İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende onu merak ediyorum üslubuna dikkat eden biri neden ceza aldı acaba...
sen bazen küfür ediyorsun mesela
ben de sinirlenip hakaretvari şeyler de yazıyorum ama ama ataullah da görmedim.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkaten öyle
sen bazen küfür ediyorsun mesela
ben de sinirlenip hakaretvari şeyler de yazıyorum ama ama ataullah da görmedim.
Konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok iyi olur...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüfür demeyelim de argo söz diyelim kardeşim
Konu hakkında bilgisi olan biri bizi aydınlatırsa çok iyi olur...NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn yetkili isimden
Barış Yurduseven: "Trabzonspor’da Enzo Perez transferi bitti, her an açıklanabilir. Trabzonspor ayrıca bir 10 numarayla anlaşmak üzere... Forvet transferi de masada."İyi bir 10 numara alabileceklerini de sanmıyorum.
Yorum
-
Penaltı deyince Yaşı kırk civarı abilerim hatırlar.
1-genclerbirliginden Avni futbol hayatında bir defa penaltı kaçırdı
Şok olmuştuk Avni nasıl penaltı kaçırır diye
2-bizim hami Mandıralı
İkiside topa abanirdi kaleci topu ancak ağlarda görürdü.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
arkadaşlar yönetime çok yükleniyoruz bence
çünkü transfer sezonunun hangi tarihte açılacağı belli değil. Bunu bilmeden nasıl gidip futbolcu arayışında olsunlar. Misal ocak 6 sında transfer sezonu açılacağı daha önceden belli olsaydı 1-2 ay öncesinden eksik yerlere uygun oyuncularla anlaşırdı.
o yüzden çok kızmaya gerek yok. TFF çat diye açıkladı transfer sezonu açıldı diye. Bizim başkan ve yönetimimiz de ortada kaldı.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın düşüncesi Enzo ve Berat ikilisini geride oynatıp Bakeri öne atmakmış.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yönetime çok yükleniyoruz bence
çünkü transfer sezonunun hangi tarihte açılacağı belli değil. Bunu bilmeden nasıl gidip futbolcu arayışında olsunlar. Misal ocak 6 sında transfer sezonu açılacağı daha önceden belli olsaydı 1-2 ay öncesinden eksik yerlere uygun oyuncularla anlaşırdı.
o yüzden çok kızmaya gerek yok. TFF çat diye açıkladı transfer sezonu açıldı diye. Bizim başkan ve yönetimimiz de ortada kaldı.
başarırsa transfer dönemi ilk gün çakar kap ama bizde akşam pazarı malesef
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü gibi mi
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar yönetime çok yükleniyoruz bence
o yüzden çok kızmaya gerek yok. TFF çat diye açıkladı transfer sezonu açıldı diye. Bizim başkan ve yönetimimiz de ortada kaldı.
Çok iyi...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum