Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursa'daki Batuhan ne güzel vuruyor be bizdekileri toplasan yok
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yazılan isimleri tanımıyorum ama şöyle baktığım zaman hayal gibi geliyo bana.

En kötü ihtimalde bir orta saha ve bir 10 numara gerekiyor. 10 numara forvet özellikli değil de baskı altında ayağında iyi rop tutabilen, maç başına 50-60 pas yapabilen biri olmalı.

Gidip bi adam alıp sonra aaa onun yeri aslında sağ kanat falan demesinler. En sinir olduğum durum.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezon başı 10 tane adam alana kadar 4 tane sağlam, kaliteli adam al dedik. Sonuç ortada. Şimdi tekrar söylüyorum; önemli olan nicelik değil nitelik. Ucuz alıp kalitesiz 5 adam alma 3 tane al ama iyisinden al.
        Buradaki futboldan anlamayan adamlar da aynı şekilde hocam. Yalvardık bu kadar ıskarta adamı doldurmayın dedik 3-4 tane kaliteli adam alın yeter dedik. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Flavio adına şarkılar yazan futboldan birhaber cahil taraftarlara hakkımı helal etmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa'daki Batuhan ne güzel vuruyor be bizdekileri toplasan yok
          Bu cocuk Trabzonlu ama merak ediyorum bizdeki oz evtların gordugu degeri ne zaman gorecek
          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Batuhan 2. golunu attı
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu cocuk Trabzonlu ama merak ediyorum bizdeki oz evtların gordugu degeri ne zaman gorecek
              çok soğukkanlı maşallah
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hem yetenekli hem de Trabzon'lu olan genç bir oyuncunun bize gelmesi için ölümüne, hasta Trabzonspor'lu olması gerekli. Çünkü şu an başka bir motivasyon kaynağı yok malesef.
                Diğer türlü zaten istanbul'un ilçe takımları rakipken şimdi de Avrupa'ya transfer olma şansı var.
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 15.12.2020, 20:02.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Çok zor ama Bursa'dan keşke Ismail Cokcalis, Burak Kapacak ve Batuhan Köz paketi yapabilsek

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hem yetenekli hem de Trabzon'lu olan genç bir oyuncunun bize gelmesi için ölümüne, hasta Trabzonspor'lu olması gerekli. Çünkü şu an başka bir motivasyon kaynağı yok malesef.
                    Diğer türlü zaten istanbul'un ilçe takımları rakipken şimdi de Avrupa'ya transfer olma şansı var.
                    Çocuk gsli zaten büyük ihtimal

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ki olmasa bile Trabzonspor'lu olduğuna da inanmıyorum nedense.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Vay be Fatih Tekke den sonra gordugum Trabzon kokenli en iyi bitiricilerden bu cocuk. Bizim Messinin sutlari penalti noktasindan kaleye ulasmiyor bile. Kapasinlar su altyapi garabetini. Ordan her yil iyi artist cikiyor, futbolcu ise 20 senede bir.
                        En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 15.12.2020, 20:40.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaraylıymış diyorlar. Bir tweeti dönüyor sosyal medyada.

Alt yapı madeniyle övünen büyük başkan sağ olsun gençler üzerindeki bütün cazibemizi kaybettirdi. Sanırım ancak bu kadar çelişebilirdi kendisiyle
                          En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 15.12.2020, 20:52.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• 61 numara tasimasinin sebebi de 16 numarasinin baskasinda olmasindandir.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              61 numara tasimasinin sebebi de 16 numarasinin baskasinda olmasindandir.
                              İşin kötüsü 1-2 sene önce olsa şu gençlerin adının çıkacağı tek takım muhtemelen Trabzonspor olacaktı. O kadar profesyonelce bu olayı yok ettiler ki...
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Çok önemi var mı bilmiyorum ama Gs twetini şampiyonlar ligi maçı öncesi atmış, bence çocuğun Trabzonsporluluğundan şüphe yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X