Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pereira-İvanialdo-Hosseine-Novak 4 lüsü ile biraz zor gol yeriz gibi geliyor...
    Çatur çutur gol yersin. 4'ünü de oynatmayacaksın. Trabzonspor pozitif futbol oynuyor. Çok fazla gol yer çok fazla. Atacakta.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Adam banlandı cevap yazamayacak diye iftira atmayın. Türk olan her şeyi kötülüyor yazmışlar bir de... Algıya, iftiraya bak!

Yorum

• Daniel Sturridge zu Trabzonspor? Transfer olasılığı %75

Ekran Alıntısı.jpg
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daniel Sturridge zu Trabzonspor? Transfer olasılığı %75

[ATTACH]17862[/ATTACH]
          İyi ki %99 değil.Yoksa yatardı bu iş

Yorum

• Önümüzdeki yarim saat icinde canlanacak gibi yine ortalik

Yorum

• Neyse ben bir Pubg gireyim biraz, belki gelişme olur sonra
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim başkan çok saçma davranışlarda da bulunsa kararları genelde doğru oluyor. Hiç tasnif etmesem de davranışlarını başkanlık tarzını adamın neredeyse her attığı üçlük giriyor. Tam final adamı.
                Neyi sacma yapiyor misal ?
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son 2 aydır her gün transfer ettiğimiz adamın imzası belli oldu mu gençler?
                  Bugün öğleden sonra yoğunluktan bakamadım . Vaziyet ne?
                  Bir özet geçebilir mi birisi?
                  Kap icin bu aksam gelir denildi bana, insallah gelirde burdaki bazi ergenlerde Adami Istanbula göndermekten vazgecer.

Yorum

• Twitter yine karıştı forma giydi diyen var alev emojisi atanlar filan noluyor acaba ??

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bu Erenslah denen kişi yatmıyor uyumuyor burada yabancı hoca övüp Türk olan herseyi kötülüyor... Tapatalk da nasil engelliyorum bu şahısı?
                      Gott sei dank ceza almis, kardesim biraz kafamizi dinleriz.

Yorum

• Erenslash denilen ergeni kim cezalandırdıysa Allah razı olsun ondan , forumu okuma zevkimizin içine etmişti kaç haftadır..
                        Ben yıllardır bu forumu takip eden bir insan olarak böyle başı boş insanların forumdan ebediyen uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum..

Transfer ile ilgili olarak dün bir banka şubesine gitmiştim , Sri lankalı temsilci türk olduğumu söylediğimde direkt olarak bana fener , GS , ve BJK takımlarını sayarak hangisini tutuyorsun diye sordu , bunun üzerine Trabzonspor diye cevap verdiğimde ooo siz Sturridgeyi alıyormuşunuz iyi takım olmalısınız diye tepki verdi , düşünün nasıl bir reklam oluyor ingilterede bizim takımın , bunlar güzel ve gurur duyuruyor insana gerçekten.

Yorum

• edit
                          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 20.08.2019, 18:05.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam banlandı cevap yazamayacak diye iftira atmayın. Türk olan her şeyi kötülüyor yazmışlar bir de... Algıya, iftiraya bak!
                            Anlamış değilim çocuğun yazdigi biseyde yok. Insanlar yazdiklarindan rahatsiz diye harbi harbi iftira atiyor, bir de bu iftiralar ile ceza aldiriyor. Ha bi de Türklüğe hakaret ediyormus. Göstersin bakalim o rahatsizlar nerde ediyomus bu cocuk hakaret? Harbi Aziz Nesin bosuna etmemis o lafi.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• Aynen bi sekilde olurdu [emoji23][emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Burakakcaabat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erenslash denilen ergeni kim cezalandırdıysa Allah razı olsun ondan , forumu okuma zevkimizin içine etmişti kaç haftadır..
                                Ben yıllardır bu forumu takip eden bir insan olarak böyle başı boş insanların forumdan ebediyen uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum..

Transfer ile ilgili olarak dün bir banka şubesine gitmiştim , Sri lankalı temsilci türk olduğumu söylediğimde direkt olarak bana fener , GS , ve BJK takımlarını sayarak hangisini tutuyorsun diye sordu , bunun üzerine Trabzonspor diye cevap verdiğimde ooo siz Sturridgeyi alıyormuşunuz iyi takım olmalısınız diye tepki verdi , düşünün nasıl bir reklam oluyor ingilterede bizim takımın , bunlar güzel ve gurur duyuruyor insana gerçekten.
                                katılıyorum
                                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Yükleniyor...
                                X