Bizim oyuncular altın gibi. Altının da değeri belli, pazarlıkla aşağı düşmez. Almak isteyen o bedeli ödeyecek. Ödeyemiyorsa boş yapmayacak, gidecek bütçesine göre adam alacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Barış kadar şanslı çok az insan var hayatta. Yine bir taş attı kuyuya. Yarın bir şey olmamış gibi devam eder hayata.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ne Yusuf ne Abdülkadir gitmek istiyoruz diye bir söz diyeceğini düşünmüyorum.Zamanında Gökdeniz ve Fatih Tekke'de kulüp menfaatini düşünürek Rusya'ya gitti bu çocuklar gitmek istiyoruz demezler Avrupa'da tabi ki bizi gururla temsil edecekler buna şüphe yok ama kulübün izin verdiği taktirde sizin bizim gibi Trabzonsporlu bu çocuklar
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Barış Yurduseven denen herifin yaptığı saçma salak haberlerden sıkılan bir tek ben miyim acaba? Bu adam ciddi ciddi Liverpoolun Uğurcana 30 m€ vereceğini yazmış twittera insanları salak yerine mi koyuyor yoksa cidden zihinsel olarak sıkıntılı bi adam mı bu? Bazen troll olduğunu düşünüyorum bu Barış denen muhabir (!) herifin.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Taşları yerinden oynatmadan devam etmek lazım yoksa oyun kimliği değişir. Kadro oturmuşken farklı tarzlar, yeni sistemler, yeni kadrolar hiç mantıklı gelmiyor. Ayrıca seneye turnuva var. Yusuf 25-26 yaşına da gelse 10 milyona satılır, bize 20 milyon euro teklif edecekler ki anlamı olsun yoksa hiçbir çıkarımız yok ki, neden satalım ? Hem de turnuva öncesinde... Herkes akıllı bir enayi biziz öyle mi ?
10-15 civarı teklifler yetersiz. Stoper, orta saha, kanat, forvet ihtiyacı varken Yusuf giderse ofansif orta saha eksiği de doğacak. 12-15 milyonluk bütçeyle bunları alamayız, 20 milyon versinler işte o zaman olur."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHALİL DERVİŞOĞLU ile ilgili bilgi kulubünün istediği 1 milyon Euro bizim önerdiğimiz 400 bin Euro...babası ve kends TS u istyor oyuncuya ayrıca ibb ve bjk de talip babası TS işi netleşmeden diğer takımlarla görüşme istememiş...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bir tane filozof görmedim kapital olsun. Erdem ve huzur tabiri sanırım bizlere özgü. Mesela Ünal hoca Fenerbahçe'ye transfer olacak. Bir kız çocuğu çıkıyor ayağına sarılıyor bizi bırakmayacaksın değil mi diye orada karar veriyor Trabzonspor'da kalıyor. Bu hikayeyi Ünal hocadan dinledim misal. Ünal hocaya çok değer veririm ama bu hikaye eksik. O kız çocuğu olmasa gidecek miydin ?
Evlisin, gidip başka bir kadın düşürdün. Oteli tuttun. Kadınla içeri girdin, sonra karın geldi aklına çıkıp döndün. Ben buna benzetiyorum. Bu sevgi değildir ki. Sevgi karının yanından bir saniye olsun ayrılmamaktır. Ünal hocadan bağımsız dile getirdim fikrimi. Ünal hocaya saygım vardır. Kendisini severim de. Şenol hoca var misal. Bu takımı sırtlamış bir yerlere getirmiş. Efsanesi olmuş. Sonra gidip Kartal işareti yaparak onca felsefeyi birkaç övgü için siliyor.
