Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yusuf Sarı'yı kesinlikle kiralardım.
    Gitsin biraz maç kondüsyonu kazansın.
    Sürekli olarak sakatlık geçiriyor.Maç içerisinde aşırı kötü tercihleri var.Pas vermesi gereken yerde vermiyor,şut çekmemesi gereken yerde şut çekiyor.Oyun görüşü zayıf olduğu için dar alanda top tutamıyor.Hızı ve şutları fena değil ama olumsuz özellikleri o kadar fazla ki bir işe yaramıyor.Ayrıca savunmaya katkısı da yetersiz.Ben şahsen kendisinde bir gelecek göremiyorum.

Yorum

• Bakasetas gibi Efecan da faydasız olacak.

Yorum

• Efecan'a Yusuf ve Atakan'ı 1.5 yıllığına kiralık verebilirler belki çocuklar da pişer... Zaten Alanya'nın stoper eksikliği var Hüseyin Türkmen bile verilebilir...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          8 milyon euro diyorsunuz.

8 milyon euro.

Djaniny için?

Totalde adam gibi 4 maç oynadı bu adam.

Satmayın diyorsunuz 8 milyona?

8 milyon euro?

Allah aşkına kör ölür badem gözlü olur da bu kadarını yapmayın.

Tamam piyasası vardır, 3-5 milyon euro eder belki toparlarsa ama şu adama şu an 8 milyon verseler yoluna çiçekler serip yollarız. Yollamayanın da aklından şüphe ederim.
          Tamam da biraz mantıklı düşün.Transfer döneminin sonuna gelmişsin.Bu saatten sonra hiç kimse sana iyi forvetini vermez.Maaş olarak da iyi isimleri bir anda ikna etmek zor.

Adamı 8 milyona satabilirsin ama yerinde Afobeyi oynatırsan intihar etmiş olursun.Sezon sonu zaten göndeririz.

Yorum

• Yar bana bir sag bek medet
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakasetas gibi Efecan da faydasız olacak.
              Bakasetas gibi derken?

Bakasetas ne ara oynadı da faydasız oldu.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakasetas gibi derken?

Bakasetas ne ara oynadı da faydasız oldu.
                Benim görüşüm.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bundan bir b.k olmaz.Futbol oynamaya niyeti olsa gelirdi.Bu İngilizlerden mümkün olduğunca uzak durmak lazım.

Yorum

bakasetasın faydasız olduğu kanaatine ne ara vardınız

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bakasetasın faydasız olduğu kanaatine ne ara vardınız
                      Olduğu değil olacağı kanaatine vardım.

Yorum

Benim görüşüm.
                        Kurduğun cümle mantıksız.

Bakasetas gibi diyebilmen için Bakasetasın önce oynayıp faydasız olması lazım.

Neyse.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu an Sikebahçenin daha harcayabileceği 13 milyon eurosu daha varmış limitlere görr bu nasıl oluyor bunun muhasebesini yapacak biri var mı Allah aşkına mesut'un parasını gustavo ve serdar'ın maaş indiriminden karşılaşmışlar....
                          Zengin isini dagdan asirir fakir duz ovada yolunu sasirir duymadin mi hic enes..salla gitsin şikecileri limiti falan birak alabildikleri kadar alsinlar acildikca acilsinlar adamlarin borcu 5 milyara dayanmis beter olaunlar sonunda koc azizden beter olacak klubun tapusunu yapar uzerine olur biter
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulübümüzden bugün bir “Oh No” videosu gelecek. 🎥... ⏳🔴🔵

Dik Futbol
                            dikfutbol eskiden çok iyiydi de son dönemlerde biraz bozdu gibi ama takip ettiğim 2 sayfadan biri yine de.

kolpacı değil adam. dedikleri çıkıyor ama eskiden nokta atışı yapardı.

Yorum

Cümle anlam açısında "Bakasetas faydasız çıktı, Efecan da faydasız olacak" diyor. Bu bir olasılık ama süper faydalı çıkması ile aynı orana sahip bir olasılık. Neden bu kadar kötümser yorumlarda bulunuyorsunuz ? her fikrinizi yazmakta özgür olmakla birlikte, neden yıkıcıları öne çıkarmayı daha çok tercih ediyorsunuz ? Dahası, bir insanın 2 günde 3 ucak yolculuğu (birisi sabaha karşı), 1 antrenman, bir süre transfer görüşmesi sonrası sahaya çıkması, arkadaşlarının adını bile ezberlememiş olması sizin bu yorumunuzun çok acımasız ve "bana göre" kötü niyetli olduğunun göstergesidir.
                              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Veririm açıkçası. Ümit Milli Takım referanslı transfer ettiğimiz futbolcuydu ama istediğimiz seviyeye geldiğini düşünmüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X