Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ertuğrul Doğan transfere enteresan biçimde zor transfer süsü verdi.

Çünkü 3.5 isteyen adama 1.5 teklif edemez ve anlaşma olmadan klübü ile görüşmeye gidemezsin.

İşin sonunda çok zor bir transferdi ama bitirdik açıklamaları da duyma ihtimalimiz yüksek

Bekleyelim bakalım.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sol bek ismi düşmüyor hiç piyasaya ya

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      22.jpg

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birkaç gündür burada "yaş" üzerinden hocaya vuran ekibin elemanlarından biri olduğunu gözlemledim. Güzel takama adın var. Acaba önceki neydi?
        Milyonlarca insanın "ruh sağlığının" bozulduğu gerçeğinden hareketle güzel seçim olduğunu söyleyebiliriz. Ama fazla dikkat çekiyorsun yapma.
        Şimdi bana laf gelmiş sanırsam,Boomer kafası burada bir ekibin üyesi vb değilim,Solo takılıyorum. forumu şans eseri keşfettim ve bir trabzonsporlu olarak üye oldum, düşüncelerimi belirtiyorum. Eleman olmak pek benlik bir durum değil, Pazarkapı'ya gelir Doğu ailesinde psikolog kim var diye sorarsanız çok rahat kimliğimi öğrenebilirsiniz... ne yazık ki evet ülkemiz de bir hayli psikopatoloji durumunda artış görüyoruz bunun etkenleri olarak korona(ekonomik sebepler) vb sayabiliriz özellikle anksiyete ve panik atak ve manik depresif durumlar yoğun artış gösteriyor ama konumuz bunla alakalı değil. ben geçmişteki gibi 2-3 insan(para kazanması) için yaşlı insanların hep alınıp gençlerin arka planda kalmasına karşıyım geçen sezon avcı'yı en çok destekleyenlerden biri benim. Ben Ömürlerin,Özdemirlerin,Yeşillerin(Yazıcıların) parladığı bir sezon istiyorum. yaşlı transferler ile canım trabzonsporumu çöküşe mahkum edilmesini istemiyorum.(ki bütün külüpler için bu görüşteyim) ben cemil usta gibi insanların olduğu ve gençlerin oynadığı bir takım istiyorum, bu yüzden düşüncemi hep belirteceğim.(kurallar dahilinde) Umarım kendimi güzel bir şekilde ifade edebilmişimdir, ki bir kural çiğnemem olsa gayet güzel yöneticilerimiz var gerekeni yaparlar... teşekkürler...
        Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Şu an önceliğimiz sol bek olmalı; orta alan, sağ kenar ve santrafor transferlerinde önümüze çok sayıda fırsat çıkmaya devam edecek. Bilhassa orta alan transferi için vakit var.

Ayrıca şampiyona süresince Macaristan, Makedonya, Finlandiya gibi takımları yakından takip etmeli.

Yorum

• Vay be, Hamsik Forum tarafından veto ediliyor [emoji23][emoji23]
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sol bek için Saracchi'ye ne diyorsunuz, çok vasat bir bek olduğunu düşünüyorum ben.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay be, Hamsik Forum tarafından veto ediliyor [emoji23][emoji23]
                Sörloth a, Sturridge a veya aklına gelecek tutmuş tutmamış her transfere şerh koyan arkadaşların Hamsik için olumlu konuşma ihtimali var mı Allah aşkına.
                İstemezük..

Bu kadar.

Yorum

• Saracchi'ye 6 veren enayi de çıkar mı?

İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu an önceliğimiz sol bek olmalı; orta alan, sağ kenar ve santrafor transferlerinde önümüze çok sayıda fırsat çıkmaya devam edecek. Bilhassa orta alan transferi için vakit var.
                  İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ayrıca şampiyona süresince Macaristan, Makedonya, Finlandiya gibi takımları yakından takip etmeli.

Finlerin sol beki

Jere Uronen, 31, Finlandiya ➤ Atromitos Atina, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 800 bin € ➤ * 13 Tem 1994, Turku, Finlandiya
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 31.05.2021, 11:57.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]20581[/ATTACH]
                    Bunu gördüm de kaale bile almadım [emoji4]

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ne Saracchisi babuş işine baksın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sörloth a, Sturridge a veya aklına gelecek tutmuş tutmamış her transfere şerh koyan arkadaşların Hamsik için olumlu konuşma ihtimali var mı Allah aşkına.
                        İstemezük..

Bu kadar.
                        bu forum "figo mu yok lefter'i alın gelin" cümlelerini de gördü sene 2008!

Yorum

• Kaliteli futbol kaliteli oyuncularla oynanır, kaliteli oyuncular da şampiyonluk getirir, mevcut ekonomik koşullar dahilinde yapılacak kaliteli oyuncu transferinde muhasebecilik yapılmasını şahsen doğru bulmuyorum, şampiyon olmak istiyorsak mutlaka en az 3-4 tane daha iyi oyuncular almalıyız.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu forum "figo mu yok lefter'i alın gelin" cümlelerini de gördü sene 2008!
                            O zamanlar scout ekibimiz Figo'yu izlemeye gitmişti yanlış hatırlamıyorsam

Yorum

• Vay be, Hamsik Forum tarafından veto ediliyor [emoji23]. O çok övülen Sosa nın yerini flavio, Baker, Parmak, Berat tarzı oyuncularla mı dolduracağız?
                              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sağ kanat için küme düşen Fulham'dan Ivan Cavaleiro kiralık düşünebilir.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X