Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil Akbunar alınmalı.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil Akbunar alınmalı.

Güzel bir alternatif olabilir teknik oyuncu.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Alpaslan Öztürk ün sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Bir ara gündeme gelmişti. Defansın her bölgesinde oynayabiliyor. Yerli bir alternatif olarak düşünülmez mi?
        from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alpaslan Öztürk ün sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Bir ara gündeme gelmişti. Defansın her bölgesinde oynayabiliyor. Yerli bir alternatif olarak düşünülmez mi?
          https://www.transfermarkt.com.tr/alp...spieler/138736
          Hosseini ye 750 bin falan vereceğime bunu alırım.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hosseini ye 750 bin falan vereceğime bunu alırım.

papaz almayalım şu takıma türk papaz hiç almayalım. hiç girmeyelim şu alpaslan işine.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alpaslan Öztürk ün sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Bir ara gündeme gelmişti. Defansın her bölgesinde oynayabiliyor. Yerli bir alternatif olarak düşünülmez mi?
              https://www.transfermarkt.com.tr/alp...spieler/138736
              Son dklar ön liberoya majid gireceğine Alpaslan'ı isterim açıkçası hem fizikli, stoper ve ön liberoyu yedekler.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                21-22 forman şimdiden hayırlı olsun Geçen hafta kaptanımız, canımız, ciğerimiz Victor Cuesta sarı kart cezalısı oldu Oyun formatında çok önemli bir yeri vardı, hava topu hakimiyeti ve uzun toplardaki başarısı takım için çok önemli.

Tek tesellim Thiago Galhardo'nun takıma dönmüş olması, belki ikinci yarıda oyuna girer bir plase yapar

Flamengo bütün silahlarını sahaya sürmüş Ürkütücü takım

Her şey Flamengo lehineydi. 2 numaralı Henrique maçın başında Internacional'i şampiyon yapmak için elinden geleni yaptı ama bir şekilde geri döndüler . Çok kötü maç oldu bence, beklentimin çok altında kaldı. Son 20 dakikada da 4-5 olması lazımdı en az. ama iki takım futbolcularının da ayakta durmaya hâli yokt. Internacionalin bu kadroyla buralara gelebilmesi bile başarı bence. Sao Paulo aptal olmasa şampiyonluğunu çoktan ilan ederdi.
                Flamengo da kadrosunun çok altında futbol oynuyor.
                Son hafta hiç belli olmaz, büyük sürprizler olabilir bence. Bu Flamengo puan kaybederse hiç şaşırmam abi .
                Sampaoli Marsilya ile anlaştı. Fransa Ligine seneye ayar çekmeye geliyor El Profesor
                Forma konusuna gelince çok teşekkür ederim abi ama kabul edemem bunu

Yorum

• [MENTION=47101]ataullah-ı sani[/MENTION] tebrikler Saha içinde ezildik, dövüldük. Hakem Göztepe maçının hakemi gibiydi

Kırmızı kart gören oyuncu 3-4 yıldır Flamengo forması giyiyor ve bu sene İnter tarafından kiralandı, sene sonunda Flamengo'ya geri dönecek. Şampiyonluk maçında gördüğü kırmızı kart çok şüpheli. Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmazmış, kart için yorumum bu

Kırmızı karta kadar çok güzel ilerliyordu maç. 40-45 dakika 10 kişi oynamak çok zor.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] Bana da genel anlamda maç tuhaf geldi zaten abi, dediğin ayrıntı çok önemli, çok ilginç gerçekten ben hiç farketmedim bunu

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Manu61 Bana da genel anlamda maç tuhaf geldi zaten abi, dediğin ayrıntı çok önemli, çok ilginç gerçekten ben hiç farketmedim bunu
                      O faul için bile VAR'a ihtiyaç duyulması tuhaf, adamın bileğini götürüyordu
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O faul için bile VAR'a ihtiyaç duyulması tuhaf, adamın bileğini götürüyordu
                        Rogerio Ceni de hoca oldu ya ne diyim bilemedim.
                        Vitinho hep yedek oyuna da almadı. Bir ara inanılmaz iyiydi , bize karşı bir maç oynamıştı da felç etmişti bizi. Seneye Wakemenin yerine ve her iki kanada oyuncu arıyorum da
                        Pedro da önceden daha atletikti, fizik olarak büyümüş ama hantallaşmış gördüm ben.
                        Bu sene oradan kimi alırsın mesela bize abi ?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rogerio Ceni de hoca oldu ya ne diyim bilemedim.
                          Vitinho hep yedek oyuna da almadı. Bir ara inanılmaz iyiydi , bize karşı bir maç oynamıştı da felç etmişti bizi. Seneye Wakemenin yerine ve her iki kanada oyuncu arıyorum da
                          Pedro da önceden daha atletikti, fizik olarak büyümüş ama hantallaşmış gördüm ben.
                          Bu sene oradan kimi alırsın mesela bize abi ?
                          Flamengo ve İnter'den istediklerim pahalı, diğer takımlardan ise uzun bir liste olabilir. Ama kanat oyuncusu olarak Marinho'yu isterdim, olgun bir oyuncu ve bize istediklerimizi verebilir. Oyuncuların değeri çok hızlı artıyor genç oyuncu almak zor.

Sampaoli'nin Marsilya'yı tercih etmesi biraz sürpriz oldu, orada tuhaf bir yönetim var anlaşabileceklerini sanmıyorum. İgnacio Fernandez'i transfer ettiler ama Sampaoli gidiyor, ilginç.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TM'de kontratında bir opsiyon olduğu yazıyor zaten, detay bilmiyorum; ancak 33 yaşındaki Diouf, 28 yaşındaki Afobe'dan açık bir şekilde daha iyi futbolcu. Takımının hücum şablonuna etkisi büyük. Bilinçsiz ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu değil, hücumu da yönlendiriyor. Kulübede böyle bir oyuncumuz olsa çok daha fazla puan toplamıştık. Yaşa çok takılmamak gerek, 35-36'ya kadar fiziği çok düşmüyor artık futbolcuların.

Bu arada Boupendza'da 18 yaptı. Bayağı iyi maç oluyor.
                            Mame Diouf bütün ofansın verimliliğini bir tık yukarı çıkarırdı. Tipik 4231 formasyonunda ileri uçta oynayacak forvetin yapması gereken herşeyi doğru karar vererek yapabiliyor.
                            Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• sezon sonunda bupendza yı alan takım şampiyonlukta 1 adım öne geçer,çok net

yaz transferinde oyuncu satabilirsek bonservisli bupendza yı alabiliriz
                              TEKKEBALL

Yorum

• Başkan geçen sezon devre arası ve bu sene başında yaptığı hatalar ile iki sezonunda mutlu sonla bitme ihtimaline bile mani oldu.

Takım kazanıyor ama fark kapanacak gibi durmuyor. Gs kolay fikstüre giriyor biz bu galibiyet serisine ne kadar cevap verebiliriz meçhul duruyor.

Başkan kendisini affettirmek için Uğurcan dışında takımı komple tutup gerekli hamleleri yapmali artık.

Gelenler gidenler dışında hocanın tasarrufu olur ona bir şey diyemem ama oyuncu satmak için tetikte bekleyip kurulu düzeni bozmaya çok hevesli olmamak lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X