Yine becerip kimseyi alamaz bunlar, dua edelim o 3 transfere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sezon sonu Uğurcan satılır, sıralama kesinleştikten sonra Arda'yı falan deneyebiliriz. Harun'un sözleşmesi bitiyor, en azından yedek olarak düşünülebilir.
Edgar muhakkak tutulmalı, gönderilmesi en saçma isim olur, uzun dönem performans almak için ideal bir isim.
Hugo da kalır çok büyük sürpriz olmazsa, stoperde yedek oyuncuları elden geçirmek gerek. Ht ve Hosse tartışmalı isimler, 2'si de şutlanmalı.
2 bek alırız % 90, Serkan ve Marlon yedek olur.
Baker gider, Tröndsen bir ihtimal yedek olabilir fakat hocanın tutacağı bir isim olur mu orası şüpheli.
Min. 1 osaha alırız, bu 2 de olabilir.
Tony ve Djaniny de büyük ihtimalle satışı gündeme gelecek isimler, bu durumda Ekuban'ı tutmak mantıklı olur, Ömür'e teklif gelme ihtimali de düşük.
Bu durumda 2 kanat, 2 de forvete ihtiyacımız olacak.
Etti mi sana 10 transfer!
Yorum
-
takımda çokk eksik var.ortasaha da lazım.ortasahamız çok zayıf.dediğin mevkilere hele ki stoper çok sağlam hugonun yanına üst düzey topçu lazım.bjk maçında takımın kalitesi düşük olduğu belli bro.ama hoca sayesinde güzel işler yaptı takım.ama çok cılızız bjk kadro ortasaha bizi parselledi derim.wakayeme maçı ipten aldı.dün maç gitti geldi.kadromuz aşırı yetersiz bunu da görmüş olduk bir kez daha.uğurcanı satar bro bunlar ağaoğlu veya gelecek olan yönetim bu takımı linç eder bence gene şampiyonluktan eder bizi yönetim...İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer işi bitti sayılır..
Gelelim yaz transfer dönemine..
Serkan'ın rekabet edebileceği 1 sağ bek şart ve bu mevkiye mümkünse hem sağ bek hem sol bek oynayabilen Adriano tarzı bir bek alınmalı..Olmadı Başakşehir'den Caicara'yı al..
1 adet merkez orta saha şart Alanya'dan Salih Uçan bizim orta sahanın alternatifli olması açısından biçilmiş kaftandır..Seneye Baker olmayacak Flavio'nun da yedeğe çekilmesi lazım..
1 adet sağ açık oyuncusu şart...Bu oyuncu Visca olmalı sponsorla cartla curtla bir şekilde Başakşehir'den koparılmalı..
1 adet stoper şart..Hosseini ve Türkmen'den biri veya ikisi gönderilebilir Edgar'ın bi tık üstü stoper alınmalı..Cılız stoper istemiyorum..
Ve son olarak 1 adet boylu poslu Vieri-Sörloth-Zyuba-Gomez-Mandzukic-Adebayor familyasından pivot forvet şart..Afobe gönderilmeli Canini yedeğe çekilmeli...Seneye Ömür Bakasetas Visca Nwakaeme Ekuban gibi bir beşli kurması muhtemel olan takımımızda pivot santrfor harikalar yaratır gol kralı olur buna adım gibi eminim..Bu oyuncuların hepsi milimetrik paslarla ortalarla araya salmalarıyla pivot forveti pozisyona sokabilecek ceza sahasında verkaç yaptırabilecek hatta ceza sahasında paslaşmalarla küçük üçgenler kurdurabilecek oyuncular..
Şunu da ekleyelim seneye şampiyonluk hedefimiz varsa Uğurcan kesinlikle satılmamalı..Geçen sene Ağaoğlu-Çimşir işbirliğiyle şampiyonluğu kıytırık Başakşehir'e kaptırmasaydık satılabilirdi ama şimdi 1 senesi daha var Uğurcan'ın..Önü ortayı arkayı halletmişken kaleyi muammada bırakıp bir çuval inciri berbat etmeyelim gene.."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu Uğurcan satılır, sıralama kesinleştikten sonra Arda'yı falan deneyebiliriz. Harun'un sözleşmesi bitiyor, en azından yedek olarak düşünülebilir.
Edgar muhakkak tutulmalı, gönderilmesi en saçma isim olur, uzun dönem performans almak için ideal bir isim.
Hugo da kalır çok büyük sürpriz olmazsa, stoperde yedek oyuncuları elden geçirmek gerek. Ht ve Hosse tartışmalı isimler, 2'si de şutlanmalı.
