İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorda laf o dönemki yönetime gider ben şenol hocanın istediği hiçbir transferin yapıldığına inanmıyorum ki kendisi pısırık olmakla eleştiriliyordu.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
önemli olan bu maçlarda değil avrupa şampiyonasında uğurcan'ın abdülkadir'in oynaması. bu maçlarla piyasa yapılmaz ama avrupa şampiyonasında çıkıp abdülkadir bir gol atsa uğurcan 2 maç kendi standartında oynasa +10 milyon euro değer katarlar kendilerine. bu sene serkan asan'a gerektiği kadar şans verirsek bence zeki'nin yerini de kapabilir.BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI
Yorum
-
İlk olarak hamikarakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönemli olan bu maçlarda değil avrupa şampiyonasında uğurcan'ın abdülkadir'in oynaması. bu maçlarla piyasa yapılmaz ama avrupa şampiyonasında çıkıp abdülkadir bir gol atsa uğurcan 2 maç kendi standartında oynasa +10 milyon euro değer katarlar kendilerine. bu sene serkan asan'a gerektiği kadar şans verirsek bence zeki'nin yerini de kapabilir.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorda laf o dönemki yönetime gider ben şenol hocanın istediği hiçbir transferin yapıldığına inanmıyorum ki kendisi pısırık olmakla eleştiriliyordu.
Yorum
-
Trabzonlu olmayan hatta Karadeniz ile uzaktan yakından alakası olmayan bir Trabzonsporlu olarak yazıyorum Şenol Güneş Trabzonspor'un Atatürk'üdür..Teşbihte hata olmaz neden Trabzonspor'un Atatürk'üdür diyorum?
Çünkü futbola kafa yormuş kafası çalışan nadir Trabzonlulardan kendisi..Bilimsel çalışan kendine has metodu olan iş disiplini mükemmele yakın oyun sistemi bilgisi had safhada olan kendini geliştirme hususunda takım arkadaşları Ali Kemallerin Necatilerin Turgayların fersah fersah önünde bulunan nadide bir çiçektir kendisi..Trabzonlu olupta Trabzonspor'a en iyi hizmeti veren iki kişiden biridir Güneş..
Trabzonspor'da başkanlık yapabilecek mertebeye ulaşması için hangi özellikler aranıyorsa hepsini bünyesinde bulunduran adamdır Şenol Güneş..
Ne yazık ki bu adamın etinden budundan sütünden yararlanamadık hak ettiği değeri veremeyip underrated olarak konumlandırdık..
Yetenekli bir işçiye yeteneğini sergileyebileceği ortamı hazırlamak her işverenin görevidir..Çalışanına yatırım yapacaksın..Biz o yatırımı Şenol hocaya hiç yapamadık ortamı hazırlayamadık..Buna rağmen kendi elleriyle hazırlayıp kendi emeğiyle bu camiayı 3 kez şampiyonluğa oynattı hedefi büyüktü daha toy zamanlarında total futbolu oynatmaya çalışırken "Trabzonspor'un hedefi ligden ziyade Avrupa kupaları olmalıdır" diyebilecek bunu düşünebilecek bu minvalde çalışabilecek büyük düşünürüydü Trabzonspor'un..
Fakat Trabzon denilen şehirde öyle kafası basmaz öyle muhalif öyle fesat tipler vardır ki bir örneğini yukarıda Şenol hoca hakkında atıp tutan 20'lik bir forum yöneticisinde görüyoruz, evet öyle tiplerdir ki bunlar bunların at koşturduğu yerde Şenol Güneş gibi işini iyi yapan insanlar barınamaz..Kısacası Trabzon şehrinde kimse kimsenin başarılı olmasını istemez..Bana masal anlatmayın bunun şehirle alakası yok palavrasını geçelim Trabzon ve Trabzonluları iyi tanıyorum..Bugüne dek ortak iş yapan tek Trabzonlu görmedim ya yarıda kalmıştır ya da birbirlerine silah çekmişlerdir kafa kaldırmışlardır..Bu şehrin hamurunda var bu..Şenol Güneş de bunun kurbanı olmuştur her başarılı insan gibi..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Uruguay - Şili
Şili orta sahası Aranguiz - Baeza önlerinde Vidal
Edit : Baeza müthiş bir efor sarfediyor orta alanda. Her yere saldırıyor her yere basıyor. Ama ofansif ihtiyaçlarımızı karşılayamacağını daha önce de söylemiştim. Fakat Flavio'yla çok benzer oyunları var ve onun çok üzerinde. Tıpkı Aranguiz'in de Baeza'dan çok önde olduğu gibiEn son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 09.10.2020, 03:11.
