duruyor. Geçtiğimiz sezon başındaki maaş yükümüz ise 15 milyon euroydu.

Şu listeye bakıldığında özellikle Flavio ve Yunus fayda maliyet açısından sırıtıyor. Flavio'nun önümüzdeki sezon sıçrama yapmasını pek beklemiyorum ama Yunus'tan az da olsa ümidim var. Yine de 11'de forma giymesi zor gözüktüğünden kulübe için pahalı bir oyuncu. Keza Trondsen'in durumu da soru işareti...
    ugurcan,ekuban,semedo muhtemel satılacak 2,4 maaş bütçesi açılıyor.

diabete nin geri geleceğini düşünmüyorum.Alacaklarına karşı bonservisini alır.

Satışlardan en kötü 20+8+7=35 gelir.

bundan sonra hamsik+forvet+sol bek+kaleci+2 genç oyuncu+koita icin ortalama 2,5+2,5+1+1,5+1,5+1=10 milyon daha maaş artışı olur. Yani toplamda 20-25 milyon ararı bir maaş gideri olacak.

Ancak muhtemel 1,5 üstü maaşlar 1,5+imza parası şeklinde olacağı için görece bu rakam aşağı düşecektir.

Ben her zaman bonservis ödemek yerine görece fazla maaşı mantıklı bulmuşumdur.
    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 27.05.2021, 08:37.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Batshuayi Dortmund'da oynarken çok beğenmiştim, 10 maçta 7 gol atmıştı. Daha sonraki takımlarında nedense başarısız oldu. Ben çok potansiyelli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, Dortmund hücumu iyi oynayan bir takım olduğu için, hücumcu kalitesinde benim için iyi bir kıstas. Ceza alanı içinde Sörloth'dan daha etkili. Beni heyecanlandırdı açıkçası.

Yorum

• ----------mert----------

perez---edgar---hugo---meling

----------berat------hamsik--------

gervinho------baka/ömür------waka

--------------sorloth/?--------------

yedek klübesi : erce-serkan,huseyin,ahmetcan,trondsen/farukcan-emirhan/hakan,flavio-yunus,ömür/baka,yusuf-koita/orkun

muhtemel kadromuz buna yakın birşey olacak.

Ben eğer takım olabilirsek ilk iki için şansımızı yüksek görüyorum.

Yorum

• bir diğer alternatif sadece ugurcan satısı gerçekleştirip

hamsik,forvet,sol bek transferi ile yola devam etmek.

hücum : gervinho,waka,ekuban,semedo,sorloth

ortasaha : hamsik,berat,flavio,trondsen,yunus,ömür,baka

oldukça alternatifli bir kadro olur.

Yorum

• Hüseyin, Serkan, Farukcan, Parmak takımla ilişiği kesilip yol verilmeliler.

3’e 5’e bakmadan satış ya da takasta kullanılmalılar. Boş yere kontenjan dolduruyorlar.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muzaffer abi ile dün görüştüm. Brentford cumartesi günkü finalden sonra Halil için menajeriyle masaya oturacakmış. Ardından hakkındaki karar verilecek. Takımda tutmak istiyorlarmış büyük ölçüde ama PL'ye yükselirse o iş değişir bence.

Championship'ten isteyen takımlar varmış.

Geçen gün Zeki Uzundurukan'ın "Başkan Ahmet Ağaoğlu ile konuştu, başkan ona Halil'i Trabzonspor'a getireceğim" haberine de baya kızdı. "Ben bir kelime bile konuşmadım başkanla. Neredeyse 2 senedir bizimle iletişime geçen yok" dedi.
              Süslü Muzo'nun kendi uşağını cincona pazarlamasını hiç yakıştıramadım ama ha...
              Ben burada tüm bahsimi ona oynadım, yalan mı ? Herkes şâhit
              O ne yaptı, gitti abdürrahim ve terim ile laylaylom...
              Başka takım mı yoktu ?
              Tamam bizimkilerin aptallığı var ama o ayrı mesele
              Ayıp etti Muzo emice, çok ayıp
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Eldeki oyuncuların net maaşları 16 milyon euroyu buldu ki buna KAP'a bildirilmeyen genç oyuncular ve kadroda düşünülmeyen Diabate dahil değil. Salı günü muhtemelen Koita açıklanır. Onun da imza parasıyla 1 milyon euroya yakın bir maliyeti olacaktır.

Daha sol bek ve santrafor transferleri gelecek. Kaleci, stoper ve orta saha mevkilerine de bir şekilde takviye yapıldığında vergiler ve menajer ücretleri hariç 20 milyon euroyu geçeceğiz gibi duruyor. Geçtiğimiz sezon başındaki maaş yükümüz ise 15 milyon euroydu.

