Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben fm oynarken bile takıma doğru dürüst 180 altı güçsüz adam almıyorum. Bizimkiler doldurmuş temassız tıfılları. Yaldır yuldur giden fizikli topçular görmek istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben fm oynarken bile takıma doğru dürüst 180 altı güçsüz adam almıyorum. Bizimkiler doldurmuş temassız tıfılları. Yaldır yuldur giden fizikli topçular görmek istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Herkesin aklı Colman-Selcuk ikilisine gidiyor.
      1-Bu iki oyuncu uzun süre bir arada oynadı ve ancak ve ancak 2010-11 in ilk yarısında çok çok iyi bir performans gösterdiler.
      2-Bu iki oyuncunun önünde iyi 2 stoper vardı.
      3-Bu iki oyuncunun önünde mükemmel problem çözen bir Jaja vardı ki Trabzonspor tarihinin en iyi 10 numarası
      4-Bu iki oyuncuda rakibin kucağında oynayabilecek,ikili mücadeleye girebilecek,faul alacak,agresif(Özellikle Colman) oyuncularıdı.
      5-Bu iki oyuncunun da pas kabiliyeti ve defansın arkasına uzun top atabilme özelliği vardı.
      6-Bu iki oyuncununda şut tekniği ve isabeti iyiydi.
      7-Bu iki oyuncu da duran topları iyi kullanırdı.

Sezon başında "Klasik ön libero istemiyorum" saçmalığın ortaya atıp,güyya birbirine yakın özellikli oyuncular alıp,2010-11 sezonundaki orta saha uyumunu yakalama fantezisi yaşayanlar mahvetti takımı.

Bende bayılırım böyle iki tane uyumlu ve iki yönlü oynayan orta saha oyuncusuyla oynasak.
      Ama bunun için tecrube,yetenek,zaman,uyum,zeka,sabır gibi şeyler gerek.
      Kaldı ki Colman-Selcuk ikilisi bile çok maçta nal toplamıştır.
      2010-11 in ikinci yarısı hiçte yeterli değildiler.
      İki yönlü oyuncularin olduğu bir sistem kurarsın sıkıntı değil de tamamen duygusal maalesef
      5 er milyonu vermeden öyle iki oyuncu bulamazsın

Parmaklarla falan filanla oynanmaz o sistem.
      O sistemde sosa bile takımın en zayıf halkası olur.
      Obi Mikel ve Ndiaye bile oraya yumuşak geldi.(Bu senekiler onlardan bin beter)
      Koyacaksın sert bi omurga ön libero devam edeceksin.
      Biraz Top yapsın,öyle çok teknik olmasına da gerek yok,sert oynasın,rakibe temas etsin yeterliydi.
      Onazi'nin uzun boylusu bir tık ısırgan modelini bulmak bu kadar zormuydu?
      Macera arayıp koca bir transfer sezonunu es geçmek resmen akıl tutulması.
      Yıllardır ön libero diye bas bas bağıran taraftar kadar futboldan anlamayan bir yönetim var.
      Seninde dediğin gibi Tıfıllarla ancak bu kadar oynar takım.
      En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 14.12.2020, 00:05.

Yorum

• Bu Bodo Glimt oyuncuları ile alakalı girişim var mı acaba ? Sadece sözleşmesi biten Zickernagel değil Junker ve Saltnes de bizim yaralarımızı sarabilir. 3lu paket ne güzel olurdu.
        TRABZON SPOR

Yorum

• En az 2 ortasaha 1 forvet 1 kanat. Sezon sonu da 2 bek alınmalı bunlar 11 için olmalı. Bu sene yapılan transferlerde kesinlikle bir iş var yönetim değişince bu iş araştırılmalı.
          uğurcan
          serkan edgar hugo marlon
          xxx xxx
          apo(xxx) eku waka
          xxx
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• ---------------ugurcan

Pareira--edgar-hugo-marlon

-----------transfer-transfer

-------transfer--ekuban-waka

------------------transfer

Yedekler: erce-serkan-huseyni-huseyin-kamil-parmak-flavio-sefa-diabete-ömür-djaniny

Yorum

• İmzası olmasa da -muhtemelen- Yunus Emre Sel, Philip Zinckernagel için görüşmelere başladığımızı yazmış.