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu olmayan hatta Karadeniz ile uzaktan yakından alakası olmayan bir Trabzonsporlu olarak yazıyorum Şenol Güneş Trabzonspor'un Atatürk'üdür..Teşbihte hata olmaz neden Trabzonspor'un Atatürk'üdür diyorum?
Çünkü futbola kafa yormuş kafası çalışan nadir Trabzonlulardan kendisi..Bilimsel çalışan kendine has metodu olan iş disiplini mükemmele yakın oyun sistemi bilgisi had safhada olan kendini geliştirme hususunda takım arkadaşları Ali Kemallerin Necatilerin Turgayların fersah fersah önünde bulunan nadide bir çiçektir kendisi..Trabzonlu olupta Trabzonspor'a en iyi hizmeti veren iki kişiden biridir Güneş..
Trabzonspor'da başkanlık yapabilecek mertebeye ulaşması için hangi özellikler aranıyorsa hepsini bünyesinde bulunduran adamdır Şenol Güneş..
Ne yazık ki bu adamın etinden budundan sütünden yararlanamadık hak ettiği değeri veremeyip underrated olarak konumlandırdık..
Yetenekli bir işçiye yeteneğini sergileyebileceği ortamı hazırlamak her işverenin görevidir..Çalışanına yatırım yapacaksın..Biz o yatırımı Şenol hocaya hiç yapamadık ortamı hazırlayamadık..Buna rağmen kendi elleriyle hazırlayıp kendi emeğiyle bu camiayı 3 kez şampiyonluğa oynattı hedefi büyüktü daha toy zamanlarında total futbolu oynatmaya çalışırken "Trabzonspor'un hedefi ligden ziyade Avrupa kupaları olmalıdır" diyebilecek bunu düşünebilecek bu minvalde çalışabilecek büyük düşünürüydü Trabzonspor'un..
Fakat Trabzon denilen şehirde öyle kafası basmaz öyle muhalif öyle fesat tipler vardır ki bir örneğini yukarıda Şenol hoca hakkında atıp tutan 20'lik bir forum yöneticisinde görüyoruz, evet öyle tiplerdir ki bunlar bunların at koşturduğu yerde Şenol Güneş gibi işini iyi yapan insanlar barınamaz..Kısacası Trabzon şehrinde kimse kimsenin başarılı olmasını istemez..Bana masal anlatmayın bunun şehirle alakası yok palavrasını geçelim Trabzon ve Trabzonluları iyi tanıyorum..Bugüne dek ortak iş yapan tek Trabzonlu görmedim ya yarıda kalmıştır ya da birbirlerine silah çekmişlerdir kafa kaldırmışlardır..Bu şehrin hamurunda var bu..Şenol Güneş de bunun kurbanı olmuştur her başarılı insan gibi..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Şenol Güneş İstanbula gittikten sonra bambaşka birisi haline dönüşmüştür bunu net olarak söyleyebiliriz.Gücün esiri olmuştur.
Milli maçlarda hazırlık maçı bile olsa kadrolar kurarken büyük takımlara yalakalık yapmak için herşeyi yapmış bir adamdır.
Trabzonsporun en önemli isimlerini bir kez olsun hazırlık maçlarında bile adam akıllı sahaya sürmedi.Uğurcan ve Ömürün piyasa yapmasına engel oldu.Kendisi düşmanımız olsa ancak bu kadar olurdu.
Trabzonla bir bağı kalmamıştır artık kendisinin.İstanbul kulüplerine yaranma yolunda kendisine başarılar dilerim.
Kendisinde eziklik kompleksi var.Daha fazla ezilmemek için,daha fazla saygı görmek için Nihaftın ve Tff nin en sevdiği isim olma yolunda büyük çaba göstermiştir kendisi.
Bu işler boş felsefe ve edebiyat yapmaya benzemez Şenol Bey.Trabzonluysan ve Trabzonsporluysan zaten kazanmana ve sevinmene izin vermiyorlar.Her fırsatta eziyorlar.Bunu kaldıramıyorsan ve İstanbula yalakalığa başlıyorsan o zaman Trabzonda sert eleştirilerin odağı olmaktan da çekinmeyeceksin.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 09.10.2020, 09:56.
