Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam bundesligadan gelior...1 mio. € ucuz...afobe bile daha fazla alior...

yunus herkesi sasirtacakir...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İmza parası saçma olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Alman malı kaliteli olur, zamanında bu adama 13 milyon euro bonservis vermişler, az boz adam değil bu adam. Umarım çıkışa geçer bizde.

Yorum

• tamam kaldı 3 transfer

sağ bek
          sağ açık
          forveti de aldık mı bu sene tamamdır.

seneye de 1 ortasaha 1 stoper 1 sol bek alırız yeterli olur.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• iki yıl enflasyon farksız tl cinsinden sözleşme imzalatmışız. kurda dışsal şok olmadan normal trendinde yükselse dahi yıllık kazancımız verdiğimiz imza parasını çıkarır bence. opsiyonlu yıl için tl cinsinden taahhüt + enflasyon farkı biraz yüksek olmuş gibi. yine de kur riskinin oyuncu tarafına yüklendiği güzel bir sözleşme olmuş.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ahahah Fener'in İrfancan videosu ne öyle

Yorum

• Ağzım açık bakıyorum bu rakamlara herkes bu kadar transfer yapıyor kıçı kırık şampiyonluk ne getirir belli değil şampiyon şampiyonlar liginde de oynayamayacak. İstanbul takımlarına uymamak lazım.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Satıştan %20 Ne alaka...Bu mu Agaağlu'nun dediği fedakarlık Yunus için....Ben pek fedakarlık göremedim Türk Lirası olması dışında.....
                  Ağaoğlunun dediklerini fazla sallamayalım arada garip garip konuşabiliyor başkanımız
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Abi 5 - 10 edecek seviyeye çıksın da alsın %20 sini çokta sıkıntı değil

Yorum

• afobe bitik geldi yoksa iş yapar piyasa değeri bile 4.5 me

toparlayamıyor yoksa şu anda takımda tek forvet oo

iki dizde kopuk büyük sıkıntı

Yorum

• Yunus'un son senelerine hakim değilim ama özellikte gurbetçi arkadaşlar kendisinden çok ümitli. İyi para verdik umarım katkı verir.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahahah Fener'in İrfancan videosu ne öyle
                          Andavallar ya Biz istersek biz alırız diyorlar sözde Gayse'ye inat aldılar ya la adamı hahaha limit yok haydi başka kaldı mı
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Kimse de çıkıp demiyor fb hangi parayla irfan'ı aldı?

Senin bu adamı alman mümkün değil ki
                            FFP nerede? limit nerede?

Ülke futboluna bak!!

Ama böyle güzel!!
                            gs ve fb böyle birbirini batırsın

Yorum

• Bu İrfan transferi yıllar önceki Mehmet topuz transfer ile benzemiyor mu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İçinde Bakasetas, Yunus ve Berat olan 11'leri görelim bakalım... Kimi nerede nasıl hayal ediyorsunuz yazın hele.
                                Flavio'yu kesen 11lere düşmanım
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X