Sıkı giyin yiğidim İstanbul'da sağanak yağış var üşütme sakın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kap uygulamasını indirdim, Trabzonsporu fava attım. Ne twitteri takip ediyorum, ne de başka bir yeri. Kap gelirse telefonuma bildiri gelecek ve o haberi çakma Duyumcularla aynı anda alacağım. Başım çok rahat. Tavsiye ederim.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senin yanlış yazmanı mı gerektiriyor, isterse Chrome kısaltması gibi olsun.
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok usta yanlis anlama, ben zaten daha cok tebessüm ederek okuyorum da, biraz takip ettim forumda gercekten atmosferi degistirdigin oluyor. Ne demisler Spiderman‘de „From great power, comes great responsibility“ yani yazdigin ile bu kadar kisiyi etkiledigine göre, biraz sorumluluk var sende gibi gibi))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kendi çapımızda yazıyoruz üstat işteS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
formanın arkasına sturridge değil ,
direk okunduğu gibi suturriç yazılmalı .
evet iki r ile .
mesajın yerinde ve zamanında verilmesi açısından ,
iki r çok önemli .
bir de kılop reis'in denyıl'a özenip yaptığı ,
yılan dansı performansını , çok üst düzey buldum .
bence denyıl , bu yılan dansını yapmadan evvel ,
eski hocasından , hem feyz , hem ders alsın .
yılan dansına,
bir kişilik , bir duruş , sanatsal bir başkaldırı ,
ancak bu kadar güzel verilebilir .
kılop reis'e,
bu dans performansı nedeniyle ,
bir kez daha şükranlarımı sunuyorum .
Yorum
-
İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyunus emre sel bi 6 numara transferinden bahsetti..önemli oyuncularla görüşülüyor dedi isim vermedi..onazi nin de bi kaç haftaya döneceğini düşünürsek parmak mikel doğan erdoğan varken bi tane daha alırlar mı acaba
Onazi de ikinci yarıdan önce dönemez. Bir de form tutma olayı var.
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizde gol atinca yilan dansi yapmicak gibi geliyo bana
Yorum
Yorum