Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mert Küçükoğlu
    @AgnusDei61
    ·
    1d

Transfermarkt ABD Özel

Trabzonspor'un iletişime geçtiği forvet birazdan haber yapılacak.
    https://twitter.com/AgnusDei61 ben yatıyorum siz bakarsınız.

Yorum

• Transfermarkt ABD'nin özel haberine göre Toronto'nun genco forveti Ayo Akinola'yı ciddi şekilde isteyen ilk kulüpmüşüz ama piyasasına bakarsak bize düşmez gibi.

En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 14.01.2021, 02:30.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfermarkt ABD'nin özel haberine göre Toronto'nun genco forveti Ayo Akinola'yı ciddi şekilde isteyen ilk kulüpmüşüz ama piyasasına bakarsak bize düşmez gibi.

https://www.transfermarkt.us/trabzon...ew/news/377794

Boyuna bakınca bizimkilerin "Olursa olur, olmazsa olmaz" düşüncesiyle yaklaştığını düşünmüştüm ama hayli kuvvetli bir arkadaş. Yanına gelen herifi yıkıyor.
        En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 14.01.2021, 02:31.

Yorum

• transfermarkt kaynaklı bi haberin doğru çıktığını görmedim, heyecanlanmadım.

Yorum

• İlk olarak strmcrw tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rondon çok iyi ama çin liginde 8milyon euro alıyor ve 2022 ye kadar kontratı var. bizim için şuan hayal olur.
            eyvallah kardeşim ben 4-5 milyon arası tahmin ediyordum 8 iyi alıyormuş yalnız çin de mutsuz olduğuna dair haberler basına düştü belki kiralık olarak yoklanabilir ayrıca bu oyuncuyu menajerler de önermiş ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sorloth u 20 ye vermekte enayilik zaten. hele ki sorlothu 20 ye verip saçma salak bir kadro kurmak daha büyük enayilik.loser diyecek haddi şuradan buluyorum : bakış açısı.bakış açısı problemli.herkes değil ama bir kısmı.bakış açın sıkıntılı.tarla mantığıyla düşünüyorsun sen .eşi benzeri bir olmayan bir oyuncu meselesi başka bir olay adamın ederi 20 üstünde olmalı bizden giderken.sorlothun almanyada yapamama sebeplerinden biri bizim taktik anlayışımız.ama sorloth bence 30 a gitmeliydi bizden .yönetimin beceriksizliği tarla mantığıyla düşünüyorlar çünkü.ağaoğlunun düşünce yapısının senden farkı yok bence .hemen satalım ucuza satalık oyuncuyu hor görüyorsun bence uğuru 10 a verelim iyi para hjakhjkaa hea verelim herkesi sonra babayı alalım..halimizi görmüyor musun? insan biraz ders çıkarır.... 30 a gidecek nesi mi var? uğur t arzı bir kaleci avrupa piyasasında olsa 50 ye giderdi.neyi nesi var?şu soruyu sorman bile bir şeyden anlamadığını gösteriyor.forum şunu okusun cidden iyi güldürdün hocam...tamam futbolcularımızı kelepir tarla diye satalım üzülme sen ucuza gitsinler
              Uğurcan tarzı kaleci Avrupalı olsa, bak benim demeye çalıştığım şeyi kendin dedin zaten. Uğurcan Avrupalı olsa, değil ama. Türk. Yusuf da Alman olsa 45 olurdu. Haaland Fransız olsa ederi ilk başta daha yüksek olurdu.
              Geçen sene sörloth uçup kaçarken Roy Hodgson ama orası Türkiye dedi. Demeye çalıştığın şeyi anlıyorum. Bu oyuncu iyi ederi bu kadar diyorsun, haklı olabilirsin. Türkiye liginin marka değerini gözetmek zorundasın. Şu an İran liginde patlama yapan oyuncunun maksimum ederi bellidir. Bizim Uğurcanı yakıştırdığımız liglerden bizim ligimize bakış ve biçilen eder bellidir. Bu durumu hayatın birçok alanında da geçerli sayacak örnekler sayarım sana. Öyle bi yazmışsın ki sanki beş kuruşa gitse mutlu olcam, hayır ben realiteden bahsediyorum. Büyük bir başarı gelmeden satış işlemine de karşıyım. Ama şu anki konjonktürde 15ten fazla teklif gelmez diyorum.

