Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol bek yedeksiz, sağ bek zaten yok, adamakıllı kanat yedeği yok.

Sezon başında Newton’u hoca diye getirmek zaten başlı başına rezillikti.

Yorum

• Geçen yıl ki gibi çok iyi bir devre arası transfer dönemi geçirdik, umarım alınan oyuncular performans anlamında x10 olur. Bu yılın farkı eksik daha fazlaydı, artık sezon sonu.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Efecana gerçekten üzüldüm bu takıma harbiden katkı verecek bir oyuncuydu.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Benim hedefim kendi adıma 2.devre fbyi yenmek, ligin en az gol yiyen takimi olmak, y.mallinin,bakesetasin ve beratın parlamasını ummak, seneye icin 3 adam kazanmis olmaktir.
          4.olursak da A.avciyi oldukça basarili sayarım.
          Bir de fb keşke.sampiyon olamasa, ama adamlar bu sene ya herro ya merro takılıyorlar, bakalim gs de iyi transferler yapti.
          Bu pazar akşamı kimin şampiyon olacağı belli olacak bence.
          Önce fb hatay, başak gs maaşı sonra fb gs maçı şampiyonu belirleyecek tahminime göre.

Yorum

• Artık sezon sonuna kadar kadro kesinleşti. Bir maaş tablosu alamadık sanki bu sene ya ben mi kaçırdım yoksa? O şekilde tabloda görmek çok iyi oluyordu.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bak güzel kardeşim , değerli arkadaşım, senin benim temennimle şu şurada oynar demeyle kimse uygun olmadığı bir mevkide oynayamaz.
              Öyle bir şey olsa Yusuf Sarı'da sol bek oynar, Hüseyin Türkmen'de sağ bek oynar. Evet oynar da nasıl oynar . Herkesin ekran başında ettiği küfürlere mazhar olarak...
              Pozitif düşünmek istiyorsun, gönlünden öyle olsun istiyorsun anlıyorum keşke de olsa ama öyle bir dünya yok üzgünüm
              Yunus Mallı oynamaz mı kanat rotasyonunda? 37 maç solda 39 maç sağda oynamış kariyerinde iyi kötü idare eder herhalde.
              ( ゚д゚)

Yorum

Bak güzel kardeşim , değerli arkadaşım, senin benim temennimle şu şurada oynar demeyle kimse uygun olmadığı bir mevkide oynayamaz.
                Öyle bir şey olsa Yusuf Sarı'da sol bek oynar, Hüseyin Türkmen'de sağ bek oynar. Evet oynar da nasıl oynar . Herkesin ekran başında ettiği küfürlere mazhar olarak...
                Pozitif düşünmek istiyorsun, gönlünden öyle olsun istiyorsun anlıyorum keşke de olsa ama öyle bir dünya yok üzgünüm
                Yunus ilk defa oynamayacak kanatta tamam onu geçelim
                Dizilişin hiçbir önemi olmadığını düşünüyorum.Kağıt üzerinde kanat gözüken Ekuban kanat gibi oynamıyor. Yunus da kanat gibi oynamaz , Dar alan ver kaçlar ile oynayan bir oyun anlayışı vardı milli takımdan hatırladığım Bakasetes a yanaşır verkaçlarla giderler sağ kanatımız yokmuş hiç önemli değil. Bjk maçında bjk nin kanadı Ghezzal değil Rosierdi. Kağıt üzerinde dizilişin hiç bir önemi yok önemli olan mentalitedir.

Yorum

• Hiç olmazsa bundan sonra iç transferde sözleşmeleri uzatsınlar.Yine yumurta kapıya dayanınca uğraşmasınlar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaşça geriye dönük şöyle 30 seneyi bilmeyen arkadaşlar zannediyorki her ara transfer döneminde nokta atışlarla 4-5 transfer yapıyorduk. Son 30 senede ara dönemde bir tek szymek elle tutulur transferdi, gerisi hep ortalama.
                    Berat transferi belki de kulüp tarihinde ilktir. Aynı şekilde Bakasetas transferi gibi nokta transfer sayısı dediğim gibi bir elin parmaklarını geçmez. Yönetim sezon başı yanlış transfer politikasını telafi etmiştir. En önemlisi Abdullah hoca transferidir. Bu saatten sonra arkamıza yaslanıp keyifle takımı takip edeceğiz.
                    fatihim hatırlarsın 2010 -2011 yılında devra arası sadri şener brozek kardeşler yerine adam gibi bir golcü alsa takım şampiyondu biz bu dönemleride gördük kimse yönetimden 10 tane adam almasını beklemiyor bende kendi adıma beklemiyorum ama bu takım sağ bek sol bek ve golcü diye bağırıryor ,senin hocan 7 günde 3 tane deplasman maçı kazanmış bir kupa almış takım rüzgarı arkasına almışken hocanın dediklerini al be kardeşim .
                    En son redbul tarafından düzenlendi; 02.02.2021, 00:33.

