Alın sözleşmesi olmayan klas sol bek. Sağa Sabaly sola Amavi kapatırsın kenarları zaten. Merkez savunmamız zaten malum. Üst düzey bir santrafor getirsen yine tamamsın. Uğurcanı sat Sörlothu geri getir o parayla yaslanalım arkamıza.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sörloth gelmez yani imkansıza yakın ama uğurcan satılırsa onun parasının bir kısmıyla gözümü kırpmadan sörlotha 4-5 milyon kiralık parası verirdim 1 sene gelsin gol sorunumuzu çözsün kalan parayı da beklere harcarız.
djaniny i de araplara satıp oradan banegayı getirelim derim.
.....................erce........................
amavi.....edgar......hugo........sabaly
.............berat......banega...............
abduş........bakasetas........nwakame
...................sörloth.......................
bu kadro ligin çok üstünde olur. (amavinin sakatlık sorunu var gibi)
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/jor...spieler/241229
Alın sözleşmesi olmayan klas sol bek. Sağa Sabaly sola Amavi kapatırsın kenarları zaten. Merkez savunmamız zaten malum. Üst düzey bir santrafor getirsen yine tamamsın. Uğurcanı sat Sörlothu geri getir o parayla yaslanalım arkamıza.En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 13.03.2021, 17:48.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
3-5 sezon Avrupa'da oynamış iki bek yeterli olur bu lige. Başka liglerde adım atamayacak topçular burda Ronaldo gibi takılıyor karşısında oynamayı bilmeyen savunmacılar olduğu için.
Deportivo, Leganes falan takılan Juanfran Alanya'da düşük bütçeli Pereira gibi. Son dönemde sağ bek deyince akla gelen mariano vardı, hayatının topunu burada oynadı.
Teknik özellikleri sağlam, atletizmi ortalama bek yeterli olur.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 sezon Avrupa'da oynamış iki bek yeterli olur bu lige. Başka liglerde adım atamayacak topçular burda Ronaldo gibi takılıyor karşısında oynamayı bilmeyen savunmacılar olduğu için.
Deportivo, Leganes falan takılan Juanfran Alanya'da düşük bütçeli Pereira gibi. Son dönemde sağ bek deyince akla gelen mariano vardı, hayatının topunu burada oynadı.
Teknik özellikleri sağlam, atletizmi ortalama bek yeterli olur.
Yorum
-
adademirspor-istanbulspor.........istanbulsporun yedek kadrosu..
8 Tayyip Ebrar Cumur
50 Kerem Baykuş
18 Koray Kılınç
daha bizim taraftar Abdüşü..Yazıcıyı..Uğurcanı beğenmiyor..
sonra yalandan altyapı oynasın sesleri..
bir de yabancı oyuncu kısıtlanacağı zaman en öne BAŞKAN geçer ..paraları ülkede bırakacak ya..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
aga biz kendi alt yapımıza fazla odaklanmış durumdayız,haliyle yetenek bulma oranı azalıyor
ülke içi alt yapıya odaklanmak daha mantıklı olacaktır,
uefa nın sezon başında cl geniş kadro kriterleri vardır,şu kadar sayıda oyuncu kulüp alt yapından şu kadar sayıda ülke içi alt yapıdan olacak diye,misal
biz ülke içi alt yapıyı geri plana atıp sadece kulüp alt yapısına yöneldik,haliyle yetenek bulma oranı düştüEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 14.03.2021, 00:35.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.com.tr/jor...spieler/241229
Alın sözleşmesi olmayan klas sol bek. Sağa Sabaly sola Amavi kapatırsın kenarları zaten. Merkez savunmamız zaten malum. Üst düzey bir santrafor getirsen yine tamamsın. Uğurcanı sat Sörlothu geri getir o parayla yaslanalım arkamıza.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Fatih tekkeyi severim ama ona pek bel bağlamayın derim olacağı bu kadar gelişmedi gelişmeyede pek niyeti yok hep merak ederm ikinci ligde oynayan bi takımın kalesinde neden yabancı bi kaleci olur fatih hoca olarak osman özköylü gibi anca bu kadar olur bu arada Tayyip ebrarı bi kaç maç izledim gayet iyi idi bu takımda en azında kenardan gelip oyuna girmeli ama kiraya verdiğimiz diğer gençler gibi kenarda olgunlaşmasını bekliyoruz. Biz kiralık futbolcu vermesini bilmiyoruz kiraya verirken bizden gidinde ne halt olursa olsun mantığıyla kiraya veriyoruz gelişimini takip etmiyoruz biz trabzonsporun bizden oyuncu kiralıyorsu en azından belli bi süre oynama garantisi almalısın yapamıyoruz onun için kiraya verdiğimiz çocuklar bir sene sonra dahada geriye giderek bize geri geliyorlar hangi kiraya verdiğimiz futbolcular geri geldiklerinde bize katkı verdiler ben kırk yıldır hatırlamıyorum hatırlayan varsa yazsın lütfen.
