İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaniel Sturridge zu Trabzonspor? Transfer olasılığı %75
[ATTACH]17862[/ATTACH]
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkan çok saçma davranışlarda da bulunsa kararları genelde doğru oluyor. Hiç tasnif etmesem de davranışlarını başkanlık tarzını adamın neredeyse her attığı üçlük giriyor. Tam final adamı.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 2 aydır her gün transfer ettiğimiz adamın imzası belli oldu mu gençler?
Bugün öğleden sonra yoğunluktan bakamadım . Vaziyet ne?
Bir özet geçebilir mi birisi?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu Erenslah denen kişi yatmıyor uyumuyor burada yabancı hoca övüp Türk olan herseyi kötülüyor... Tapatalk da nasil engelliyorum bu şahısı?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Erenslash denilen ergeni kim cezalandırdıysa Allah razı olsun ondan , forumu okuma zevkimizin içine etmişti kaç haftadır..
Ben yıllardır bu forumu takip eden bir insan olarak böyle başı boş insanların forumdan ebediyen uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum..
Transfer ile ilgili olarak dün bir banka şubesine gitmiştim , Sri lankalı temsilci türk olduğumu söylediğimde direkt olarak bana fener , GS , ve BJK takımlarını sayarak hangisini tutuyorsun diye sordu , bunun üzerine Trabzonspor diye cevap verdiğimde ooo siz Sturridgeyi alıyormuşunuz iyi takım olmalısınız diye tepki verdi , düşünün nasıl bir reklam oluyor ingilterede bizim takımın , bunlar güzel ve gurur duyuruyor insana gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam banlandı cevap yazamayacak diye iftira atmayın. Türk olan her şeyi kötülüyor yazmışlar bir de... Algıya, iftiraya bak!Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Burakakcaabat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErenslash denilen ergeni kim cezalandırdıysa Allah razı olsun ondan , forumu okuma zevkimizin içine etmişti kaç haftadır..
Ben yıllardır bu forumu takip eden bir insan olarak böyle başı boş insanların forumdan ebediyen uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum..
Transfer ile ilgili olarak dün bir banka şubesine gitmiştim , Sri lankalı temsilci türk olduğumu söylediğimde direkt olarak bana fener , GS , ve BJK takımlarını sayarak hangisini tutuyorsun diye sordu , bunun üzerine Trabzonspor diye cevap verdiğimde ooo siz Sturridgeyi alıyormuşunuz iyi takım olmalısınız diye tepki verdi , düşünün nasıl bir reklam oluyor ingilterede bizim takımın , bunlar güzel ve gurur duyuruyor insana gerçekten.ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
Yorum