Avcı, Salih Uçan için devredeymiş, gelebilirmiş bakalım ne olacak. Buca'da oynadığı henüz keşfedilmediği dönemde saçlarının da etkisiyle Fellaini Salih derdik kendisine çıplak gözle maçlarını izlemiştim ey gidi. Bu forma nasip olursa güzel bir olay olur benim açımdan da. Çok eski bir takipçisiyim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yaz transferi dönemi olası satışlarıyla ilgili gereğinden büyük bir beklenti var. Şehir efsaneleri ve bildirildi öğrenildi tarzı bulvar gazetesi haberleri dışında ortada pek bir şey olduğunu da sanmıyorum. Bence bu tarz haberleri ortalıkta yayan kaynakların niyetlerini daha iyi okumak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı, Salih Uçan için devredeymiş, gelebilirmiş bakalım ne olacak. Buca'da oynadığı henüz keşfedilmediği dönemde saçlarının da etkisiyle Fellaini Salih derdik kendisine çıplak gözle maçlarını izlemiştim ey gidi. Bu forma nasip olursa güzel bir olay olur benim açımdan da. Çok eski bir takipçisiyim.
........... ..Berat.........
...... Salih...... Bakasetas..... Kağıt üstünde fena değil ama sahada sıkıntı yaşatabilir, tempolu adam istiyor sanki orası...
Yorum
-
Uğurcan için en ciddi aday Lazio. Strakosha sezon sonunda İngiltere ligine gidecek ve Lazio bir kaleci almak zorunda, Pepe Reina 50 yaşında olduğu için kaleci almak zorundalar. Ama Lazio'nun maksimum vereceği para 20m olacaktır.
Donnarumma'nın durumuna göre Milan devreye girebilir.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Salih gelirse orta alan aşırı durağan, yavaş olur.... Berat ağır, Salih ağır, Baka ağır, sanki araya seri pır pır biri gerikir.
...... Salih...... Bakasetas..... Kağıt üstünde fena değil ama sahada sıkıntı yaşatabilir, tempolu adam istiyor sanki orası...Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Barış Alper Yılmaz:
Benim Gökdeniz Bayrakdar hariç istediğim genç yeteneklerden biriydi umarım gelebilir, forumda bir hayli belirtmiştim kendisini. gelirse üstünde durulur ve bir çok noktada gelişimine destek olunursa katkı sağlayacağına eminim ve gelecekte yusuf yazıcı gibi yüklü bonservis getirebilir.
Salih Uçan: Güzel uzun paslar atabilen ve oyun kurabilen bir ortasaha oyuncusu kendisi. gelirse derinlik ve rekabet açısından hoş olur ama bizim flavio, parmak gibi hızlı pır pır bir orta sahaya ihtiyaçımız olduğunu düşünüyorum.
Koita: Kesinlikle 1.forvet olarak transferine karşı olduğum hatta beğenmediğim bir futbolcu 30 yaşında olması bir kere başlı başına problem bizim en fazla 28 yaşında futbolcu almamız gerekiyor ilerde satabilmek için. Sakatlıkları da bir hayli fazla https://www.transfermarkt.com.tr/ben.../spieler/79110 görüyoruz. umarım buksa vb tarzda biri gelebilir. bunu alıp forvet aldık durumuna gelmeyiz !Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
Salih Uçan girişimini çok yerinde buluyorum. Sezon içinde pek çok defa bu oyuncu ile ilgili girişimde bulunulması gerektiğini yazmıştım. Bjk ve Gs'nin de bu oyuncu ile ilgilenmesi oyuncunun bu sezonki iyi performansının bir yansımasıdır. Salih'in kalitesi belli. Trabzonspor'da aradığımız sekiz numara eksikliğini giderebileceğini düşünüyorum. Ayrıca bu oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek olması güzel. Bu oyuncu için tek bir handikap var. O da orta sahada liderlik yapma konusunda ciddi kuşkularım var. O bölgeye Sosa gibi daha tecrübeli bir orta saha düşünülebilir. Fakat bonservis bedeli ödenmeden alınabilecek bir Salih'i her ne olursa olsun kadroya katmalıyız. Umarım bu transfer gerçekleşir.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Salih gelirse orta alan aşırı durağan, yavaş olur.... Berat ağır, Salih ağır, Baka ağır, sanki araya seri pır pır biri gerikir.
...... Salih...... Bakasetas..... Kağıt üstünde fena değil ama sahada sıkıntı yaşatabilir, tempolu adam istiyor sanki orası...
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan için en ciddi aday Lazio. Strakosha sezon sonunda İngiltere ligine gidecek ve Lazio bir kaleci almak zorunda, Pepe Reina 50 yaşında olduğu için kaleci almak zorundalar. Ama Lazio'nun maksimum vereceği para 20m olacaktır.
Donnarumma'nın durumuna göre Milan devreye girebilir.eskiden beri benzetiyorum ikisini
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
...... Salih...... Bakasetas..... Kağıt üstünde fena değil ama sahada sıkıntı yaşatabilir, tempolu adam istiyor sanki orası...En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.03.2021, 12:39.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehareketli güçlü hızlı zeki siyahi bir oyuncu hamlesi yerinde olabilir
Yorum
-
transfer listem (tamamı değil)
emre demir - kayserispor
barış alper yılmaz --keçiörengücü
batuhan kör --bursaspor
linnes galatasaray
umut meraş le havre
adama troere hatayspor
bupendza hatayspor
lucas castro karagümrük
gödeniz bayraktar antalyaspor
dario melnijak rizespor
kitsiou ankaragücü
doğan alemdar kayserispor
salih özcan köln
kenan karaman düsseldorf
berkay özcan başakşehir
deniz türüç başakşehir
abdülkerim bardakçı konyaspor
ismail çokçalış bursasporEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.03.2021, 13:35.TEKKEBALL
Yorum
-
salih uçan 500 bin avro maaşla gelecekse gelsin,27 yaşına kadar aldığı süreler belli,yetenekli oyuncu ama yüksek maaş verilmez kariyerine ve oynadığı sürelere bakarsak
Das sind die Leistungsdaten von Salih Uçan vom Verein Besiktas Istanbul. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
muhtemelen manageri sözleşmesi elinde olduğu için yüklü bir maaş ve imza parası talep edecek,neden? sadece son 1 yılda süre aldığı için,bana mantıklı gelmiyor aga bu durum
ha salih uçanı 5 yıl önce alıp süre verip avrupaya satılabilirdi,bu saatten sonra bonservis kazanmak oldukça zor görünüyor oyuncudan,ha her oyuncudan bonservis kazanacaksın diye bişey yok,ama yüksek maaş vereceğin bir oyuncuyuda yedekte bekletme lüksün yok,
özetle salih uçan için fiyat performans olayı bitmiş durumda,performans verebilir tabi,ama maaşı sıkıntı yaratırTEKKEBALL
Yorum
Yorum