Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hazır geldiyse evet kesinlikle tam hazırlandıysa eksik hazırlanmadıysa evet dediğim gibi anasını ağlatacak sağlık problemi d eyoksa ancak ortasaha şart ayrıca norveçli cidden güzel anreman yemiş buraya gelmedne bu çok belli diğer topçularda performsn düşmesi tamamen teknik ekiple alakalı.benimn teorim değil bu cidden kaliteli antrenör önemli.kişisel özel hoca tutuyor bu topçular.burak da bir ara yaptı golleri atıyordu bizle.anla artık teknik ekip çok önemli ama ahmet başkanda teknik ekip dğeişecek vizyon malesef yok ünal hocada hiç yok
    Nedir arkadaş ya adam 20 gündür , avrupa görmüş antrenör , yok bilmem ne , 3 yorumdan biri adamın papağan gibi aynı mesajı.. Bu adamı susturacak yoksa ben bu forumu bırakıyorum.. aynı şeyleri okumaktan sıkıldım... Nedir bu ya kardeşim , varsa önereceğin birşey git klube mail at, onları ara taciz et, nedir hergün aynı şeyleri bize dikte edip duruyorsun...

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Topal'da Mikel'de top rakipteyken basan kovalayan ısıran cinsten değil, bize Onazi gibi biri lazım. Eğer düşünülen buysa. Bize asıl lazım olan 10 numara pozisyonu. Çare belli
        Sturridge
        Kanga
        Sonra şampiyonluk konuşulmaya başlanır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canim benim yazik mazik diyeceginize bi Topal analizi yapinda isteyen de caysin
          Küme mücadelesi veren takımdan yuhalanarak kovulan adamın analizini yapsam ne olacak anlayan anlamıştır.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ya 6dan çok ileride yaratacak üretecek kaleyi görecek adam lazım, katılmayanlar da zamanla anlayacaklar. Gerideki adamlar önde hücumu yöneten olmadığı için görev karmaşasına düşüyorlar mesele orda. Biraz bundan biraz şundan yapayım derken yarım yamalak oluyor hepsi Mikel de Parmak da orayı doldurur.
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 20.08.2019, 00:24.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bize Onazi gibi adam lazım diyoruz bunlar tam zıttını almaya çalışıyorlar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocanın aklında sanırım OBİ - TOPAL üçlüsü var sanırım (bu arada mükemmel olur)
                SOSA
                Hoca defalarca dışarıya bir isim speküle etmeyeceğini , transfer konusunda da yönetime bir isim dikte etmeyeceğini belirtti zaten.

Bu olsa olsa , sizin aklınızdaki olabilir.

Geçen sezon hiç mi şikecilerin maçlarını izlemediniz ... Gerçekten anlayamıyorum bu futbolcuya duyulan sempatiyi... Adam leş durumda , bütün yazı nasıl geçirdi orası da muamma...

Üstelik bizim takımın ihtiyaç duyduğu nitelikte bir 6 değil. Abdulkadir Parmak neden vazgeçilmez durumda şu an , hiç düşünmüyor musunuz ?
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.08.2019, 00:25.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoca defalarca dışarıya bir isim speküle etmeyeceğini , transfer konusunda da yönetime bir isim dikte etmeyeceğini belirtti zaten.

Bu olsa olsa , sizin aklınızdaki olabilir.

Geçen sezon hiç mi şikecilerin maçlarını izlemediniz ... Gerçekten anlayamıyorum bu futbolcuya duyulan sempatiyi... Adam leş durumda , bütün yazı nasıl geçirdi orası da muamma...

Üstelik bizim takımın ihtiyaç duyduğu nitelikte bir 6 değil.

Abdulkadir neden vazgeçilmez durumda şu an , hiç düşünmüyor musunuz ?
                  Fenerin sisteminde kötü oynuyodu ama Trabzonsporda böyle bir kadroda formda bir Topal ortasaha da çok güven verir

Yorum

• Trabzonspor un kondisyoneri senin hayal bile kuramayacağım kadar bilgili insanlardır. Sturridge in personel Trainer inden de bilgilidir rahat ol.

Yorum

• Sturridge ve obi mikeli alan takimin taraftarı mehmet topa'li istiyor.

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• öyledir lig sonu gelmeden gene başlamış dar görüşlü insanlar kasımpaşa maçında gördük topçuları baya bilgililermiş hehe
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• sörlothun kondisyonunun düşmesinden korkuyorum açıkçası
                          bizim sisteme alışırsa yandık

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sosanın performans düşüklüğü bizim antrenörlerle alakalı ingiltereye gitsin sosa şu halinle orada amerikada özel antrenörle çalışsa canavar olur bu çocuk wakameye de öyle olur

norveçli iyi ki ingiltereden geldi avrupadan geldi kiralıktı güzel antreman yaptırmışlar çocuklara bizimkiler leş

bazılarınız hiç düşündü mü norveçli aleximiz neden üç maçta üç gol attı? ne yaptı bu çocuk avrupada nasıl çalıştırdılar onları? alex hazır geldi bize
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hazır geldiyse evet kesinlikle tam hazırlandıysa eksik hazırlanmadıysa evet dediğim gibi anasını ağlatacak sağlık problemi d eyoksa ancak ortasaha şart ayrıca norveçli cidden güzel anreman yemiş buraya gelmedne bu çok belli diğer topçularda performsn düşmesi tamamen teknik ekiple alakalı.benimn teorim değil bu cidden kaliteli antrenör önemli.kişisel özel hoca tutuyor bu topçular.burak da bir ara yaptı golleri atıyordu bizle.anla artık teknik ekip çok önemli ama ahmet başkanda teknik ekip dğeişecek vizyon malesef yok ünal hocada hiç yok

Sadece antremqn degil olay sturridge soguk
                            Odada fotolari vardi bir yerde
                            Soguk oda( kas yenilemesi saglar) hipoksikoda ( kas damarlqnmasini artirir) vacumed (kas odemini azaltir) bunlar bile o kadar etkin ki
                            Ben soguk
                            Oda ve hipoksik oda icin bi sene arqstirma yapmistim bizim
                            Klup icin bile cerez paralari

Ama bunlari bilen ve kullanimini saglayacak vizyonerler lazim

Haa bizde var ve ben bilmiyirsam
                            Oda benim ayibim olsun

Yorum

• Mehmet Topalla alakamiz yok, kendini bize yamamak icin ugrasiyor olabilir yada menejeri falan, biz 8/10 numara karisimi iyi bir oyuncu alacagiz, 1-2 güne cikar ortaya zaen, hele su Sturridge kapa bildirilsin, gazimiz bir alinsin.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Transfer başlığında 500 kişi var
                                Bismillahirahmanirrahim
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

Yükleniyor...
                                X