Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sağ bek diyip duruyoruz ama kesin alınmaz.
    alınırsa belki ömür olmadığı için sağ kanat alınır ama o da zor.

sağ bek için 1 isim bile geçmedi demek ki düşünmüyorlar neyse serkana sabredeceğiz 4-5 ay
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başakcity şu an orta malı gibi sağa sola peşkeş çekilirken, Efecan son dakikaya kadar bekler.
      Visca mı diyorsun?
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yunus Mallı 27.06.2020 tarihinden beri sadece 52 dakika oynamış (1 maç)

Bayılıyoruz böyle transferlere. Baker,Djaniny,Afobe 'de farksız. Nerde bitmiş adam biz oradayız. Sezon başı olsak anlayacağız. Verimli kamp dönemi geçirir vs diye umut pompalarsın.

Hem Yunus hem Trabzonspor için mantıksız transfer olmuş. Al 2.5 milyon euronu otur ye . ne diye macera arıyorsun

Yorum

• Irfancani fb alması iyi oldu Visca da bize düşer bence, zaten bizde oynamayı çok istiyormuş,
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• başakşehire gangbang yapıyorlar.
            visca yı alalım.

Yorum

• Bakesetas yahut yunus alınmaliydi ikisi olmadı. Biz parayı böyle harcamamaliyiz. 3 milyon euro bakasetas'a verilmez İstanbul takımları verir. Biraz bütçeyi açtık. Seneye çok az transfer yapmalıyiz ki bütçe yerini bulsun.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Satıştan %20 Ne alaka...Bu mu Agaağlu'nun dediği fedakarlık Yunus için....Ben pek fedakarlık göremedim Türk Lirası olması dışında.....
                Adam orada 2.5 milyon € garanti paraya oynuyordu hacı abi.
                Ağasarlı_61

Yorum

• gulbrandsen mi daha iyi crivelli mi sizce?

Yorum

• Sağ açık yazan arkadaşlar var. EyvAllah saygı duyuyorum ama

beğenirsin beğenmezsin sağda Ekuban + Sarı var.

Wakamenin yedeği yok. Bildiğin yok ! Kötü de olsa yok.

Marlonu hiç beğenmiyorum ama Serkanla bu lig bitmez.

Djaniny oynadıkça açılıyor bence ilk 11’e bir sağ bek,

Sol açığa bir yedek transferi ile bitirebilirsek şahane olur.

Yorum

• Ara transfer döneminin en iyisi kesinlikle Bakesetas.. Bunu tüm takımlar için söylüyorum.. Herkes zamanla bunu görecek..
                      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Verilen imza parası “bence” fazla. Hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• başkalarının transferleri hakkında yorum yapmayı sevmem ama şikebahçe şahane bir hareket yaptı. şöyle ki herkes irfancanı gs alacak diye bekliyordu. irfancan da muhtemelen gslidir. şikeciler gsye gitmesine engel oldu iyi hamle. gs li adam da şikecilere çok katkı sağlamayacak bana göre. her açıdan iyi transfer
                          from BOGAZIÇI

Yorum

• Sastim kaldim istanbul takimlari aldikca aliyor aldikca aliyor. Real madrid gibi genis kadrolari oldu hepsinin nerdeyse. Tabii yazin yedikleri hurmalarin kisin bi yerlerini tirmalayacagi zaman da elbet gelecek. Bu arada biz daha net 11 kuramadik

Yorum

• İlk olarak Orkun 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağ açık yazan arkadaşlar var. EyvAllah saygı duyuyorum ama

beğenirsin beğenmezsin sağda Ekuban + Sarı var.

Wakamenin yedeği yok. Bildiğin yok ! Kötü de olsa yok.

Marlonu hiç beğenmiyorum ama Serkanla bu lig bitmez.

Djaniny oynadıkça açılıyor bence ilk 11’e bir sağ bek,

Sol açığa bir yedek transferi ile bitirebilirsek şahane olur.
                              doğru ya biz tony'nin yedeği olmadığı unutmuşuz harbiden

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bakesetas yahut yunus alınmaliydi ikisi olmadı. Biz parayı böyle harcamamaliyiz. 3 milyon euro bakasetas'a verilmez İstanbul takımları verir. Biraz bütçeyi açtık. Seneye çok az transfer yapmalıyiz ki bütçe yerini bulsun.
                                Avrupa şampiyonasından sonra Uğurcan İtalya ligine gider, maddi sıkıntı olacağını sanmıyorum.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Çalışıyor...
                                X