Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu mac umarim göz boyamaz, ligin cok kötü takimina, gecen yil bile küme düsmeyi hak eden ve bu yil muhtemelen en büyük düsme adayi olan malatyaya karsi oynadik

merkez'e cok üst düzey bir adam lazim + bir lider stoper
    paraya kiymaliyiz

bunlar olmazsa olmazlarimiz

bunlarin disinda 10 numara ihtiyacimiz, yedek forvet, yedek solbek ikinci bir stoper ve yedekleri güclendirecek oyuncular lazim ki bunlari doldurmamiz ütopik gibi duruyor...biz paraya kiyip olmazsa olmazlarimizi hal etmeliyiz
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçın ilerleyen dakikalarında Nwekame'nin çıkması sebebini geçen sene öne geçtiğimiz maçlarda yediğimiz baskıya bağlıyorum. Hoca Nwekame'nin öne geçtikten sonra oyundan düşmesini baskı yeme sebebimiz olarak görüyor bence.
      Penaltı pozisyonunda geri dönememişti. Orada defansif katkısı düştüğü an aldı oyundan hoca.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Plaza nasıldı
        Hic birsey yapmadi ki. Son 3 dk kala oyuna girmissin, bi pres fln yap bari onu da yapmadi. Bi topa hareketlendi onda da top disari cikti.
        Kupa maclari gelince bir 45 dakika oynayinca daha dogru degerlendirebiliriz.

Yorum

• 2 senede 5 stoper aldılar ama hiçbiri bize zorla ittirilen Edgar'ın havasını veremedi. Ciddi irdelenmesi gereken bir konu...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi
            Baker ve Afobe'ye opsiyon koymuşlardır muhakkak, bu kadar salak olamazlar
            Opsiyon yok.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]19707[/ATTACH][ATTACH]19708[/ATTACH]

Dediği adamların boyu biri 1:76 serkan 1:70 ömür 1:68 parmak 1:76
              Edgar türkmen 1:82 marlon 1:78 bu adam ne arıyor basket takımı mı
              İyi takımların 4-5 atar demesi de üzücü. Lakin stoper transferi kesin yapılacak inşallah. 3 transfer kesin gibi.
              Yanlislikla Yusuf Sari'yi ortalamaya katmis olabilir [emoji23][emoji23]

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Plaza nasıldı
                Plaza değil gecekondu gibiydi. İşin latifesini bir kenara bırakırsak fikir verecek kadar süre almadı

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu mac umarim göz boyamaz, ligin cok kötü takimina, gecen yil bile küme düsmeyi hak eden ve bu yil muhtemelen en büyük düsme adayi olan malatyaya karsi oynadik

merkez'e cok üst düzey bir adam lazim + bir lider stoper
                  paraya kiymaliyiz

bunlar olmazsa olmazlarimiz

bunlarin disinda 10 numara ihtiyacimiz, yedek forvet, yedek solbek ikinci bir stoper ve yedekleri güclendirecek oyuncular lazim ki bunlari doldurmamiz ütopik gibi duruyor...biz paraya kiyip olmazsa olmazlarimizi hal etmeliyiz
                  Iyi bir Stoper ve 10 numara takima seviye atlatir ek olarak sol bek yedegi lazim yeterli bu transferler

Yorum

• Huseyin basta olmak uzere takimdaki yerli genc oyunculara sosyal medyada v.s yazilanlari gordukce daral geldi. Mevzu artik bu usaklarin yeterliligi yetersizliginden cikti. Bu kadar edepsizlik saygisizlik ahlaksizlik olmaz ki. Yetersiz olan zati kadroya giremeyecek. Misal hugo gelseydi bugunku edgar performansini gorunce ilk 11 e zati giremiyecekti. Biraz empati yapiyorum bunlar genc usak sosyal medyayi aktif kullaniyorlardir. Ben olsam o yazilanlarin muhatabi topa bile vuramazdim. Simdi huseyinde vuramiyor diyecekler vardir aramizda. Ama oyle degil. Yazik vallahi.

Yorum

• Abulkadirler muhtesem bir mac cikardilar. Dikine paslari gercekten üst düzeyde.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Parmak kusursuz bir maç çıkardı , umarım sakatlığı ciddi değildir.

Orta sahaya iki transfer yapılamayacaksa karar verilmeli ön libero mu 10 numara mı ?

Ben 10 no isterdim.

Yorum

• Nwakaeme'de var birşeyler.

Yorum

• Parmak ömür tony ugurcan bunlar takımın en iyileri bence diğerleri vasat her takımda bulunabilir. 3 u de öz evlat. Bugün parmak 20 milyonluk orta saha. Ben seviyorum bu adamı yabancı fetişizmi ya da yerli fetişizmi değip neyse o.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• parmak kendini toparladı allahtan. ömür serbest oynamalı sanırım artık. öz evlatlardan sadece hüseyin kötü onunda oynadığı mevkii çok zor bi yer sonuçta son adam.. müdahale kapasitesi çok aşırı düşük Ts seviyesinde asla değil. yaptığı hatadan maç gider o derece kötü.. yerine biri alınmalı acil.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nwakaeme'de var birşeyler.
                                ne gibi ? bende bişeyler hissettim ama tam kestiremiyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X