Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takım kümede kalma mücadelesi verir, ilk 5 hayal, transferler boş diyen onlarca arkadaş vardı.
    Rakiplerin transfer politikası bombok üstelikte borçlanmanın dibine vurmaya devam ederken biz inatla ucuzunu ve kalitelisini koparmaya devam ediyoruz.

Yorum

• Türkmen hafta içi büyük futbolcu olmuş yine. Hafta sonu normale döner, merak etmeyin

Yorum

• Hakan Yoloğlunun haberleri burada paylaşılıuordu baya şimdi 1 saat önce paylaştığı haberleri dinledim.

Marcone için teklifimiz yine reddedilmiş.
        Oyuncu gitmek istediği için yöneticiler ile tartışmış güya.

Newton da merkez orta saha istemediğini söyledikten sonra bizde transferden vazgeçmişiz.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam o nayrobi kolpacının önde gideni boşuna heveslenme derim :d
          Valla Baeza ismini ben ilk burda forum yöneticilerinden duydum, oradan bağımsız merak etme

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakan Yoloğlunun haberleri burada paylaşılıuordu baya şimdi 1 saat önce paylaştığı haberleri dinledim.

Newton da merkez orta saha istemediğini söyledikten sonra bizde transferden vazgeçmişiz.
            Orta saha alınmama ihtimali yok bence. Sayısal eksiklik var o bölgede.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkana geçen gün niye bu yıl adam akıllı yerli futbolcu alınmadı diye sordular..Başkan ne derse beğenirsiniz yerli adamlar pahalı.... Adama sormazlar mı madem yerli pahalı yabancı ucuz olduğu için yabancıya yöneliyosun transferde 1.5 yıldır yabancı sınırını desteklemenin mantığı nedir Başkanım diye bir Allahın kulu niye sormadı... Bu ülkede İstanbul takımları varken yabancı sınırı geldiği an sana kaliteli yerli isim gelir mi?

Yorum

• Hugo işini gördükten sonra Marcone olayına ihtimal vermiyorum.

ona bütçemi yok bizim göründüğü kadarıyla.
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• orta saha almayanın aklına tüküreyim. her şeyi hoca istemedi diye açıklıyorlar ya, buldular bi mülayim

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakan Yoloğlunun haberleri burada paylaşılıuordu baya şimdi 1 saat önce paylaştığı haberleri dinledim.

Ortasaha mutlaka alınacaktır. İki futbolcunun biri stoper biri ortasahadır diye düşünüyorum. Ama bence bize bir değil 2 tane ortasaha lazım.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Torpilli dediğimiz zaman kızıyorsunuz.

Aynı şekilde haddini bilmez bir milletvekili de Yumlu’nun takımda kalması için twitterda yazılar yazmıştı. Hiçbir fark yok. Adamlar torpille kulüpten ekmek yiyor. Kulüp bu çetenin elinden kurtarılmalıdır.
                      Bu Ali S., Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin kulüpten kovulmasında, başrol oynayanlardan biriydi.

Yorum

• kenardan oyuna sokacak bir tane orta sahan yok hala transferi hoca istemiyor ha....r lan. akşam akşam sinirim bozuldu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Torpilli dediğimiz zaman kızıyorsunuz.

Aynı şekilde haddini bilmez bir milletvekili de Yumlu’nun takımda kalması için twitterda yazılar yazmıştı. Hiçbir fark yok. Adamlar torpille kulüpten ekmek yiyor. Kulüp bu çetenin elinden kurtarılmalıdır.
                          Taraftara özevlatlar ile yetinmeyi öğreteceksin ki, bunlar gibi dinozorların koltuğu sağlam olsun. Kafa aynen bu.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Markus rosenborga dönmüş. Trondsenin yerini doldurur.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Ali S., Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin kulüpten kovulmasında, başrol oynayanlardan biriydi.
                              yanlış hatırlamıyorsam oyuncuları kurşunlatan/kurşunlayan kişilerin avukatıydı.
                              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu Ali S. , Fatih Tekke'nin aracını kurşunlayanların ve Gökdeniz'i tehdit edenlerin lehine avukatlık yapmış ve Trabzonspor futbolcularını haraca bağlamak isteyen bir kısım şahısların adına bilerek ya da bilmeyerek çalışmıştır. Altını biraz eşelediğinizde zamanın stad güvenlik sorumlularından bazı futbolcu menajerine, sözüm ona bazı mafyacıklardan divan kurulu üyelerine pek çok isimle karşılaşırsınız.
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.09.2020, 22:49.

Yorum

Yükleniyor...
                                X