Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -----pizarro-----

--berat----yunus---

merkezi olmaz mı diyorsunuz?
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• alman ligini takip eden biri olarak söylüyorum yunus mallı mainz deki oynadığı topun 100 de 70ini oynasın ligi sallar ve o sezon wolsburg a 11-12 milyon bandında transfer yapmıştı milli takıma da davet ediliyordu ama kendisine ben milli takımda yeterince şans verilmediğini düşünüyorum ben yunus mallı nın kendisini futbola verirse iş yapacağı düşüncesindeyim.

Yorum

• Yunus gelirse livaja almazlar kannimca ikisininde ismi geçti birini tercih ederler kannimca

pizarro bize

atibalik eder keşke gelse

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -----pizarro-----

--berat----yunus---

merkezi olmaz mı diyorsunuz?
          tronsen var birakin berati

bu parmak gidecekse takas ederlerse gelsin ama 5 me falan para verilecek

yada şu zor zamanda o para verilmez

Yorum

• Pizarro alsinlar yeter bana

Yorum

• 5 milyon euro futbol için para değil sadaka aslında asıl utanmamız gereken Trabzonspor gibi büyük klubun 5'e çok diyecek durumda olması.

sorloth ve nice adam satıldı ama elde var sıfır asıl rezillik bu.

aslında 8 milyon euroya dehşet bir adam alırsın.. ne adamlar ne ortasahalar var.

adam gibi scout sistemi kursalar..

Türkiye ligine bakarsan berat kendini kanıtlamayan bir oyuncu -ne anlamda? büyük bir takımda oynamamış. bizde yedek kalmaz oynar ama yabancı ortasaha alacağımız adamlar daha önem arz ediyor. berata vereceğin paranın üstüne koyup inanılmaz sağlam bir oyuncu alırsın.

5 milyon euroya da alabilirsin belki.

5'e bunu verdim ben ortasaha almam der yönetim şimdi dandik adamlar alır.çok sağlam yabancı iki ortasaha almamız lazım .malliden hariç bu dediğim tabi

5 milyon berata verilir mi? şu aşamada bence de fazla. ancak hocanın oyuncuya değer mi değmez mi konusunda danışılması lazım. ben parmakla takas yaparsan ucuza gelir diye düşünüyorum. sanırım gençler bu takasa sıcak bakıyor .çok da emin değilim tabi
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 02.01.2021, 01:30.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Yazin ismi geçiyordu khazri o ne oldu nerde şimdi

Yorum

• + malli nokta atışı durmuyor bence şöyle ki bu adam düşüşte.bence risk transfer. hocanın listesinde daha üst düzey bir oyuncu olduğuna eminim yabancı olarak.

yönetimin hatası yüzünden transferde tam istediğimiz nokta atışı olmaz bence. malliden üç gömlek üstün adam lazım o bölgeye
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Beyler şu an limite 850 bin Euro kalmış. Nasıl transfer yapıyoruz?
                    Geleneksel olarak her transfer dönemi burada bireysel olarak isimler üfleniyor. Gündem olmaya çalışsın diye heyecanla yazıyorsunuz. Herkes birbirinin yazdığından etkilenip ilk 11 oluşturuyor. Beğenmediğiniz, yerin dibine soktuğunuz futbolcuları da birileri parayla alsın ya da takasta kullanalım diye düşünüyorsunuz. Başka takımların en iyi oyuncusunu da bedavaya alalım istiyorsunuz. Ütopik bir başlık ismi koyulsun bari buraya.

Yorum

• Sosyal medyada Yunus hakkında çok kötü topçu yorumları okuyorum. Cidden bu çocuk bu kadar kötü mü? Mevcut kadroya olumlu anlamda hiç katkı yapamaz mı? Zamanında bundesligada oynayabilen bi adam futbolu mu unuttu? İyi kötü yönleri nelerdir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazin ismi geçiyordu khazri o ne oldu nerde şimdi
                        Aynı takımında devam ediyor ama ilk 11 pek oynamıyor...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosyal medyada Yunus hakkında çok kötü topçu yorumları okuyorum. Cidden bu çocuk bu kadar kötü mü? Mevcut kadroya olumlu anlamda hiç katkı yapamaz mı? Zamanında bundesligada oynayabilen bi adam futbolu mu unuttu? İyi kötü yönleri nelerdir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          Cok gereksiz olur, ne fazla iyi yönü ne fazla kötü yönü var, öyle bizi biryerle taşiyacak kapasitesi yok

Yorum

• Soyle bir onlibero var. Juventus altyapisindan yetisen norvecli 25 yasinda vajebah sakor diye onlibero su an yunanistan liginde oynuyor. Videolarda onliberodan com 8 numaraya benziyor ama transfermarktta onlibero olarak gozukuyor adam.

Vajebah Sakor ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 150 bin € ➤ * 24 Nis 1996, Monrovia, Liberya

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Soyle bir onlibero var. Juventus altyapisindan yetisen norvecli 25 yasinda vajebah sakor diye onlibero su an yunanistan liginde oynuyor. Videolarda onliberodan com 8 numaraya benziyor ama transfermarktta onlibero olarak gozukuyor adam.

https://www.transfermarkt.com.tr/vaj...spieler/179838
                              Sözleşmesi de yazın bitiyor.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir kere edgarı düzgün fiyata satarsın ama iki tane stoper alırsan.

bu iş bilmez yönetim düzgün stoper alamaz.

niye iki stoper: biri edgardan daha iyi olacak olan stoper diğeri de edgar ayarında yedek olmalı.

kadro böyle zengin alternatifli olur.

satmak kolay ama daha iyisini bulamassan satamassın.

abdülkadir gitmek istiyorsa yedek ve alternatif kadroya iyi bir yerli daha almamız lazım.

beratla takas+ biraz parayla gençlerle el sıkışırız.

önce kadroyu doldur sonra sat. ya da alacağın oyuncu belli olur öyle satarsın oyuncunu .

stoper üst düzey olmak zorunda.

Trabzonspor Türkiyenin en iyi avrupaya transfer yapan takım. Favori biziz. Biz varken hiç bir genç oyuncu ve hatta yabancılarda istanbula gitmez. avrupa yolu bizden geçiyor artık.

bu yüzden içiniz rahat olsun. iş yönetime bakar. berat üç sene oynar veririz avrupaya.

Trabzonsporun piyasası var arkadaşlar. Lille olsun başka takımlar olsun berat bizde coşar. kaliteli yerli futbolcuların çoğu bize gelir. hatta avrupadan almanyada oynayan ama çıkış yapamamış kaliteli Türk oyuncular da gelir.
                                Eren senin yorumlarını pek sevmem ama bu yazdıkların cok hoşuma gitti eline sağlık. Böyle positif olmanı özlemişim.
                                Son cümlelerin cok değerli, bende katılıyorum. Türk oyuncuların avrupaya yolu bizden geçiyor artik, geçmeli!!
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X