Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu YouTube işi biraz sıktı bence. YouTube'da izlenmeyi arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Giray Kaçar, Haldun Domaç, Zeki Uzundurukan gibi isimlere göre her gün 10 tane oyuncu alıyoruz. Ben bu arkadaşların daha bir tane transfer tutturduğunu görmedim. Sırf izlenme için havalı başlıklarla video yüklüyorlar ve kendi kafalarınca senaryo yazıp duruyorlar.

İbretlik haller...
    Futbol özelinde eleştiriyoruz. Haklıyız da!
    Fakat futbol dışında bu işi yapanlar var. Onlar hali trajikomik!
    Video çekmek uğruna yapılmadık absürtlük, şebeklik bırakmıyorlar.
    Eskiden kralları eğlendiren soytarılar vardı. Şimdi bunlar var. Modern soytarılar diyorum.
    En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 24.05.2021, 14:06.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu YouTube işi biraz sıktı bence. YouTube'da izlenmeyi arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Giray Kaçar, Haldun Domaç, Zeki Uzundurukan gibi isimlere göre her gün 10 tane oyuncu alıyoruz. Ben bu arkadaşların daha bir tane transfer tutturduğunu görmedim. Sırf izlenme için havalı başlıklarla video yüklüyorlar ve kendi kafalarınca senaryo yazıp duruyorlar.
      Diğerlerini bilmem de Giray'ın bu işlere girmesi birincisi garip ikincisi özel bir istihbaratı yok ve sadece basındaki isimleri değerlendiriyor. Bir kere seyrettim sadece. Sonra çıktığı yerde kapatıyorum.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Toplam 5 milyon euro transfer bütçesiyle Lille, Ajax olmaktan bahsediyoruz. Olamadığımız için de eleştiriyoruz.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Toplam 5 milyon euro transfer bütçesiyle Lille, Ajax olmaktan bahsediyoruz. Olamadığımız için de eleştiriyoruz.
          menejerlık oyunuyla bır sanıyorlar gerceklerı bazıları..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'da anlaşma sağlanan Gervinho ve Bruno Peres için özel uçak hazırlığı devam ediyor. Parma'nın küme düşmesi nedeniyle boşa çıkan Gervinho için kulüpten resmi evrak bekleniyor. Geldiği takdirde Bordo Mavili kulüp özel uçakla 2 oyuncuyu Salı günü Trabzon'a getirecek.

61saat
            Kutsal günde geliyolar demek ki. Yapilan istatistiklere göre o gün Trabzon'a gelen transferler her zaman basarili olmus.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• YES harici başka kimseyi bakmıyorum. Hele Zeki'ye falan inanan varsa, dünya barışına inan veyahut bizim ronaldoya getireceğimize falan da inanır.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nerden yayınladı ? veda eder gibi bir mesajını göremedim .

lille bu sene toplamda 100 milyonluk satış yine yapar toplarlar durumu . sistemi kurmuşlar.
                Zeki ve Yusuf'a sonraki hayatlarinda basarilar dilemis.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Bu Yakumakis isimli arkadaş 16/17 sezonunda parlamış sonra silinmiş. Bu yıl Burak Yılmaz’ın bizde yaptığı gibi patlama yapmış ve gol kralı olmuş.

Gittiği tüm takımlarda ve milli takımda işe yaramayan Enes’in bile Hollanda liginde oldukça iyi olmasından mütevellit oradan çıkan bu ayarda topçulara pozitif yaklaşamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Diğerlerini bilmem de Giray'ın bu işlere girmesi birincisi garip ikincisi özel bir istihbaratı yok ve sadece basındaki isimleri değerlendiriyor. Bir kere seyrettim sadece. Sonra çıktığı yerde kapatıyorum.
                    Giray gazetecilik iddiası gütmüyor ki yorumculuk yapıyor. Mehmet Yılmaz'ın Youtube versiyonu. Videolarında da söylüyor zaten çıkan isimleri yorumladığını. Tvdeki sözde Trabzonsporlu çoğu yorumcudan 10 kat iyi bence.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ülkede habercilik rezalet seviyede.

İnternacional takımının trol sayfası bir haber yapıyor tivit atıyor bakıyorsun Türkiyede her yerde manşet yazık gerçekten.

Yuri Alberto için bugün teklif yapsan sadece sol ayağına 6 milyon euro isterler.

######

Belçika liginde bu sene 17 gol atmış bir forvet oyuncusu var Yuma Suzuki. Oyuncu ile fb de ilgileniyor fakat bir kaç japon hesabının tivitini gördüm bize daha yakın olduğundan bahsediliyor.
                      Tek forvet oynayabilecek bir adam değil, bizimle olan iş muhtemelen yalandır ama oyuncu sağlam. Çok çabuk 1.80 civarı ama hava topları garip şekilde iyi. Japon pazarına girmek lazım. Kashima'dan Ueada yakında bunun yanına gider. O da benzer profil.

Japon milli takım kadrosuna bakarken farkettim. Yıllar önce japon gözdem Morita Santa Clara'ya gitmiş Portekiz'e. Sıçrama yapabilir oradan Portekiz büyüklerine. Transfermarktta kadrolara bakarken 50 bin euro değerini görünce bu kim diye incelemiştim, Youtube videosunda Japon Onazi'ydi. Şimdi baktım daha teknik bir oyuncu olmuş. Japon bir kere, akıllı adam.
                      En son Ufuk tarafından düzenlendi; 24.05.2021, 15:24.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ülkede habercilik rezalet seviyede.

İnternacional takımının trol sayfası bir haber yapıyor tivit atıyor bakıyorsun Türkiyede her yerde manşet yazık gerçekten.

Yuri Alberto için bugün teklif yapsan sadece sol ayağına 6 milyon euro isterler.

######

Belçika liginde bu sene 17 gol atmış bir forvet oyuncusu var Yuma Suzuki. Oyuncu ile fb de ilgileniyor fakat bir kaç japon hesabının tivitini gördüm bize daha yakın olduğundan bahsediliyor.
                        Ve bunu yapan da DHA. Koskoca DHA hem de. Buradan onlarca haber sitesi abonelik parası verip hizmet alıyor. Onlardan biri de biziz. Bizde de girdi haber maalesef.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Belçika'dan bir santraforla ilgileniyoruz ama bu isim Suzuki değil benim bildiğim...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belçika'dan bir santraforla ilgileniyoruz ama bu isim Suzuki değil benim bildiğim...
                            Bas Dost mu?
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Kenan Karaman boşa çıkmış. Takımdan ayrıldığını açıklamış. Beşiktaş alıyor diyorlar

Yorum

• Tarzı, üslubu herkesin ilgisini çekmeyebilir, "şu bizim Serdar mı" diyen olabilir,
                                Serdar Bali yeni sayfa açmış. " Şu geliyor, bu geldi..." gibi onlarca transfer gelecek diye bir görev veya iş edinmemiş belli ki. Bilgi kaynağı klüp yapısı içindeki eski futbolcular var ancak vaveyla yapmıyor.

Neden bu kadar isim, bilgi kirliliği? Yönetimin de işine geliyor bence. Olması muhtemel isimlerin piyasası artmıyor. Hatta yönetimce bunların haberleri yaptırılıyor olabilir hedef şaşırtma için.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Çalışıyor...
                                X