Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıkı giyin yiğidim İstanbul'da sağanak yağış var üşütme sakın

Yorum

• twitterdakiler takipçi kasmak için salliyor onlar kalsa 1 ay önce schick geliyordu
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hadi bee kardeşimmmm kuruduk

Yorum

• Kap uygulamasını indirdim, Trabzonsporu fava attım. Ne twitteri takip ediyorum, ne de başka bir yeri. Kap gelirse telefonuma bildiri gelecek ve o haberi çakma Duyumcularla aynı anda alacağım. Başım çok rahat. Tavsiye ederim.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu senin yanlış yazmanı mı gerektiriyor, isterse Chrome kısaltması gibi olsun.
            Yanlış yazmayı gerektirmiyor da yazımda hata yapma olasılığını artırıyor.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok usta yanlis anlama, ben zaten daha cok tebessüm ederek okuyorum da, biraz takip ettim forumda gercekten atmosferi degistirdigin oluyor. Ne demisler Spiderman‘de „From great power, comes great responsibility“ yani yazdigin ile bu kadar kisiyi etkiledigine göre, biraz sorumluluk var sende gibi gibi ))

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Eyvallah reis Allah'ına kurban

Kendi çapımızda yazıyoruz üstat işte
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• tarihimizin en buyuk transferine karsilama yapamicaz cunku muhtemelen tum.takimla birlikte trabzona gelecek...bu durunda takim arkadaslarinin yninda sadece ona tezahurat yakismaz bize

Yorum

• YES ve Hasan'ın flörtünü de izledikten sonra, öğle yemeği yemek içimden gelmiyor
                  Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                  (Dozer) Cemil Usta
                  Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• yunus emre sel bi 6 numara transferinden bahsetti..önemli oyuncularla görüşülüyor dedi isim vermedi..onazi nin de bi kaç haftaya döneceğini düşünürsek parmak mikel doğan erdoğan varken bi tane daha alırlar mı acaba

Yorum

• Şu İngilteredeki spikeri de alıp gelsek ya aşırı güzel seviniyor DANYEEEEEEEEEL SITARİİİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ WHAAAAAAAAAAAAAAAAT A GOAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL

Yorum

• formanın arkasına sturridge değil ,
                        direk okunduğu gibi suturriç yazılmalı .
                        evet iki r ile .
                        mesajın yerinde ve zamanında verilmesi açısından ,
                        iki r çok önemli .

bir de kılop reis'in denyıl'a özenip yaptığı ,
                        yılan dansı performansını , çok üst düzey buldum .
                        bence denyıl , bu yılan dansını yapmadan evvel ,
                        eski hocasından , hem feyz , hem ders alsın .

yılan dansına,
                        bir kişilik , bir duruş , sanatsal bir başkaldırı ,
                        ancak bu kadar güzel verilebilir .

kılop reis'e,
                        bu dans performansı nedeniyle ,
                        bir kez daha şükranlarımı sunuyorum .

Yorum

• onazinin sözlesmesi dondurulacakmis

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yunus emre sel bi 6 numara transferinden bahsetti..önemli oyuncularla görüşülüyor dedi isim vermedi..onazi nin de bi kaç haftaya döneceğini düşünürsek parmak mikel doğan erdoğan varken bi tane daha alırlar mı acaba
                            Doğan o seviyede değil.
                            Onazi de ikinci yarıdan önce dönemez. Bir de form tutma olayı var.

Yorum

• bizde gol atinca yilan dansi yapmicak gibi geliyo bana

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizde gol atinca yilan dansi yapmicak gibi geliyo bana
                                Hele bir atsın da kobra dansı bile yapar, yaptırır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X