İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu takımdan ilk gönderilmesi gereken kişi kamil ahmet’tir
Yorum
-
Bursaspor'un sağbek ve solbekini koy bizim takıma. Marlon-Serkan-Hüseyin-Kamil'den çok daha fazla katkı verirlerdi. O kadar kötü beklerimiz var. Kötü bek hem defansı mahveder hem de önündeki hücum adamını. Bizimkiler tam olarak öyle. Kötü bek demiyorum. Bek bile değiller ne oldukları belli değil.
Yorum
-
Trabzonspor, transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bordo-mavililer, Bordeaux takımıyla sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fransız asıllı Senegalli 28 yaşındaki defans oyuncusu Youssouf Sabaly için girişimlere başladı. Fransız medyası, geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor'un teklif yaptığını yazdı.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor'un sağbek ve solbekini koy bizim takıma. Marlon-Serkan-Hüseyin-Kamil'den çok daha fazla katkı verirlerdi. O kadar kötü beklerimiz var. Kötü bek hem defansı mahveder hem de önündeki hücum adamını. Bizimkiler tam olarak öyle. Kötü bek demiyorum. Bek bile değiller ne oldukları belli değil.
Bursaspor un sagbeki İsmail cokcalis ın çapraz bağları koptu.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Djanini arkadaşa kim ne veriyorsa satın gitsin.
Forvetsizlikten maçı verdik. Yine...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Anlaşılan hunter hoca gençlere pek önem vermeyecek.
Hep net transferler istiyor.
Altyapı zaten sos veriyor.
Anlaşılan yonetimin cebinden yine biraz para çıkması lazim.En son TS-AKCAABAT-61 tarafından düzenlendi; 09.04.2021, 11:51.„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Bana kalsa bende
4 bek
6 numara
8 numara
Sağ açık
Sol açık
3 forvet isterim
Satılması gerekenleri de satarım ama gerçekçi düşünürsek.
Net 2 bek
Net 1 forvet
Alternatif forvet
Sağ açıktan başka transfer yapmaz bunlar.
Alternatifleri de kadro içinden çözmeye calısirlar
Mesela sağ bek alternatifi Flavi
Sol bek alternatifi trondsen
Aynı zamanda orta saha alternatifi bunlar olur,parmak olur.
Parmak kanat alternatifi de olur.
Olsun demiyorum,oldurmak zorunda kalınır diyorum.
Sezon başı yanlış transferlerden dolayı son tahlilde böyle olur.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTetteh,Mirallas,Maxim,Dicko,sAlih,Adem.Belhanda.
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoita alınırsa tetteth e gerek yok ikisi aynı tip ve yedek olacak kapasitede... Maxim bakatesas olmasaydı düşünülebilirdi ama ona da gerek yok (onun yerine devre arası bizle adı geçen Rumen on numara vardı sağ ayaklı çalhanoğlu tarzında o olabilir) adem ve belhanda mümkünse kapımıza bire uğramasın.. miralas, dicko ve Salih gözü kapalı alır takıma katardım üçü de iyi topçu temiz iş yapman takım oyununa adapte olmuş isimler mutlaka düşünülmeli
Koita kuvvet olarak Tehtteh'e yaklaşamaz ama skor yapma konusunda da Koita daha önde
Gel gelelim yaş faktörünü göz önüne alırsak,Tetteh daha iyi bir seçenek.
Bu ligin forvet oyuncusunda 3 önemli kriterini kesinlikle karşılayan bir oyuncu olmalı.
1.Kuvvet
2.Hız
3.Topa vurmayı bilmek
Yani özetle Sörloth.
Sörloth gibi oynayacak demiyorum,en az Sörloth'da ki bu 3 özellik olmalı
Yorum
-
Yedek forvet mi aramaya başladık, biz önce as forveti halledelim derim. Sörloth kaç maça çıktı geçen sene adam resmen makinaydı, bir daha hayatta bulamayız böyle forvet.
Yedek forvet için bakarsak izlemeden şöyle ufak bir tm araştırmasıyla Strasbourg'ta sözleşmesi biten Kevin Zohi diye bir oyuncu var, takip eden bilgisi olan arkadaşlardan fikir alabiliriz, Mali'li 24 yaşında, scout ekibi falan değerlendirsin mesela bir bakmışın Boupendza gibi o da burda iyi skor yapar. Bu tarz adamlar bulmak lazım maliyeti düşük olur mesela.
En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.04.2021, 14:59.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum