İstikbal göklerde kuzeye gidelim iskandinavyada oyuncular düÈ™ük maaş bütçesiyle oynuyorlar kratos bile İskandinav tanrılarıyla savaşıyor, futbol altyapısı da iyi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstikbal göklerde kuzeye gidelim iskandinavyada oyuncular düÈ[emoji769]ük maaş bütçesiyle oynuyorlar kratos bile İskandinav tanrılarıyla savaşıyor, futbol altyapısı da iyi.( ゚д゚)
Yorum
-
biz büyük lig görmüş, lkider stoper diyoruz adamlar hala irandan stoper bakıyor..
10 tane çakıldak bir tane ujfalusinin yaptığı işi yapamıyor!!! yaşı başı önemli değil, büyük takımlarda oynamış lider bir stoper alalım eldeki çakıldaklara da defans nasıl öğretsin, iki sene oynasın yeter..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
marcaoyu görünce onun yerine aynı takıma gelen ucuzu campi geliyor aklıma böyle bir hata yapacak evimizde yeriz onu. bu yüzden sözlemesi bitecek valenciadan garayı alsınlar bu ligde bir şeklide golü buluyoruz savunmaya bir komutan lazım garay 33 yaşında 2 yıl en az oynar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Bizim Campi; Ahmet, Donk, Mariano hepsinden iyi. Nagatomo/Mariano ikilisi Pereira/Novak'ın anca getir götürünü yapar. Orta sahaları da koşmuyor doğru düzgün ama defansif anlamda bizden daha iyiler. Kötü oynuyorlar, yani bakıp ah denecek bir takım değil ama şu Ankaragücü faciası dışında işin savunma kısmında bizden iyi oldukları kesin.
Aynı şekilde Fb orta sahasında geri gelmek nedir bilmeyen Kruse, 40 yaşındaki Emre ve Gustavo var fakat oyun hakimiyeti konusunda bizden çok daha üstünler.
Yani bizim problemler Mikel'in temposu, stoperlerin kötülüğü falan değil; biraz da anlayışla alakalı. Aşırı yoğun maç temposu ve sakatlıklar yaşadık; fiziksel yorgunluğun yanında mental bir yorgunluk da var. Ben ligin ikinci devresinde daha farklı bir Ts bekliyorum ama hocaya ciddi iş düşüyor. Öyle kurt stoper alalım sert 6 numara alalım meselesi değil bizimki.
Tosic'in adı çıkmış fena olmaz. Yukarıda bir arkadaş Miranda demiş. Bence de çok mantıklı, madem Çin'de ligler araya giriyor denenir. Yarım sezonluğuna kiralık bir Miranda çok şey değiştirir.
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKitsiou iyi oyuncu golden bağımsız bizim maçta da iyiydi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
marcelonun bu durumundan yararlanmak lazım. sosa başkan devreye girerek ikna etmeli. beşiktaş haberleri dolanıyor kişisel görüş olarak oraya yakın görüyorum bende fakat beşiktaşa para yok ve o bölge de iyi adamları var. %40 a çıkma meselesi yüzünden transfer yaparlar mı bilmiyorum. Stoper eksiği olan fenerbahçe kesinlikle girişimde bulunacaktır. O yüzden bonservisi 3-4 de olsa taksitle bir şekilde almalıyız diye düşünüyorum. Aynı şekilde bastos u da satın alma opsiyonlu kiralamalıyız. Marcelo-Bastos ikilisi taş gibi olur. İyi güzelde para nerede diyenler olursa ;
Devre arası teklif varsa hüsseini de gitmelidir. Ki teklifler olduğu söyleniyordu(3-4 euro) . Avrupa hayali var kendisinin. Sözleşmesi seneye bitecek bedava gitmesinden iyidir. Gelen para marceloya yatırılmalıdır.
Edgar ie den gelecek bonserviste sene sonunda bastos un bonservisine yatırılmalıdır.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Hala Sosa ve Novak imzalamadı. Bir iş var burda. Başkana kalsa 2 ay önce imzalıyorduk.
Onazi ve Pereira da var fakat onların durumu sezon sonu belli olur.
Transfere geleceksek Ivanildo gönderilip çok iyi bir stoper alınmalı.
Avdijaj ve Fıratcan yerine de kanat,10 numara oynayabilen rotasyon futbolcusu.
İyi yönlü bekde lazım.
Son olarak da Onazinin nasıl döneceği önemli.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarcelonun bu durumundan yararlanmak lazım. sosa başkan devreye girerek ikna etmeli. beşiktaş haberleri dolanıyor kişisel görüş olarak oraya yakın görüyorum bende fakat beşiktaşa para yok ve o bölge de iyi adamları var. %40 a çıkma meselesi yüzünden transfer yaparlar mı bilmiyorum. Stoper eksiği olan fenerbahçe kesinlikle girişimde bulunacaktır. O yüzden bonservisi 3-4 de olsa taksitle bir şekilde almalıyız diye düşünüyorum. Aynı şekilde bastos u da satın alma opsiyonlu kiralamalıyız. Marcelo-Bastos ikilisi taş gibi olur. İyi güzelde para nerede diyenler olursa ;Devre arası teklif varsa hüsseini de gitmelidir. Ki teklifler olduğu söyleniyordu(3-4 euro) . Avrupa hayali var kendisinin. Sözleşmesi seneye bitecek bedava gitmesinden iyidir. Gelen para marceloya yatırılmalıdır.Edgar ie den gelecek bonserviste sene sonunda bastos un bonservisine yatırılmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-4 mü? Başkanın o kadar para harcayabileceğini sanmıyorum. Hoseini opsiyon kullanılacak. 2021 e kadar bizde. Tabii ki, o zamana kadar satılması çok iyi olurdu.
sadece maliyeti en aza indirerek sattığın fiyat ile aldığın fiyatı aynı tutarak daha iyi stoperler alabilirsin bunun örneğini vermeye çalıştım. gelen para direk oraya gider diye. Çünkü şu an ki şartlarda tüm kriterleri sağlıyoruz. Transferden gelen parayı direk harcarsak ligde 1 sıra bile yüksek olsan kara geçiyorsun direk..Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira çok daha devâm edemez, al Kitsiou'yu götürsün sag beki birkaç seneBefore Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
Yorum