Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defansa katkısını bir kenara koyarasak Guilherme nin bu yoklukta sağ kanatta çok iş yapacağını düşünüyorum. Pereira ile çok güzel ikiye bir yaparlar. Ortalarıda iyi Sörlotha asist yapar. Golde atar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam şu an ligin form düzeyi en yüksek sol beki durumunda, kısaca Rize'den bu futbolcuyu alabilmemiz mümkün değil. Sezon sonu desen futbolcu da Trabzonspor için beklemez, 1,5/2 milyon euroya basar imzayı istanbul takımına geçer.
      İstanbulluların dikkatini çekmeden Avrupa'ya ne futbolcular gitti.

Melnjak da bunlardan biri.

Fb adamı yedekte bekletiyor istediği an alır ama gözde bi futbolcu olmadığından son ihtimal olarak düşünüyorlar. Halbuki tam aradıkları bek.

İnşallah pili bitmiş Avrupa topçusu alırlar da bu adamı es geçerler.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor keşke şimdiden imza attırsak.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam şu an ligin form düzeyi en yüksek sol beki durumunda, kısaca Rize'den bu futbolcuyu alabilmemiz mümkün değil. Sezon sonu desen futbolcu da Trabzonspor için beklemez, 1,5/2 milyon euroya basar imzayı istanbul takımına geçer.
        Bizde gidip kendi Meljnak'imizi bulmamız lazım. Avrupada onun ayarında bir çok oyuncu var. Gerek yok Rizeye bir servet vermek.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan sol bekler:
          https://www.transfermarkt.com.tr/det...suche/18917747
          En son smart tarafından düzenlendi; 29.01.2020, 11:14.

Yorum

• Guilherme için şu ortada dolaşan 40 bin euro mu 150 bin euro mu her neyse onu ödeyerek bu durumda faydalanıyorsak helal olsun bize.

Her zaman kazık yiyecek değiliz, biraz da biz saplayalım
            .

Yorum

• Transfer dönemi bitti, KAP yok bu nasıl iş, hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Portekizden iyi bekler cikiyor.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eşinin ne suçu var anlamadım
                  Daha onceki mesajlara bak instagram da ne yazmiz
                  google a da gir adini yaz ingilzven varsa bir bak ne yapmis gecmiste daha iyi anlarsin

Yorum

• Sol beke İngiltereden hızlı bir siyahi olsa iyi olur.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• birisi ,
                      bu zamana kadar rize'nin ( biz talip olsak bile ) bize kaç futbolcu verdiğini paylaşabilir mi ?

peki siz ,
                      rize'nin (bilhassa başkanının ve teknik direktörünün ) bize , bedeli ile de olsa , futbolcu verebileceğine gerçekten inaniyor musunuz ?

size bir şey diyeyim mi ?

o rize başkanı ve teknik direktörü var ya ,
                      melnyak'ın futbol hayatını bitirirler de ,
                      sana onu yine vermezler , yine vermezler .

uzun zamandır bize gıcık olan bu oluşumdan ,
                      futbolcu alabileceğinizi sanıyorsanız ,
                      cidden çok iyi niyetli insanlarsınız demektir .

şehircilik , bölgecilik veya ayrımcılık yapmıyorum .
                      bilhassa rize'deki bu ekip hakkında oldukça ciddiyim .

yanıbaşımızdalar ama bize plüton kadar uzaklar .

Yorum

• yönetim ne yaapmaya çalışıyo yine son güne bıraktılar işi

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          birisi ,
                          bu zamana kadar rize'nin ( biz talip olsak bile ) bize kaç futbolcu verdiğini paylaşabilir mi ?

peki siz ,
                          rize'nin (bilhassa başkanının ve teknik direktörünün ) bize , bedeli ile de olsa , futbolcu verebileceğine gerçekten inaniyor musunuz ?

Adamın sözleşmesi bitiyor azıcık toksiklik yapsak çok rahat yapışırız aslında da

Yorum

• şimdi oturup adamın menajeriyle anlaşırsan ve adam şampiyonlar liginde oynama ve avrupaya transferinde kolaylık sağlayacağını hatta bedel belirteceğini de söylersen seve seve gelir.. trabzonspor uğurcan ve ömürden 70 milyon euraya yakın para kazansın bütün yerli yabancı oyuncuların seçeneği olur. önemli olan süreci iyi yönetmek.. rizeymiş, hasanmış aliymiş tırt o işler... futbolcunun hedeflerine bakar olay.. burada önemli olan değerini baban da bulsa anında satacaksın.. bundan ders çıkarması lazım kulübün artık.. ayrıca kulüplerin dostu yoktur çıkarları vardır klişe ama gerçek bu yok kayseri kardeş kulüp yok rize komşu kulüp geçeceğiz bunları...

İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birisi ,

peki siz ,

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şimdi oturup adamın menajeriyle anlaşırsan ve adam şampiyonlar liginde oynama ve avrupaya transferinde kolaylık sağlayacağını hatta bedel belirteceğini de söylersen seve seve gelir.. trabzonspor uğurcan ve ömürden 70 milyon euraya yakın para kazansın bütün yerli yabancı oyuncuların seçeneği olur. önemli olan süreci iyi yönetmek.. rizeymiş, hasanmış aliymiş tırt o işler... futbolcunun hedeflerine bakar olay.. burada önemli olan değerini baban da bulsa anında satacaksın.. bundan ders çıkarması lazım kulübün artık.. ayrıca kulüplerin dostu yoktur çıkarları vardır klişe ama gerçek bu yok kayseri kardeş kulüp yok rize komşu kulüp geçeceğiz bunları...
                              Osman Aşkın Bak, Rize'nin başkanı, Gençlerbirliği başkan yard., menajerler bunlar karışık biraz. Neticede oyuncuyla değil menajerle görüşüyorsun ve ilişki ağı ortada. O yüzden ben pek ihtimal vermiyorum bu işe ama Melnjak'ı takımda görmek isterim.

Nocak konusunda güncel eleştirilere katılmıyorum. Sakatlıktan dönüşü problemli oluyor fizik kalitesiyle iyi işler yapan bir oyuncu. Bu yüzden sendelemesi oluyor.
                              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• guilerme bu yoklukta fena olmaz hiç olmazsa asist özelliği fazla ve bitirciliği de fena olmayan bir oyuncu. en çokta adil gevrek için isterim guilermenin alınmasını

Yorum

Yükleniyor...
                                X