Envoyé de mon G3221 en utilisant Tapatalk

Yorum

• ABD'de Emenike'nin kuzeni Daryl Dike var. Abdullah Avcı'nın daha çok isteyeceği türden bir forvet. Sene sonuna kadar takip etmek lazım diye düşünüyorum

Yorum

• Plaza'yı Nimes'e yazmışlar. Bu kadar top oynamayan bir adam bu kadar top oynanan liglerde sözleşme bulmayı nasıl başarıyor, hayret.

El futuro del delantero ecuatoriano estaría en la primera división de la liga francesa, en el Nîmes Olympique | Deportes | Extra

Yorum

• Sefer sen ceza yediğin zaman buralar bir hareketleniyor, duyumlar geliyor

Akinola hoşgeldin foruma
                    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                    8.KUŞATMA

Yorum

• Böyle bir forvet gelsin artık yahu haydiii....
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Güne Yusuf erdoğan ile uyanmak nasıl bir şeydir.

Mustafa Akbaş’ta boşa çıkmış bence rotasyonda iyi olur. Gelsin başladın.

başkan akşam pazarından çıkıp bit pazarına gitmiş sanırım.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• yusuf erdoğanın geldiği aslında iyi oldu. hüseyin türkmen de kiralanırsa bu taraftar kime saracak. bana gaffuru getirin hesabı. yusuf oynamasa da olası yenilgilerde yine ona söver strestimizi atarız

Yorum

• Muhammed Akpınar Dan 20 gün sonra sakatlandı Trondsen, Akpınar antrenmanlara başlamış heralde instagramda resimler gördüm.

Trondsen ne zaman dönecek acaba.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muhammed Akpınar Dan 20 gün sonra sakatlandı Trondsen, Akpınar antrenmanlara başlamış heralde instagramda resimler gördüm.

Trondsen ne zaman dönecek acaba.
                              Mart Nisan gibi anca oynama seviyesine gelir diyorlar cidden bizim için büyük kayıp oldu...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu yıl için ciddi bir beklentin yok. Ligi üst sıralarda bitirip önümüzdeki yıl icin kurulacak iddialı kadronun temellerini atacaksın.

Bu noktada takıma bir 6 numaraya ihtiyacın var.

- Oyuncunun yaşı genç mi?
                                - Oyuncunun maliyeti düşük mü?
                                - Oyuncu lige aşina mi?

Ben isim ve kariyer olarak Enzo Perez'i tartismiyorum. Gelir katkı sağlar sağlamaz o ayrı bir tartışma konusu.

Anlayamadigim nokta;

- Bu adamın bonservisi elinde desen değil.
                                - Bu adam gellecege dönük bı proje desen değil. Seneye emekli olmayacağının garantisi yok.
                                - Bu adam gelip tüm hırsını performansını takıma verecek desen son özleşmesini imzalayıp yatisa geçmesi büyük risk.
                                - Bu adam Türkiye Ligi'nde oynuyor yarın gelsin devam etsin desen değil kıta değiştirecek.
                                - Bu adamın maliyeti düşük desen değil.

Yahu 34 yaşında Arjantin'den bonservis sorunu olan oyuncuyu transfer etme çabasının mantıklı bir izahını yapabilir mi biri bana?

Yakın liglerde, kültürlerde oyuncu mu bitti?
                                Tecrübeli isim istiyorsan 28-32 yaş arası oyuncu mu kalmadı?
                                İmza parasıyla beraber 1.5 milyon vereceğin oyuncu yok mu Dünya üzerinde?

Ya arkadaş bu işler mantıkla, takım menfaatiyle izah edilebilecek işler değil. Bu işlerden birileri nemalanmiyor diyebilir misiniz?

34 yaşında bonservisli Arjantinli.

Tebrik ediyorum. Çok güzel hikaye.
                                Doğru sorular bunlar. Çok mantıklı bir transfer gibi durmuyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X