Şu listeye bakıldığında özellikle Flavio ve Yunus fayda maliyet açısından sırıtıyor. Flavio'nun önümüzdeki sezon sıçrama yapmasını pek beklemiyorum ama Yunus'tan az da olsa ümidim var. Yine de 11'de forma giymesi zor gözüktüğünden kulübe için pahalı bir oyuncu. Keza Trondsen'in durumu da soru işareti...
                Geleceklerin yanında gidecek olanlar da çok olur
                Kafadan Ekuban ve Djaniny'yı yazabiliriz bence, Trondsen de belli olmaz, Flavio da kirâlık giderse en az yarısını kurtarırız maaşının... Uğurcan çok almıyor ama olsun o da para...
                Geçen seneden 2m€ fazla maaş yükümüz olur belki, ki bu da maalesef çok doğal...

Diabate ... o gider, belki cebine atarız fesih parası, başka bir şey olmaz
                Olmadı tekrar kirâlık, 30% biz veririz kalanını alan takım... ayar çekilir ona yaa
                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 27.05.2021, 09:09.

Yorum

• Oyuncu satmadan başka bir transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Sonraki transferler için bayağı bir bekleyebiliriz gibi geliyor. Ayrıca, kanatları yedekleyecek adam arıyoruz ama bonservisli oyuncumuz Diabate hiç bahse katılmıyor. Kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Tam işimize yarayacak profil. Bu kadar kolay kestirip atılmasını anlayamıyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Uğurcan'ı öyle gözüküyor ki ne Lille ne İnter alır... Lille kasayı dolduruyor dolduracak ama kaleciyi ucuza kapatmak isteyeceklerdir...
                    Bakalım Uğurcan nereye gider, İngiltere olur yüksek olasılıkla

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1,2 ve 1,5 mi? İmza paraları ne olacak? 1,2 ve 1,5 olsa iyi iş derdim. Biri 2 biri 2,3 alacak.

İmza parası maaş değil. Serbest oyuncuya ödenen bonservis gibi bir misyonu var.
                      Yukarıda zaten belirttim. Maaşlar normal, imza ücretleri biraz daha makul olabilirdi diye belirttim.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Abdülkadir Ömür'e gelen teklifi açıkladı.
                        ‘ABDÜLKADİR’E 23 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ’
                        Başkan Ağaoğlu o dönem yaşanan gelişmeleri açıkarken "Yusuf’un transferi peşinden Sörloth’un transferi Palace’ta 1 gol ve1 asistle buraya gelip 33 gol 11 2asistle tekrar yurtdışına gitmesi, Uğurcan’ın isminin Avrupa piyasasında telaffuz edilmesi, ilk defa burada açıklayacağım Abdülkadir Ömür’e Yusuf’u gönderdiğimiz sene 23 milyon Euro teklif vardı. Herkes şöyle söylüyor teklif geldiği zaman vereceksin ama o parayı yani Yusuf ve Abdülkadir’den toplam 40 milyon euroyu o sene içerisinde kullanma zorunluluğunuz var limitten dolayı.

Seneye devredelim diye bir şey yok. Para geldiği zaman yüzde 70’i zaten borç ödemeye gidiyor. Trabzonspor’un politikası şu, her sene 14-15 milyon Euro arasında bir oyuncu satması. Ancak biz 1 sene içerisinde hem 2 oyuncuyu göndermek istemedik hem de gelecek olan 40 milyon Euro 1 sene sonranın hesaplarına yansımayacaktı. Oyuncu satma politikamızı bu senede gerçekleştiririz, önümüzdeki senede gerçekleştiririz. (Skorer)

Yorum

• Hasan Tüncel
                          Gervinho, bonservis problemini çözebilmek için Parma'ya alacaklarını bıraktı ve free kağıdını aldı. Gervinho, bıraktığı bu miktarın bir bölümünü Trabzonspor'dan talep etti ve imza parasına yansıtıldı.

En son ensarusta tarafından düzenlendi; 27.05.2021, 09:24.

Yorum

• Ayda yılda iyi satış yapabileceğimiz bir jenerasyon yakaladık onda da pandemi nedeni ile Avrupa kulüplerinin küçülmeye gideceği tuttu. 3-4 yıl evvel şu olay gerçekleşse her oyuncudan yüzde 25 daha çok kazanırdık.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

Eline sağlık ama Peres ve Gervinho ücretleri konusunda fazla rakam yazdın.
                              Dolayısı ile bu hesap doğru değil. Oyunculara ödenen imza ücretini maaş gibi dikkate almışsın.
                              Düzeltmek gerekirse 1.150 Milyon Euro eksiltmek lazım. Toplam maaş yükü 14.822 Milyon Euro'dur.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyuncu satmadan başka bir transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Sonraki transferler için bayağı bir bekleyebiliriz gibi geliyor. Ayrıca, kanatları yedekleyecek adam arıyoruz ama bonservisli oyuncumuz Diabate hiç bahse katılmıyor. Kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Tam işimize yarayacak profil. Bu kadar kolay kestirip atılmasını anlayamıyorum.

katiliyorum, hele hele gervinho varkene, diabeteye cok seyler öretir. Diabate bencede öyle kötü futbolcu degil, leicesterden geldi. Öyle cabuk unutulacak oyuncu degil, cok para bagladik.

Yorum

Çalışıyor...
                                X