Vakit geçtikçe mbia transferi mantıklı gelmeye başladı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ömür harika geçirdiği 17-18 ve 18-19 sezonlarından sonra hemen satılmalıydı.
Geçen sezon ve bu sezon kayıp sezonu. Önümüzdeki sene onun için son şans olacak.
Ya güçlenerek geri gelecek ya da futbol kariyeri Trabzonsporda son bulacak.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnzo Pérez'e Celta tâlip olmuş, habere göre kendisi Avrupa'ya dönmeye ve Celta'da oynamaya epey sıcak bakıyormuş.
El volante central emblema del equipo de Gallardo y que los hinchas aman con locura mantiene conversaciones con el club español que dirige Coudet. Y si llega una oferta importante podría mudarse a Vigo...
Çocuğu şamarladı zaar.
Haftalardır uçak kaldırıp indirenlere de selam olsun.
Yorum
-
Rotan Kenan olursa kalırsın böyle.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRotan Kenan olursa kalırsın böyle.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRotan Kenan olursa kalırsın böyle.
Yorum
-
İlk olarak Beypba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bekliyorsun ki atomu parçalayıp bizi Andusic, Adviajaj, Messias, Plaza ve niceleriyle tanıştıran bir vizyon bu..
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMajide teklif var mı
Cuma gecesi 1 saat civarında görüştüm menajeri ile. Oyuncuya burada aldığının hemen hemen yüzde 50 fazlasını yıllık olarak verdi Olympiakos. Ek olarak da 300 bin euro imza parası. Şu an yer değiştirmek planında yok. Yine de sezon sonuna doğru fikri değişebilir.
Yorum
-
Bu saaten sonra kimseyi almasın yine plaza afobe gibi yeteneksizleri alıp kulübü batıracak sene sonunada istifa etsin bizi bu zulümden kurtarsın rezalet bir yönetim her yönüyle.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Sağ bek serkan yetersizken sakatlansa alternatifi yok forvet canini berbat bir forvetken sakatlansa alternatifi yok ekuban sakatlansa takım ileri gidemez takımı atağa kaldıracak 10 numara yok ama ismi yönetim olan bir grup orada duruyor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Erdal Hoş güzel bir şey söyledi geçen gün, sene başında ilk düğmeyi yanlış düğümledi yönetim. Çok yanlış başladı.
Hoca seçimi yanlıştı.
Transferde bugün Avcı'nın yaptığı gibi net konuşup transfer yapmak için transfer yapmana engel olacak Hoca olmayınca yanlışlar devam etti.
Yanlış kere yanlıştı.
Yönetim yanlış yaptığını gördü.
Avcı ile başka bir süreç başladı.
Yani komple çözdüler gömleği, baştan düğmelemeye başladılar.
Bugün transfer şart. Şart kere şart.
Ama Berat gibi transfer şart.
Gidip Plazaları, Afobeleri almamak lazım. Hemfikir herkes burada sanırım.
Ben de istiyorum olsun. Tüm taraftar istiyor.
Hoca da istiyor.
Eminim en çok yönetim istiyordur. Çünkü büyük imaj kaybetti. Kaybettiğinı kazanmak isteyeceklerdir.
Yani doğru yola girmişken yönetime destek olmak lazım.
Şu anda doğru yolda yönetim.
Avcı doğru hoca, ki zaten bir şeyleri ispatadı.
Doğru hoca etrafında doğru yapıyı inşa etmek lazım.
Devre arası kolay değil.
Ben de kızıyorum, ben de istiyorum.
Ama zorlayarak yanlış yapmalarını da istemiyorum.
Yorum
-
Afobe ile 3 senelik kontrat ile forvet transferi, Baker ile yine bir 3 senelik kontrat ile ortasaha transferi rafa kaldirmali. Yerine gelecek oyuncular bunlardan daha iyi olmayacak cünkü. Bizi de en azindan baska yeni isimlere küfür etmekten kurtarirlar böylece.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Hoş güzel bir şey söyledi geçen gün, sene başında ilk düğmeyi yanlış düğümledi yönetim. Çok yanlış başladı.
Hoca seçimi yanlıştı.
Transferde bugün Avcı'nın yaptığı gibi net konuşup transfer yapmak için transfer yapmana engel olacak Hoca olmayınca yanlışlar devam etti.
Yanlış kere yanlıştı.
Yönetim yanlış yaptığını gördü.
Avcı ile başka bir süreç başladı.
Yani komple çözdüler gömleği, baştan düğmelemeye başladılar.
Bugün transfer şart. Şart kere şart.
Ama Berat gibi transfer şart.
Gidip Plazaları, Afobeleri almamak lazım. Hemfikir herkes burada sanırım.
Ben de istiyorum olsun. Tüm taraftar istiyor.
Hoca da istiyor.
Eminim en çok yönetim istiyordur. Çünkü büyük imaj kaybetti. Kaybettiğinı kazanmak isteyeceklerdir.
Yani doğru yola girmişken yönetime destek olmak lazım.
Şu anda doğru yolda yönetim.
Avcı doğru hoca, ki zaten bir şeyleri ispatadı.
Doğru hoca etrafında doğru yapıyı inşa etmek lazım.
Devre arası kolay değil.
Ben de kızıyorum, ben de istiyorum.
Ama zorlayarak yanlış yapmalarını da istemiyorum.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
Yorum