Yorum
-
Şenol Güneş Trabzonspor'a başkanlık falan yapmaz.
Kendisini Ceo yapar maaş verirseniz yönetimde olur.
Akçesiz hizmet vereceğini hiç mi hiç sanmıyorum.
Ali Kemaller vs., yani kendi döneminin insanlarından daha meziyetli, daha gelişimci olduğu doğrudur, çünkü eğitimlidir.
Ama o eleştirilen Trabzon kültürünün tam kendisidir.
Trabzonspor'lu oyuncuların, hak etmelerine rağmen, alternatiflerinden daha formda ve daha faydalı olmalarına rağmen milli takımda kendilerine yer bulamamaları, Şenol Güneşe olan bakışın da ana sebeplerindendir .
Trabzonspor'a muhabbeti bellidir.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@jairzinho
şenol güneş bizde burak yılmaz hariç kimi geliştirdi,
örneğin altyapıdan bir cevher çıkarıp futbol piyasasına sunabildi mi çalıştığı bunca dönemler boyunca?
şenolun bursada ve kargalarda yaptıkları da az buz işler değildi. burada bunları anlatmayalım şimdi. şenolun eleştirilecek bir çok yönü olabilir, kimine göre para göz, kimine göre statükonun adamı olmakla suçlanabilir. ama çok iyi olan teknik direktörlüğünü ve futbola katkısını inkar etmemek lazım . ömür meselesine gelince... ömür ne zaman milli takıma çağrılma durumu olsa hep sakattı. bu sene bu sayfalardan çok çok eleştirdiğimiz ömürü, onbire koymadı diye adama vurmak haksızlık olur. ben eminim ki ömür kendini geliştirirse milli takımda kadroya ilk yazılacak isim olur. uğur meselesi ise daha farklı. milli takım mertin iyi performansı sayesinde avrupa şampiyonasına katılmış. böyle bir adamdan siz dahil hiç kimse kolay kolay vazgeçmez. taraftarlığımız objektif olmamıza engel oluyor. bu milli takım futbolcu seçimlerinde eleştireceğim tek nokta, bu formuna rağmen abdülkadir parmaka kayıtsız kalıyor gibi. gibi diyorum çünkü onu abdülkadirin sakatlığı geçtikten sonra ki milli talkım seçiminde göreceğizEn son DURAS tarafından düzenlendi; 09.10.2020, 11:33.
Yorum
-
Konu Şenol Güneş belliki,
Şenol Güneş'e cok kızıyorum son zaman. Bu fitili Türkiye Kupasında Sivas belediyespor karşısına yedek kadroyla çıkıp, kaybedip 1461 Trabzonun Elenmesini sağlamak ile yaktı. Ardından açıklamaları, Şampiyon olmadım sözleri (ki onu cok abarttık bence) ve Milli Takıma oyuncu seçimleri.
Ama gerçek şu ki, bizim hakkımız ne kadar yendiyse, Şenolun da hakkı okadar yemiştir.
Hic unutmam, cumhurbaşkanı bütün spor adamlarını toplandığında Şenol Güneşi kapıdan kovmuşlardı (olayı daha net bilen yazabilir) bizde Teknik direktörken.
Cok acı çekti, çok dışlandı bizde.
Sonra malum Bursaspor da ki yetiştirici özelliğini parlatması ve bjk serüveni. Orada gördü Şenol Hoca ilgiyi alakayı, medya tarafından sevilmeyi ve ilk Şampiyonluğu. Hakederek.
İstanbul sayesinde şampiyon oldu şimdi sanki onlara yaranma çabası var. Yoksa kimse bana Mahmut Tekdemir, Hasan Ali, Sangare seçimlerini açıklayamaz.
Cok adaletsizlik yaşadı, Adaletinden şaşmasın ve Parmak'ın, Serkanın hakkını versin. Varsın Milli Takıma en cok oyuncu yollayan yine biz olalım. Korkmasın.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
BMN Ana sayfada inanılmaz sevindiğim bir haber okudum tüm transferlerimizden çok daha önemli teknik ekibib büyütülmesi kararı ve bunun uygulamay konulması
akıllıca ve başarılı teşekkürler yönetim ve Newton Hocaçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Transfer sezonu bitti.
Benim genel taraftarlık ve kulüp üyeliği yaklaşımım, tercih ettiğim yönetim seçilmese bile, ben umudumu kesene kadar desteklerim.