Yorum

Defansı Serkandan kötü değil, onun karşısında sıfır yetenek larin, sadece çabuk Nkodu vardı, Rossier'in karşısında olan adam Serkan'a karşı oynasa neler yapardı sence bir hayal et
                      Serkanı Wakanın karşısına çıkaramayız ama Wakanın bu sezonki rakipleri arasındaki en rahat geçtiği adam Rosierdi.

Yorum

• Futbolcularımız maçları kazandıkça özgüvenleri de artıyor.Bundan sonra hakemlere karşı hem saha içi hem de dışında agresif olmalıyız.Bu durum transferden bile önemli.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tüm maçları kazansak da olmaz bence.Biz hakkımızla zar zor kazanıyoruz.Rakip takımlar bedavadan penaltılarla,verilmeyen kartlarla,oyun içerisinde ki çakallıklarla maç kazanıyoralr.Hakemlerle her türlü şampiyon olurlar.Bu sene çok daha zor.Gs,Fb,Bjk hepsi yukarıda.Geçen sezon hiçbiri piyasada yoktu ona rağmen şampiyon olamadık.
                          geçen sezon üst seviye bir sistem yoktu,+ ünal hocanında kovulması yanlıştı sezon ortasında

geçen sezon daha çok motivasyonla ilerliyorduk,bu yıl farklı

bu takımın kolay maç kaybedeceğini sanmıyorum,belki şanssız beraberlikler alabilir

dediğim gibi fb oyuncu ile hedefe varmayı düşünüyor,teknik adamları vasat ve çorba takım oldular,sistem yok,bireysel yetenekler ve hakem desteğini umuyorlar
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Efecana gerçekten üzüldüm bu takıma harbiden katkı verecek bir oyuncuydu.
                            Kısmet ne diyelim

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://i.hizliresim.com/bBPJ6V.jpg

ibretlik maaş tablosu

toplam maliyet 36 milyon avro

başarı? sıfır
                              Suanki tablo 11 milyon euro galiba.
                              Fbnin suanki tablosu bence enaz 60 filandır.(sistemde 30 filan gözüküyordur.).
                              Gercekten 3 istanbul takımıyla mücadele cok zor.
                              Artık diabete, bilal,firitcan, anıl,baker,afobe gibi çöplere 1 kuruş bile harcamalıyız.
                              Bildiğin bakkal olup supermarketlere kafa tutmaya çalışıyoruz.
                              Oradan birkac çatlak ses çıkıp bakkalı eleştiriyor. Bazı arkadaşlar gerçekten cok uzaklar malesef.

Yorum

• Gayet verimli ara transfer donemi gecirdik bunda uefadan gelen 4 milyon avronun etkiside var nokta atislar yapildi 4.luk icin yeterli kadro gerisi oyuncu satilir veya avrupa kupalarina kalirsak yaza tamamlanir artik ..limit hikaye diyenler klubun nasil para bulacagini da soylesinler akil veren cok para oldukdan sonra limit her turlu delinir ,8tas da takildi limite bize has durum degil şikecileri ve klubu oyuncagina eglencesini ceviren baskanlarini ornek almaya gerek yok onemli olan surdurulebilir ekonomi biz onlar gibi olamayiz transfer konularinda bu gecmisde de boyleydi onlarla sidik yaristirmaya kalktik klubun kapisina kilit vurulacakti kupalara kadar haciz geldi niyetiniz klubu eskisehire kocaeliye bursaya falan cevirmekse o baska..bu sene tutmayan 3 isim var net olarak birisi plazaydi en az zararla atlattik digeri diabate ve afobe muhtemelen diabate ile yazin yollar ayrilir afobe zaten kiralik gider ..djanini flavio marlon hugo edgar berat bakesetas yunus hepsi belli seviyelerde adamlar potansiyelleri var gun gectikce iyi olacaklar zarar edilmezler, baker kiralik gamsiz ama o da defansip anlamda idare edip gorevini yapiyor sene sonu yol verilir.genel anlamda bakildiginda basaridir bu..transferde yuzde 100 basari saglayan klup dunyada yok biz bunu ustelik klubun ekonomik olarak girdigi yola zarar vermeden yapmaya calisiyoruz bu is fm oynamaya benzemez laptop basinda ondan sonra men yedik mi avrupadan vay neden limit asildi diyecek olanlar yine elestirenler olacak..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X