Futbolcuların beş bin forma alacağına inanmadığım gibi, kesinlikle bu muhabbetin imza töreni öncesi taraflar arasında konuşulduğunu düşünüyorum. Amacın ne olacağı konusunda bir kaç tahminim var, en önemlisi yüksek satış hedeflerine doğru taraftarı gazlamak. Ayrıca konu ticari gelirleri arttırma ve ya üreticiyle hacim bazlı anlaşılan ürün satış maliyetleriyle ilgili ticari detaylar olabilir...
Trondsen kampa katıldı mı sanki fotolarda göremedim...
Bu seneye damgasını vuracak isim olacaktır kendisi net...
Tabiki Allah kaza bela vermezse...Bu burda kalsın...
Tarihe not düşülsün
Tronsen içimde yara oldu
Sakatlanması sonrası acaba verimi nasıl olacak
devamında sol bek olarak kullanilacak olması ne verir muamma
iyi örnekleri var ama tutmadığı da oldu
en rahatsız eden ise sol ayaklı orta saha doğru organize edilip kullanılırsa elde altın degil elmas olur. Ondan ötürü orta sahada bize çok büyük ivme katma potansiyelini sol bekte kullanmak
Beni rahatsız etti
Sağda Perese birşey olsa yedeği Serkan.
Solbekimiz Farukcan. Ve ortasaha orjinli Trondsen.
Geçen sene en çok aksayan bölgelerimiz de ben bir gelişim göremiyorum.
Umarım buraya çare bulunur.Çünkü bu sene maç temposu çok yoğun olacak.
Bu saydığınız adamların özellikle Serkan’ın yedekten girme ihtimali bile ürkütücü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada Hamsik konusuna gelince, totem yapıyorum çok yazmıyorum ki nazar değmesin.Geçen sene Goteboega gitmeden çok yazmıştım burada.
Bu adamın şehre ve takıma aidiyetini sağlayabilirsek neler konuşacağımızı o zaman görürüz.
Çok sıkı bir Napoli taraftarı,Hamsik fanı ve o şehri gezmiş biri olarak söylüyorum bunları.
Benim için efsane bir olay. Çok forma sözü verdik ama yapacak bişey yok katkı sağlayacağız Umarım her şey güzel olur
Yorum