Yorum
-
Alın sözleşmesi olmayan klas sol bek. Sağa Sabaly sola Amavi kapatırsın kenarları zaten. Merkez savunmamız zaten malum. Üst düzey bir santrafor getirsen yine tamamsın. Uğurcanı sat Sörlothu geri getir o parayla yaslanalım arkamıza.
Bunu almak için vereceğin belli. Oynatmak için vereceğin belli.
Sözün özü, buradan kimse mamalanamaz o yüzden de bu tarz oyuncular için girişim bile olmaz.
Yorum
-
Bunu almak için vereceğin belli. Oynatmak için vereceğin belli.
Sözün özü, buradan kimse mamalanamaz o yüzden de bu tarz oyuncular için girişim bile olmaz.
Yorum
-
Bir çok kişi karşı çıkacak lakin seneyr Wakasız bir oyun yapısının planını şimdiden yapmalıyız,Artık çok ağırlaştı, geri gelemiyor, tüm oyuncular onun ayağına bakıyor ki takım oyunu için büyük tehlike bu durum, rakipler de 2 kişi ile kapatıyor artık, tam da son volesini vurması gereken yaşta serbest kalma maddesi ile Arap ligi yapsa hem bize de kazandırsa hem de kendi kazansa....
Yorum
-
İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekkeyi severim ama ona pek bel bağlamayın derim olacağı bu kadar gelişmedi gelişmeyede pek niyeti yok hep merak ederm ikinci ligde oynayan bi takımın kalesinde neden yabancı bi kaleci olur fatih hoca olarak osman özköylü gibi anca bu kadar olur bu arada Tayyip ebrarı bi kaç maç izledim gayet iyi idi bu takımda en azında kenardan gelip oyuna girmeli ama kiraya verdiğimiz diğer gençler gibi kenarda olgunlaşmasını bekliyoruz. Biz kiralık futbolcu vermesini bilmiyoruz kiraya verirken bizden gidinde ne halt olursa olsun mantığıyla kiraya veriyoruz gelişimini takip etmiyoruz biz trabzonsporun bizden oyuncu kiralıyorsu en azından belli bi süre oynama garantisi almalısın yapamıyoruz onun için kiraya verdiğimiz çocuklar bir sene sonra dahada geriye giderek bize geri geliyorlar hangi kiraya verdiğimiz futbolcular geri geldiklerinde bize katkı verdiler ben kırk yıldır hatırlamıyorum hatırlayan varsa yazsın lütfen.
ben Tekke'ye Abazaj'i oynatmama inadindan dolayi sinirliyim, takti kafayi ona, herifi bizim takima koy bizde bile joker moker is yapar, ne derdi var Tekke'nin anlamadimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosingwa, mas, yattara, sörloth, colman
bu 5 li kalitesi şart
Yorum
Yorum