2 bek alırız % 90, Serkan ve Marlon yedek olur.
Baker gider, Tröndsen bir ihtimal yedek olabilir fakat hocanın tutacağı bir isim olur mu orası şüpheli.
Min. 1 osaha alırız, bu 2 de olabilir.
Tony ve Djaniny de büyük ihtimalle satışı gündeme gelecek isimler, bu durumda Ekuban'ı tutmak mantıklı olur, Ömür'e teklif gelme ihtimali de düşük.
Bu durumda 2 kanat, 2 de forvete ihtiyacımız olacak.
Etti mi sana 10 transfer!No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda çokk eksik var.ortasaha da lazım.ortasahamız çok zayıf.dediğin mevkilere hele ki stoper çok sağlam hugonun yanına üst düzey topçu lazım.bjk maçında takımın kalitesi düşük olduğu belli bro.ama hoca sayesinde güzel işler yaptı takım.ama çok cılızız bjk kadro ortasaha bizi parselledi derim.wakayeme maçı ipten aldı.dün maç gitti geldi.kadromuz aşırı yetersiz bunu da görmüş olduk bir kez daha.uğurcanı satar bro bunlar ağaoğlu veya gelecek olan yönetim bu takımı linç eder bence gene şampiyonluktan eder bizi yönetim...
Öyle aşırı derecede astronomik reddedilemeyecek bir teklif gelirse oturulur konuşulur ama komik rakamlara ki -bu rakam 15 20 arasıdır- satılırsa kepazelik olur..Seneye takımın bütün dişlileri tamamlanmış olacakken kaleyi muammada bırakmak futbol cahilliğinden başka bir şey değildir..
Yönetim bu cahilliği yapabilir güvenmiyorum ama forumda ve sosyal medyada da Uğurcan satılmalı yazan çok taraftar var ve yönetime çanak tutuyorlar asıl bunu anlamıyorum..Uğurcan meselesinde sabırlı ve akıllı olmak lazım..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
TRABZONSPOR her mevkiye hugo gibi net adam almadığı sürece ve ilk on 11 kadro kalitesini tamamlamadan ve yedek kadroyu da güçlendirmeden asla başarılı olamaz şampiyonluğu unutalım bunlar düzelmedikçe... kolay kolay düzelmez bunlar...
güçlüyken de satışla kadro zayıflar yerine koyamazlar.
bunlar daha sözleşme yapmayı bilmiyorlar arkadaşlar ..."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtalanta Viktor Kovalenko'yu sadece 700 bin €ya transfer etmiş. Son gün şöyle bi transfer düşmez mi be..
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek transferi gündemde yok. Çok kaliteli bir isim için fırsat olmadıkça, ki o da zor görünüyor, yaza kadar da olmayacaktır. Bu da net bilgi.
Bir de sen belki bilirsin, bu Pellè ile gerçekten ilgilendik mi teklif yaptik mi ?
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıldı mı bilmiyorum Okay west bromwich'e gitmiş. Düzeltiyorum henüz gerçekleşmemiş transfer.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
satacaklar bence para güzel diyecek yönetim para yok oyuncu almamız için satmamız lazım derleryani sponspor bulamaz da bunlar ..satar bunlar şaşırmam 20 ye direkt satarlar .uğurcanı 30-35 den aşağı satmamak lazım . ama bunlar 20-25 e satar.eminim.yönetimiin ve ağaoğlunun şampiyonluk gram umrunda değil.. mikrofonculuk oynasınlar anca...
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'ı satan seneye şampiyonluğu satar..
Öyle aşırı derecede astronomik reddedilemeyecek bir teklif gelirse oturulur konuşulur ama komik rakamlara ki -bu rakam 15 20 arasıdır- satılırsa kepazelik olur..Seneye takımın bütün dişlileri tamamlanmış olacakken kaleyi muammada bırakmak futbol cahilliğinden başka bir şey değildir..
Yönetim bu cahilliği yapabilir güvenmiyorum ama forumda ve sosyal medyada da Uğurcan satılmalı yazan çok taraftar var ve yönetime çanak tutuyorlar asıl bunu anlamıyorum..Uğurcan meselesinde sabırlı ve akıllı olmak lazım..En son erenslash tarafından düzenlendi; 01.02.2021, 19:10."Annuit cœptis"
Yorum
-
biden gitmek isteyen topçu için aklı artık burda değil.. bırakalım gitsin diyoruz..
bize gelmek isteyen topçuda neden bu kural işlemiyor?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum