Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne yazikki bizim takimda birseyler eksik...sonunu getiremioruz....99% sikebahceyi gine yenemeyiz hatta baski yeriz baya...gecen seneki mac aklimdan cikmior..

öndesin...rakip 10 kisi ama tek kale oynatttik adamlari
    o maçın o noktaya gelmesinin sorumlusu bizim oyunculardır. rakip 10 kişi kaldıktan sonra kaleye şutumuz yok yeneriz havasına girdiler
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Forum yöneticilerini göreve çağırıyorum.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eeee seviye atlıyorlar, transfer yapacaklar ki birileri nemalansın.
        seneye bunlar da batar gaziantep'i batırdılar bunu da batırırlar. Mali disiplin geldi bilmem ne dediler bu gazişehir'in parası mı var 20 tane oyuncu alıyor, verdikleri maaşları bir yayınlasalar ortalık karışır, nerede denetleme, bu nasıl ülke bu nasıl iş ya bıktım.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 21:49.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O bu değilde şu sturridge'nin aile noyu hareket etmesi hiç içime sinmedi.

Kaç yaşında adam nedir bu ana kuzusu haller?
          Bosver daha iyi
          Bir annenin gönlünü yapmak; 20-25 yasindaki bir bayanin gönlünü yapmaktan cok daha kolay
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bosver daha iyi
            Bir annenin gönlünü yapmak; 20-25 yasindaki bir bayanin gönlünü yapmaktan cok daha kolay
            Hiç böyle bakmadım, güzel mantık.

Yorum

• Allah'tan Avrupa ligi var, gruplara kalmamız lazım. Benim bu ligden fazla beklentim yok.

Skor kaygısıyla oyunumuz bozulmasın, teknik olarak doğru oyun oynayalım.. Gol yeriz diye geriye yaslanmayalim, sürekli topun olduğu yerde çoğalan bir oyuncu grubu olsun.

Skoru öncelik alınca oyun kötüşeliyor, skor da gelmiyor. Her öne geçtiğimizde çile çekeceksek olmaz bu iş.

Yorum

• Simdiden diyim, Sturridge degil Feneri konusacak spor kanallari
                Fenere gelseydi 24/7 Sturridge konusurdular
                Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah'tan Avrupa ligi var, gruplara kalmamız lazım. Benim bu ligden fazla beklentim yok.

Skor kaygısıyla oyunumuz bozulmasın, teknik olarak doğru oyun oynayalım.. Gol yeriz diye geriye yaslanmayalim, sürekli topun olduğu yerde çoğalan bir oyuncu grubu olsun.

Skoru öncelik alınca oyun kötüşeliyor, skor da gelmiyor. Her öne geçtiğimizde çile çekeceksek olmaz bu iş.
                  İnşallah hoca futbolcu yönetim de bizim gibi Avrupa'yı düşünüyordur.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu transfer başlığında başka takımların maç yorumlarını okumak zorundamıyız bizene elalemden biz kendi işimize bakalım , ayrıca bunun içinde mutlaka tartışılacak bir süper lig başlığı vardır burası bizim transfer başlığımız hatırlatırım.
                    Yahu sende nezaman konu dışı yorumlar olsa polis gibi bitiyorsun olay mahalline alooo gençler transfer başlığı burası dağılın bakayım
                    Geçen yemek muhabbeti vardı sen de yazıyordun ama
                    Ozaman sturridge h.o diyelim

Yorum

• Fener dikine hızlı oynuyor bizim gibi
                      kanatlarıda ileri çıkıyor ve ileride kalabalık oluyorlar
                      fakat bence moses feneri geri çeker

Yorum

• İmzalar atılmadan gaza gelmemek lazım

Yorum

• Baskan bir ortasaha alir bence ne zaman alir bilmiyorum alacak ama eminim

Sturridgeden once cok guclu bir ortasaha lazim

yoksa tablo cok degismez bilesiniz
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 21:57.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Baskan bir ortasaha alir bence ne zaman alir bilmiyorum alacak ama eminim
                            Budescuyu alacağız inşaallah...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu sende nezaman konu dışı yorumlar olsa polis gibi bitiyorsun olay mahalline alooo gençler transfer başlığı burası dağılın bakayım
                              Geçen yemek muhabbeti vardı sen de yazıyordun ama
                              Ozaman sturridge h.o diyelim
                              Yemek olur bak ona bişey diyemem ama şu fener , Gs , Falcao muhabbetleri boş muhabbetler bize yakışmıyor biz kendi işimize bakalım. Sturridge gelsede yağlı kıymalı yedirsek
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Budescuyu alacağız inşaallah...
                                o kim ?
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Yükleniyor...
                                X