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Bordo-mavililer 26 yaşındaki oyuncuyu devre arasında renklerine bağlamak istiyor. Bodo Glimt ile sözleşmesi 31...

Yorum

• alanyaspor portekizde oynamış tutunmuş davidson gibi adamları almış .1 vermişler sonuç ortada. biz de portekzide brzilyalı olur portekizde tutunmuş gol ve assit yapan sağlam 2 -3 adamı düşük maliyetle alabiliriz.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Trabzonspor x Danimarka

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İmzası olmasa da -muhtemelen- Yunus Emre Sel, Philip Zinckernagel için görüşmelere başladığımızı yazmış.

https://www.sabah.com.tr/galeri/spor...gel-operasyonu
                    Youtube kanalında da detayları paylaştı, hayırlısı olsun bakalım...

Yorum

• İyi araştırılıp leroy fer schone gibi adamlar alınabilir profesyonelligi eğer atiba gibiyse alinabilir önrmli olan profesyonellik ve yetenekli mücadeleci winner adamlar. Yaş önrmli değil.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İmzası olmasa da -muhtemelen- Yunus Emre Sel, Philip Zinckernagel için görüşmelere başladığımızı yazmış.

https://www.sabah.com.tr/galeri/spor...gel-operasyonu
                        Haberi yapan Yunus Emre Sel. Youtube kanalından da yayınlamış

Yorum

• Sene başında bu takıma ne lazımsa stoper ve sol bek dışında hala aynılari lazım.

Bu takıma hala 6-8-10 , sağ kanat ve santrafor lazım.

Bunlardan nokta atışı olarak 3 ü alınır ve Ekuban ile Nwakame sakatlık yaşamazsa yine yukarılarda bitirebiliriz ligi.

Yorum

• Mümkün olduğunca Afrika veya Güney Amerikalı oyuncular almamaliyiz takıma bu takımın kurtuluşu kuzey ülkelerinde

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam bu Afobe çöp. Ekuban da mı çöptü ilk yarı? Adam topla buluşamadı bile ilk yarı. Afobe en azından rakip defansı yıprattı.

Ben bu adamı beğeniyor muyum hayır beğenmiyorum. Fizik olarak düşük seviyedeki oyunculara yıllardır karşıyım zaten ama adamda gayret var fiziğini toparlamaya çalışıyor saha içinde de mücadelesini ediyor.

Peki sıkıntı nerede? Sıkıntı taktikte. Bu oyuncuyu almışsın ve adam akıllı izlememişsin. Ama yapacak bir şey var mı yok, bu adam senin oyuncun ona uygun taktiği bulacaksın.

Mesela yan ortalar çalışacaksın daha çok. Zaten takım geride oyunu kabulleniyor bir şekilde kanatta oyunu hızlandırıp yan ortalarla işi bitirmeye çalışacaksın çünkü ligimizin stoper kalitesi kötü Afobe az buçuk işi biliyor. Ekuban da destek olup orayı bozdu mu al sana farklı bir oyun tarzı.

Rakip kanatlara önlem alırsa ortadan delmeye çalış sen de. Afobe'ye sırtı dönük oynama görevi ver.

Ama yok sen illa gidip adamı koşturacaksın hızı olmadığı halde veya enerjisi yetmediği halde full artı full presli oynamsını isteyeceksin.

Bunun neresi gerçeklerle bağdaşıyor.

Sıkıntı tamamen hoca kaynaklı. Oyuncuya uygun profili bulmak zorundasın. O zaman da oynayamıyor mu tamam hep birlikte sövelim.

