Hugo bonservis 3.3 olur, 3 taksit, ilk taksit Ocak 2021,ikinci taksit Haziran 2021,üçğncğ taksit Ocak 2022 şeklinde bekliyorum, ayrıca %25 hakkı da Palmerisata... Kendisine de yıllık 1.3'ten 3 yıllık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJunuzoviç ismi geçince hiç sıcak bakamadım. Onun nedeni de Geçmişte bizimle adı ilk geçtiğinde burada onu iyi bilen futbol bilgisine de güvendiğim bir renktaşın olumsuz referansıydı. Öyle böyle değil inşallah olmaz diyordu. İşte o sözler bende çocukluk travması gibi yer etmişti.
Yani Visca ve Jaja'yi begenmeyen birinin Junuzovic'i elestirmesi insani bi dusunduruyor, muhtemelen iyi futbolcudur ama 33 yasinda adam, bilemedim. Bedava olsa hadi neyse, 2+1 al getir ama bonservisi var. Para verilsin istemem."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk u soyluyorsan, Visca icin çöp diyordu. Adam gecen sene Basaksehir'i sampiyon yapti. Serdar Tasci'yi öve öve bitiremiyordu, adam Basaksehir'de kadroya giremedi futbolu birakti. Jaja'ya çöp diyordu, bizi sampiyon yapti. Boyle bircok ornek sayilabilir.
Yani Visca ve Jaja'yi begenmeyen birinin Junuzovic'i elestirmesi insani bi dusunduruyor, muhtemelen iyi futbolcudur ama 33 yasinda adam, bilemedim. Bedava olsa hadi neyse, 2+1 al getir ama bonservisi var. Para verilsin istemem.
Adeta konuşan kişi Aykut kocamanmış
Yorum
-
Fesh fln hikaye dedi gibi Gsnin yaptini yaparsin gecen seneki olay
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKiralık oyuncu var kiralık oyuncu var yani. Futbola doymuş, kronik sakat oyuncu kiralamak ile genç kariyer hedefleri olan oyuncuları kiralamak aynı şey değil. Oyuncu karakteri çok önemli burada. Seri mesela vurdumduymaz ruhsuz bir futbolcuydu. Üstelik fiziksel dezavantajları vardı, bu oyuncu rahatlıkla salabilir kendini normaldir.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/tanerridge/statu...37101831725056
Fesh fln hikaye dedi gibi Gsnin yaptini yaparsin gecen seneki olay
Yorum
-
Junuzovic = Sosa asagi yukari. Ihtiyacimizi karsilar. Yillarca izledim. Teknigi, paslari, oyun görüsü, sutlari cok iyi. Tam bi orta saha iste. Ayrica duran top ustasi. Alinirsa iyi olur ama sanmiyorum."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
Yorum