İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEeee seviye atlıyorlar, transfer yapacaklar ki birileri nemalansın.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 19.08.2019, 21:49.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu değilde şu sturridge'nin aile noyu hareket etmesi hiç içime sinmedi.
Kaç yaşında adam nedir bu ana kuzusu haller?
Bir annenin gönlünü yapmak; 20-25 yasindaki bir bayanin gönlünü yapmaktan cok daha kolay[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosver daha iyi
Bir annenin gönlünü yapmak; 20-25 yasindaki bir bayanin gönlünü yapmaktan cok daha kolay
Yorum
-
Allah'tan Avrupa ligi var, gruplara kalmamız lazım. Benim bu ligden fazla beklentim yok.
Skor kaygısıyla oyunumuz bozulmasın, teknik olarak doğru oyun oynayalım.. Gol yeriz diye geriye yaslanmayalim, sürekli topun olduğu yerde çoğalan bir oyuncu grubu olsun.
Skoru öncelik alınca oyun kötüşeliyor, skor da gelmiyor. Her öne geçtiğimizde çile çekeceksek olmaz bu iş.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'tan Avrupa ligi var, gruplara kalmamız lazım. Benim bu ligden fazla beklentim yok.
Skor kaygısıyla oyunumuz bozulmasın, teknik olarak doğru oyun oynayalım.. Gol yeriz diye geriye yaslanmayalim, sürekli topun olduğu yerde çoğalan bir oyuncu grubu olsun.
Skoru öncelik alınca oyun kötüşeliyor, skor da gelmiyor. Her öne geçtiğimizde çile çekeceksek olmaz bu iş.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu transfer başlığında başka takımların maç yorumlarını okumak zorundamıyız bizene elalemden biz kendi işimize bakalım , ayrıca bunun içinde mutlaka tartışılacak bir süper lig başlığı vardır burası bizim transfer başlığımız hatırlatırım.alooo gençler transfer başlığı burası dağılın bakayım
Geçen yemek muhabbeti vardı sen de yazıyordun ama
Ozaman sturridge h.o diyelim
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan bir ortasaha alir bence ne zaman alir bilmiyorum alacak ama eminimS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu sende nezaman konu dışı yorumlar olsa polis gibi bitiyorsun olay mahallinealooo gençler transfer başlığı burası dağılın bakayım
Geçen yemek muhabbeti vardı sen de yazıyordun ama
Ozaman sturridge h.o diyelimama şu fener , Gs , Falcao muhabbetleri boş muhabbetler bize yakışmıyor biz kendi işimize bakalım. Sturridge gelsede yağlı kıymalı yedirsek
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBudescuyu alacağız inşaallah...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum