İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
boşa çıkıyor varmı tanıyan?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Diabate (1 milyon)İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Soccer Time
@SoccerTimeTR
#Ekonomi | Trabzonspor'da ayrılan oyuncular ve gelen transferler sonrası 2021/2022 sezonu kadrosu ve maaş tablosu.
Toplam EUR. - 16.751.346 €
Toplam TL. - 174.448.450 ₺
#Not: Vergi, Prim, İmza ve Menajer ücretleri hariç.
Djaniny ya da Ekuban (1,3 milyon/1milyon)
Trondsen ya da Flavio (850bin/750bin)
(ve maalesef Uğurcan var, 850bin euro)
4 oyuncu kadrodan ayrıldığında, 100 bin euro üzerinde kazanan 15 futbolcu kalıyor.
Nwakaeme - 1.500
Gervinho - 1.500
Hugo - 1.350
Djaniny/Ekuban - 1.300/1.000
Bakasetas - 1.250
B.Peres - 1.200
Ömür - 850
Mallı - 850
Trondsen/Flavio - 850/750
Edgar IE - 750
Berat - 450
Parmak? - 450
Türkmen - 250
Erce - 200
Sarı - 150
12,5 ile 13 milyon euro arasında yıllık net garanti ücret yapıyor. Ayrıca Peres ve Gervinho için 1,15 milyon euro imza parası ödenecek.
Eğer başkanın 25 milyon euro ifadesinde bu ödemelerden doğan stopaj ve vergilendirmeler dahil değilse; tüm menajer komisyonları, futbolcu primleri ve imza ücretleri, yıllık garanti ücretler dahil olmak üzere en azından 7-8 milyon euroluk bir hareket imkanı ortaya çıkıyor demektir. Bu para doğru kullanılabilirse kesinlikle bir şampiyonluk kadrosu kurulabilir.
Diğer yandan, Uğurcan ve Ekuban/Djaniny satışlarından beklenen seviyede gelir elde edilmesi durumunda bu rakam bir miktar daha da yukarı çıkabilir. Son olarak, ortaya çıkacak bütçenin bir kısmı bazı sözleşme düzenlemelerine de ayrılabilir. IE'nin kalan kontrat süresi ve kalırsa Ekuban'ın sözleşmeleri bu açıdan ilk akla gelenler...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.06.2021, 19:17.
Yorum
-
Sorloth mevzusu kapatılsın, kendinizi sorloth un yerine koyun gelir misiniz ? Akıl mantık var, sadece çok daha fazla parayla adamı tavlayabilirsin o da şaha kalkan ekonomimiz sayesinde hayal.
Bir takım insanlar millete hayal satıp prim kasıyor.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth tweeti silmiş.
Haydaa iyi mi kötü mü anlayamıyorum artık beynim yandı.İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesörloth tweeti silmiş2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Hem kötü hem de şikeci.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğan kesinlikle kötü kaleci, bizimkiler yıldız etti çocuğu.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bu videoya bakarsak adamın hoşuma gitmiş.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Yorum mevzusuna aralarına sızdım da biraz fazla ön yargılı yorumlar okuyorum. Tek yapılan Sörloth'un gönderisinin altına TS yorumu yapmak. Bundan nasıl prim kasabilirler?İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorloth mevzusu kapatılsın, kendinizi sorloth un yerine koyun gelir misiniz ? Akıl mantık var, sadece çok daha fazla parayla adamı tavlayabilirsin o da şaha kalkan ekonomimiz sayesinde hayal.
Bir takım insanlar millete hayal satıp prim kasıyor.
Mevzunun maliyet olmadığını da yüz kere yazdılar. Ülkenin ekonomisi dün kötüleşmedi. Uzun zamandır böyle maalesef.( ゚д゚)
Yorum
-
dün attığı tweeti.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi silmiş Sörloth?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum