Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen istemezsen elin oğlu kapar. Ki Alanya'ya gidiyordu Halil. Galatasaray son anda devreye girdi. Haberleri bile yoktu. Her şey son gün belli oldu.

Bu çocuk ya da ailesi ömür boyu Trabzonspor'u bekleyecek değil. Adamı ve çocuğunu artık rahat bırakalım bence.
    Bizimkiler küfürlük o ayrı da,
    Son gün değil yaa 3 5 gün öncesinden haberler çıkmıştı, ama evet çabuk gelişmiş olabilir olaylar...
    Da benim derdim beklemesi değil, bildiğin cincona pazarladı, paylaşımlar falan rezâlet kimse kusura bakmasın... yazık valla hiç mi hiç yakışmadı
    Büyük Trabzonsporlu diye geçin, sonra conconluk yap, olmaz, en azından sus çekil kenara
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Parmak madem affedildi, artık merkez orta saha değil de sağ bek alternatifi olması lazım. Serkan da kalacaksa eğer sağ ön alternatifi olmalıdır.

Maaşlar konusunda da çok tartışılacak bir şey yok. Bu adamlar Türkiye'ye kara kaşımıza kara gözümüze gelmiyor. Ödenen paralar az değil ama bu ücretlere pahalı da denemez. Bonservissiz oyunculardan devam edilsin. İmza parası olayıyla kalite çıtası yükselsin. Ben varım.

Birkaç yerde "Tavan ücreti alan Nwakaeme salak mı? Rahatsız olur bu durumdan." gibi yorumlar okudum. Arkadaşlar, Nwakaeme bir şeyden rahatsız oluyorsa bu da takımın toplam kalitesinin düşmesidir. Onu yükseltirseniz para pul işleri kimseye batmaz.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Başkaları afkurup da dursun maaş yükümüzü 25'e kadar yükseltebiliriz afkursun fbliler bilmem kimler...
        25'ten sonra laf etme hakları var, oraya kadar sallayın gitsin...
        Ki 20'yi ya bulur ya bulmaz maaş yükümüz, rraad olun
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Serdar Dursun'u almamış milli takıma gitmiş Halil Dervişoğlu almış büyük iş, Serdar Dursun'un arkasında bir güç yok lobisi yok ya görmezden gelin sürekli. Güce teslim etmişler kendilerini.

Aman gsliler bize sallamasın aman fbliler bize sallamasın ama trabzonsporlular sallasın ya da arkası olmayan türkiye'de lobisi olmayan garibanları almayalım onlar da sallasa önemli değil.

Kenan Karaman da 2. ligde oynuyor kardeşim, aynı ligde 30a yakın gol atmış santrafor var almıyorsun gerçek olamaz bunlar.

Olur da yarın Serdar Dursun Bundesliga'da oynarsa yine gollere daha az da olsa devam ederse alacak mecbur kalıp e şimdi neden almıyorsun? 35lik Burak Yılmaz'a mahkum olmuşsun. Enes Ünal'ı alıyorsun ama mecburiyetten o da olabildiğince de az oynatıyorsun. Ne yaptı bu Serdar Dursun size?

Merak ediyorum Şenol Güneş bir kere maçına gidip Serdar Dursun izlemiş midir?
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.05.2021, 10:23.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Parmak madem affedildi, artık merkez orta saha değil de sağ bek alternatifi olması lazım. Serkan da kalacaksa eğer sağ ön alternatifi olmalıdır.

Maaşlar konusunda da çok tartışılacak bir şey yok. Bu adamlar Türkiye'ye kara kaşımıza kara gözümüze gelmiyor. Ödenen paralar az değil ama bu ücretlere pahalı da denemez. Bonservissiz oyunculardan devam edilsin. İmza parası olayıyla kalite çıtası yükselsin. Ben varım.

Birkaç yerde "Tavan ücreti alan Nwakaeme salak mı? Rahatsız olur bu durumdan." gibi yorumlar okudum. Arkadaşlar, Nwakaeme bir şeyden rahatsız oluyorsa bu da takımın toplam kalitesinin düşmesidir. Onu yükseltirseniz para pul işleri kimseye batmaz.
            O değil de Parmak niye affedildi ki? Adam o tribi hırsından yaptı desek o da yok ki. Sahada geziyor çoğu zaman. Hem zaten adam kendine güvenip geleceğini düşünse burada kalmak istemez. Gidip kendini yeniden ispat derdine düşer. Alanya, Göztepe vs birileri alır inş takasla vs. Yoksa çok gereksiz yer kaplayacak adam.