Bu yönetim desteklediğim bir yönetimdi. Yanlışlar yapmalarına rağmen destekledim. Geçen sezon sonu ve bu sezon transfer döneminde yanlışları çok artınca, eleştirmeye başladım.
Transfer sezonu bittiğinde ise haklarını teslim ediyorum. Bence başarılı sayılabilecek bir transfer dönemi geçirdik.
Orta sahada bir alternatif eksikliğimiz var.
Newton'un geçen günkü basın sohbetinden, o bölge için de Kamil Ahmet, Ömür ve Ekuban'ı alternatif olarak kullanmayı düşünüyor anladığım kadarıyla.
Sol bek yedeği olarak da yine KAÇ düşünülüyor.
Ben ilk 11'imizin şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir hale geldiğini düşünüyorum.
1)UĞURCAN (1.KALECİ)(1/21, 1. YERLİ)
2)ERCE KARDEŞLER (2.KALECİ) (2. YERLİ)
3)PEREIRA (1.SAĞ BEK) (1.YABANCI)
4)KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ(SAĞ BEK-SOLBEK-ORTA SAHA YEDEĞİ) (3.YERLİ)
5)SERKAN ASAN(2.SAĞ BEK)(4.YERLİ)
6)MARLON (1.SOL BEK) (2.YABANCI)
7)VITOR HUGO(1.STOPER) (3.YABANCI)
8)CAMPI (YEDEK STOPER 4.YABANCI)
9)EDGAR IE (KADRODAKİ 5 STOPERDEN BİRİ 2) (5.YABANCI)
10)HÜSEYİN TÜRKMEN (KADRODAKİ 5 STOPERDEN BİRİ 3) (4.YERLİ)
11)ABDÜLKADİR PARMAK(YEDEK ORTA SAHA) (6.YERLİ)
12)AHMET CANBAZ(7.YERLİ)
13)BAKER (ORTA SAHA 6.YABANCI)
14)FLAVIO (ORTA SAHA 7.YABANCI)
15)ABDÜLKADİR ÖMÜR (8.YERLİ)
16)DIABATE (8.YABANCI)
17)NWAKAEME(SOL AÇIK 1) (9.YABANCI)
18)BİLAL/SAFA KINALI/SALİH KAVRAZLI/YUSUF SARI(SOL AÇIK YEDEĞİ)
19)AFOBE (SANTRAFOR 10.YABANCI)
20)EKUBAN (FORVET, FORVET ARKASI 11.YABANCI)
21)DJANINY (SANTRAFOR 12.YABANCI)
22)ARDA AKBULUT
23) MUHAMMED TAHA TEPE
24)ATAKAN GÜNDÜZ
25)HOSSEINI(14.YABANCI)
26)KEREM BAYKUŞ
27)TAHA TUNÇ
28)PLAZA(13.YABANCI)
29)TRONDSEN(LİSANSI ASKIDA)
30)SALİH KAVRAZLI
31)YUSUF SARI
32)SAFA KINALI
21 kişilik kadroda 10 yeni oyuncu var.
15 Milyon Euro bütçe ile bu kadroyu kurmak bence başarıdır.
Orta saha ve sol beke alternatif alınmaması ve yabancı sayısının kısıtlanmasını isteyen bir yönetimin ilk 21'e hiç yerli transferi yapmaması eleştireceğim 2 konu olur.
Onun haricinde Eddie Newton'un vizyonu sayesinde çok olumlu gelişmeler göreceğiz gibi.
Teknik ekibe yabancı ve konusunda deneyimli kişiler katılıyor.
Nihayet antreman sahalarındaki çim sorunu farkedildi ve önlem alınıyor.
Bunlar çok olumlu gelişmeler.
En az iyi bir transfer kadar mutlu etti beni bu haberler.
Ben bu yıl fenerbahçe'nin ligin açık favorisi olduğunu düşünenlerdenim.
Hem kurdukları kadro hem de hükümet,tffve yayıncı kuruluşun onları desteklediği çok aşikar.
Buna rağmen şampiyon olamayabilirler.
Benim düşüncem biz ligi ilk 3'te bitiririz.
Önümüzdeki 4 hafta çok kritik.
O 4 haftada 8 puan ve üzeri alırsak sonrasında oturmuş sistemle devre arasına kadar fazla puan kaybetmeden gideriz.En son cubido tarafından düzenlendi; 09.10.2020, 12:50.
Yorum
Yorum