Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan en son nezaman açıklama yaptı röportaj verdi? Ciddi hatırlamıyorum veya kaçırdım.

İyice saldı takımı başı boş bırakmış gibi. Cidden nerde

Yorum

• İlk olarak Atakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu tür mesajları konumu Almanya olan üyelerden görünce daha da korkuyorum Yunus transferinden. :/

Mainz'a dönecek diyorlar, umarım döner.
      İkisi de birbirinden kötü yav ne Emre Akbabası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yunus Malli yerine Emre Akbaba yi tercih ederim.
        kardeşim türkiyede ikametgah etmediğin belli emre akbaba denen adam sakatlıktan başını kaldıramıyor adam topa vurmayı unuttu .

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İkisi de birbirinden kötü yav ne Emre Akbabası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Ona ben ihtimal vermiyorum zaten. Ama bu Yunus'u son gün filan bize kitleyecekler gibi geliyor..
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan en son nezaman açıklama yaptı röportaj verdi? Ciddi hatırlamıyorum veya kaçırdım.

Sörloth'la konuştum, iyi olacaksın dedim. Başkanım dedi sizin durumlar da iyi değil galiba. Bizi boşver Sörloth dedim , yeter ki sen iyi ol, önemli olan sensin.

Yorum

Başkan en son nezaman açıklama yaptı röportaj verdi? Ciddi hatırlamıyorum veya kaçırdım.

Baskan carsamba aksami kupa macindan evel veya sonra transfer neden olmadi diye aciklamalar yapar..
              kupayi alirsak „gördünüz artik transfer transfer daha sormayin görüyorsunuz bu takima transfer degil özgüven lazim bu kadroya güvenin arkadaslar „
              yenilirsek „ devre arasi transfer zordur iyi oyuncu bulmak dahada zordur kadromuz yeterli bügün sansimiz bizle beraber degildi yolumuza devam etcez ligde iyi gidiyoruz, iki oyuncuyla anlastik tahminim önümüzdeki sezon bizimle birlikte olurlar...

ben sahsen transfer beklemiyorum heleki süper kupa öncesi asla bjk maci önceside imkansiz etik olmaz birkere külübü yönetenler icin oyunculara karsi ayip olur..
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim türkiyede ikametgah etmediğin belli emre akbaba denen adam sakatlıktan başını kaldıramıyor adam topa vurmayı unuttu .
                TV ve internet denen bisey var kardesim, ordan bilgi toplaniyor. Ikamet etmeye gerek kalmiyor. Sakatliktan basini kaldiramayan adam 15 maca cikmis, daha gecen hafta oynadi. Enteresan. Yunus Malli bu sezon 1 lig macina cikmis.

Yorum

• daha transfer olmaz sıfır şaka. yunus mallı gelirse gelir daha da gelmez.

Yorum

• Yunus malli konusu acilmisken yunus malli elinden cikolatasi calinmis bir cocuk düsünün böyle bir durusu var futbol sahasinda cekingen utangac calim atarken rakibine önce af edersiniz calim atmak istiyorum der gibi oynuyor bu yüzden kulübü oynatmiyor artik..emre sakatlik yasadigi halde daha dinc ne yapmak istedigini bilen kararli bir oyuncu suan isleri terz gitsede yunusdan on gömlek iyidir .. yunus malli trabzona gelirse bizleri taraftarlari cildirtir büyük ihtimal birgün sehirde dayak da yer..yunusu hemen unutun lütfen
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Martin Linnesinde sene sonu kontrati bitiyormus.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Martin Linnesinde sene sonu kontrati bitiyormus.
                        bomboş topçu.

Yorum

• Yunus Malliyi begenmiyor millet.

Kac tane türk futbolcu var ona ödenen bonservisi gören?
                          Gecen sezon ligi domine eden Sorloth bundesligada düz kosu beceremiyor

Yunus Malli bize Mehmet ekiciden cok daha fazla katki verir
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

En son ne zaman verdi hatırlamıyorum ama ne zaman ve nasıl vereceğine eminim. Transfer yaptığı gün bize sallayacak
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yunus Malliyi begenmiyor millet.

Kac tane türk futbolcu var ona ödenen bonservisi gören?
                              Gecen sezon ligi domine eden Sorloth bundesligada düz kosu beceremiyor

Yunus Malli bize Mehmet ekiciden cok daha fazla katki verir
                              yunus'un iyi yaptığı şey nedir? kinayeli sormuyorum yanlış anlaşılmayayım, bu adamı tanımlarken ne diye tanımlarsınız

İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Topu ileri tasima, kisa pas, dribblingi güzel, bilegi ince

Dezavantaji pohpohlanmak isteyen bir futbolcu, td güvenini isteyen biri
                              teşekkür ederim. son gün gelir muhtemelen
                              En son Murathan tarafından düzenlendi; 26.01.2021, 02:12.

Yorum

• ''Alex Vigo'' Loading %88
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Çalışıyor...
                                X