--------------------------------

Bir diğer mesele. Ekuban'ın orada kaybolacağı belliydi. Diabateyle değişmeli oynasın diye yazdık maç başlamadan önce bunu denemekten aciz bir hoca vardı saha kenarında. Denendi mi bu hayır. Rakibin ağır stoperlerine karşı bu bir çözüm olabilirdi.

----------------------------

Beklerin 70-80 metre topsuz koşu yapmaları isteniyor. O tip oyuncular değil ki bunlar. İki saat sürüyor oraya varmaları bakıyorsun ceza sahasına kat eden oyuncu da yok bu adamlar çizgide topla buluştu diyelim kime çıkaracaklar topu?

katılıyorum, bizde adam olamayan yatabare doğru taktikte canavar oldu kaç yıldır, ancak hocaya zaman tanımak lazım, kolay değil, her yerinde yama olan bir kumaşı toparlamaya çalışıyor...

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkesin aklı Colman-Selcuk ikilisine gidiyor.
                                1-Bu iki oyuncu uzun süre bir arada oynadı ve ancak ve ancak 2010-11 in ilk yarısında çok çok iyi bir performans gösterdiler.
                                2-Bu iki oyuncunun önünde iyi 2 stoper vardı.
                                3-Bu iki oyuncunun önünde mükemmel problem çözen bir Jaja vardı ki Trabzonspor tarihinin en iyi 10 numarası
                                4-Bu iki oyuncuda rakibin kucağında oynayabilecek,ikili mücadeleye girebilecek,faul alacak,agresif(Özellikle Colman) oyuncularıdı.
                                5-Bu iki oyuncunun da pas kabiliyeti ve defansın arkasına uzun top atabilme özelliği vardı.
                                6-Bu iki oyuncununda şut tekniği ve isabeti iyiydi.
                                7-Bu iki oyuncu da duran topları iyi kullanırdı.

Sezon başında "Klasik ön libero istemiyorum" saçmalığın ortaya atıp,güyya birbirine yakın özellikli oyuncular alıp,2010-11 sezonundaki orta saha uyumunu yakalama fantezisi yaşayanlar mahvetti takımı.

Bende bayılırım böyle iki tane uyumlu ve iki yönlü oynayan orta saha oyuncusuyla oynasak.
                                Ama bunun için tecrube,yetenek,zaman,uyum,zeka,sabır gibi şeyler gerek.
                                Kaldı ki Colman-Selcuk ikilisi bile çok maçta nal toplamıştır.
                                2010-11 in ikinci yarısı hiçte yeterli değildiler.
                                İki yönlü oyuncularin olduğu bir sistem kurarsın sıkıntı değil de tamamen duygusal maalesef
                                5 er milyonu vermeden öyle iki oyuncu bulamazsın

Parmaklarla falan filanla oynanmaz o sistem.
                                O sistemde sosa bile takımın en zayıf halkası olur.
                                Obi Mikel ve Ndiaye bile oraya yumuşak geldi.(Bu senekiler onlardan bin beter)
                                Koyacaksın sert bi omurga ön libero devam edeceksin.
                                Biraz Top yapsın,öyle çok teknik olmasına da gerek yok,sert oynasın,rakibe temas etsin yeterliydi.
                                Onazi'nin uzun boylusu bir tık ısırgan modelini bulmak bu kadar zormuydu?
                                Macera arayıp koca bir transfer sezonunu es geçmek resmen akıl tutulması.
                                Yıllardır ön libero diye bas bas bağıran taraftar kadar futboldan anlamayan bir yönetim var.
                                Seninde dediğin gibi Tıfıllarla ancak bu kadar oynar takım.
                                bu takıma gustavo'yu bile koysan gitmez, önüne yaratıcı bir 10 lazım kesin. işleyen kanatlar ise en önemli oyun mantalitesi olacak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X