Bu konuya giriş amacım aslında alt yapı futbolcularımıza özgü. Avrupa'ya gideceğim ondan sonra. Bir felsefesi olmalı futbolcuların. Trabzonspor'a verebildiğini verdikten sonra ayrılık gelir zaten. Trabzonspor seni isterken başka hayallere kapılmak benim hayal ettiğim dünya değil. Tutarsın önce bu camianın çalınan onca şampiyonlukları, kursağında kalmış sevinçlerini gerçekleştirirsin, sonra tamam dersin. Zidane'ın Real'de teknik direktörken yaptığı gibi. Daha henüz hiçbir şey vermeden, hiçbir başarı almadan iki maç güzel oynayıp sonra Avrupa diye tutturursan bu takımı basamak olarak kullanmış olursun. Hiçbir farkın kalmaz Okay'dan. Biz değerlerimiz derken aslında birazda bundan bahsediyoruz. 50 lira fazla verse iş değiştirecek adamların romantik söylemleri değildir bu. 50 lira yaşam mücadelesi veren hayatını sıkıntılı sürdüren insan için değerlidir ama para bir noktadan sonra sadece sıfırlardan ve hırstan ibarettir. Ben Joker ekolünü destekliyorum. Paranın satın alamayacağı şeyler için var olmalı insan. Yoksa insanı da satın alırlar.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transferi gerçeklestirmeyenin kendi payima amakkammkakmakmamk2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven durdu durdu patlattı bombayı.
“Abdülkadir de Yusuf ta başkana Avrupa’da oynamak istiyoruz demiş.
Abdüş Monaco 15
Yusuf Lille 12 - biz 15 istiyoruz.”
şeklinde.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transferi gerçeklestirmeyenin kendi payima amakkammkakmakmamk#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Tekraren, Malatya Aleksic ile sözleşme yenileyemedi , yurt dışından 2 milyon € dolayında teklifler var , çünkü 2020 Haziran ayında futbolcu serbest kalıyor. Hem sağ dışta hem de forvet arkasında Yusuf ve Abdulkadir'e alternatif futbolcu, B planı . Stil olarak bizim takıma uyum sağlaması kolay , 1 yıldır süper lige çok iyi derece uyum sağladı dahası 20li yaşlarından bu yana ilk kez bu kadar formda.
Futbolcu ve para şeklinde bu futbolcuyu yoklamak lazım. BJK'ye falan giderse yazık olur.
Ve Aleksic demişken ; Yugoslav bölgesine çok uzak kalmayalım . Madem transfer kriterlerinin başında ekonomik kısıtlar geliyor , bu liglerin alt sıra takımlarından çok büyük yeteneklerin geçtiğini de hatırlamak gerek. 2008-2009 sezonuydu galiba , bir lig değerlendirmesi yayınlamıştım . Orada yer alan futbolclardan sanırım 4'ü Hırvatistan'ı son dünya kupasında finale taşıdı , bir kaçı hariç kalanı ise avrupanın büyük kulüplerine transfer olmuştu ve çoğunluğu halen kariyerlerine üst düzeyde devam ediyor. Şu an bir arkadaşımız benzer bir çalışma yapsa , 10 sene sonra eminim o paylaştığı analizi aynı sonuçları verecektir. Pjanic gibi Modric gibi 17 yaşında "altın çocuk" olanlar değil belki ama alt sıra takımlarından ucuza transfer ile Bundesliga'da Lig1'de SerieA'da büyük etki yaratan sayısız futbolcudan ; en azından iki yılda bir Trabzonspor da nasiplenmeli. Sonuç olarak Yugoslav bölgesi ne kadar seviyesi tartışmalı da olsa yerleşik bir futbol kültürü ve kurumsallaşmış, müthiş üretken altyapı geleneği bulunuyor.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 13.06.2019, 00:23.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/ertansuzgun/stat...824897537?s=19
Dogrusunu Ertan Suzgun yazmis.
Cocugu taraftarin onune atiyor bu Baris.
Ayip...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf ile Abdülkadir sırt sırta verip akşamları meyve sularını içip Messi Ronaldo tartışmasından sonra bu sezon Trabzonspor'u şampiyon yapmanın hayalini kurmalılar. Başka türlüsü haramdır.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum