Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Edgar ile bence Yusuf'tan servet kazandık. Edgar'ı almak çok çok iyi iş. Bu adam keşke geçen sene bizde olsaydı.

Üzüldüğüm
    nokta bonservisi Lille ile ortaklaşa.
    Emekli olana kadar oynasın. Maaşı da çok iyi.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende onu merak ediyorum üslubuna dikkat eden biri neden ceza aldı acaba...
      hakkaten öyle
      sen bazen küfür ediyorsun mesela

ben de sinirlenip hakaretvari şeyler de yazıyorum ama ama ataullah da görmedim.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hakkaten öyle
        sen bazen küfür ediyorsun mesela

ben de sinirlenip hakaretvari şeyler de yazıyorum ama ama ataullah da görmedim.
        Küfür demeyelim de argo söz diyelim kardeşim

Konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok iyi olur...
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Küfür demeyelim de argo söz diyelim kardeşim

Konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok iyi olur...
          ahahhahah tamam
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi
            Leicester takımından bu mal diabate yerine ghezzalı alsaydık ya eminim bize de önerilmiştir.
            Yani şu Ghezzal yerine aynı takımdan Diabate'yi almak hakikaten iş değil.

Yorum

• Bruno Fernandes öyle bir frikik atıyor ki gol olma ihtimali Ekubanın boş kaleye atma ihtimalinden daha yüksek.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                En yetkili isimden
                Barış Yurduseven: "Trabzonspor’da Enzo Perez transferi bitti, her an açıklanabilir. Trabzonspor ayrıca bir 10 numarayla anlaşmak üzere... Forvet transferi de masada."
                Forvet transferi hala masadaysa bitmesi yazı bulur heralde İyi bir 10 numara alabileceklerini de sanmıyorum.

Yorum

• Penaltı deyince Yaşı kırk civarı abilerim hatırlar.

1-genclerbirliginden Avni futbol hayatında bir defa penaltı kaçırdı
                  Şok olmuştuk Avni nasıl penaltı kaçırır diye

2-bizim hami Mandıralı

İkiside topa abanirdi kaleci topu ancak ağlarda görürdü.
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Hâla forvet transferi yok afobe ve canini boş direk gonderilsin.
                    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• arkadaşlar yönetime çok yükleniyoruz bence

çünkü transfer sezonunun hangi tarihte açılacağı belli değil. Bunu bilmeden nasıl gidip futbolcu arayışında olsunlar. Misal ocak 6 sında transfer sezonu açılacağı daha önceden belli olsaydı 1-2 ay öncesinden eksik yerlere uygun oyuncularla anlaşırdı.

o yüzden çok kızmaya gerek yok. TFF çat diye açıkladı transfer sezonu açıldı diye. Bizim başkan ve yönetimimiz de ortada kaldı.
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocanın düşüncesi Enzo ve Berat ikilisini geride oynatıp Bakeri öne atmakmış.
                        Dünkü gibi mi

Yorum

arkadaşlar yönetime çok yükleniyoruz bence

çünkü transfer sezonunun hangi tarihte açılacağı belli değil. Bunu bilmeden nasıl gidip futbolcu arayışında olsunlar. Misal ocak 6 sında transfer sezonu açılacağı daha önceden belli olsaydı 1-2 ay öncesinden eksik yerlere uygun oyuncularla anlaşırdı.

o yüzden çok kızmaya gerek yok. TFF çat diye açıkladı transfer sezonu açıldı diye. Bizim başkan ve yönetimimiz de ortada kaldı.
                          arkadaşlar transfer işi bütün sene yapılan bir iş sadece transfer döneminde değil scout dediğimiz adamlar ne iş yapar adam bulur yönetim temas kurup nabız yoklar mesafe katetmeye çalışır

başarırsa transfer dönemi ilk gün çakar kap ama bizde akşam pazarı malesef

Yorum

• Uğur Demiroku Kayseri almış ayrıca forvet olarak Anton Maglica'yı almışlar her türlü iş yapar bizim ligde bizde Afobe Djaniny ile uğraşalım PTT Ligi'nde zor oynar bunlar...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünkü gibi mi
                              sandalyeden düştüm güldürme beni

Yorum

arkadaşlar yönetime çok yükleniyoruz bence

Hahahaaaa...

Çok iyi...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X