Yorum

• Seneye taraftar Parmak’a hakettiği cezayı keser. O da ağlaya ağlaya kulübeye döner.

Yorum

• Futbolcudan forma almasını bekleyen başkan sürdürülebilir ekonomiden bahseden başkan alınan topcuların maaşları ödenir mi ödenmez mi bunun hesabını en ince ayrıntısına kadar yapmıstır. O yüzden çok fazla takılmıyorum kulup muhasebesini iyi tutan başkanmız var. alıyosa ödeyecek gücü vardır Kulubün

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://www.transfermarkt.com.tr/tom...spieler/284595

Çok yetenekli bir sol bek.Teknik kapasitesi yüksek,fizik gücü iyi.Baskı anında çok iyi top saklıyor.Piyasası 2.5 milyon euro.Sampdoria-Parma maçında 90 dk izledim.Alınırsa çok iş yapar.
                  + 61

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seneye taraftar Parmak’a hakettiği cezayı keser. O da ağlaya ağlaya kulübeye döner.
                    Neden kötü davranalım kendi oyuncumuz kötülukten ne çıkar. Adamı kazanırız adam savaş suçlusu mu adam pişman olmuş ders almış olayı kapatalim destek olal belki şampiyonluk golünü atacak. Trabzonlu oyunculara fazla yüklenilyor.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• flavio baskı yediğimiz maçlarda oyuna girdiğinde baskıyı kırma anlamında başarılı oyunlar çıkardı.
                        bir kez ofsaytı bozdu gol yedik diye göz çaprazına alındı. Bence alternatif olarak takımda olması gereken isimlerden
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eldeki oyuncuların net maaşları 16 milyon euroyu buldu ki buna KAP'a bildirilmeyen genç oyuncular ve kadroda düşünülmeyen Diabate dahil değil. Salı günü muhtemelen Koita açıklanır. Onun da imza parasıyla 1 milyon euroya yakın bir maliyeti olacaktır.

Daha sol bek ve santrafor transferleri gelecek. Kaleci, stoper ve orta saha mevkilerine de bir şekilde takviye yapıldığında vergiler ve menajer ücretleri hariç 20 milyon euroyu geçeceğiz gibi duruyor. Geçtiğimiz sezon başındaki maaş yükümüz ise 15 milyon euroydu.

Şu listeye bakıldığında özellikle Flavio ve Yunus fayda maliyet açısından sırıtıyor. Flavio'nun önümüzdeki sezon sıçrama yapmasını pek beklemiyorum ama Yunus'tan az da olsa ümidim var. Yine de 11'de forma giymesi zor gözüktüğünden kulübe için pahalı bir oyuncu. Keza Trondsen'in durumu da soru işareti...
                          flavio, yunus, semedo nun aldığı para çok fazla bu 3 oyuncunun yollanması lazım.

uğurcan 350 bine oynuyor.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.transfermarkt.com.tr/tom...spieler/284595

Çok yetenekli bir sol bek.Teknik kapasitesi yüksek,fizik gücü iyi.Baskı anında çok iyi top saklıyor.Piyasası 2.5 milyon euro.Sampdoria-Parma maçında 90 dk izledim.Alınırsa çok iş yapar.
                            bana da sardı bu uşak. fiyatı da iyi. sol bek konusunda endişeliyim. inşallah bu sene sol beke doğru bir isim gelir de iki kanadımızda sorunsuz çalışır.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen istemezsen elin oğlu kapar. Ki Alanya'ya gidiyordu Halil. Galatasaray son anda devreye girdi. Haberleri bile yoktu. Her şey son gün belli oldu.

Bu çocuk ya da ailesi ömür boyu Trabzonspor'u bekleyecek değil. Adamı ve çocuğunu artık rahat bırakalım bence.
                              Bence de zira Trabzonspor’u peşinde koşturacağı bir performansı yok bu çocuğun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              trabzonspor

Yorum

• Halil derviş emre mor zamanla sönüp giden oyuncular

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X