İlk olarak erenslash tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanim benim yazik mazik diyeceginize bi Topal analizi yapinda isteyen de caysinBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Ya 6dan çok ileride yaratacak üretecek kaleyi görecek adam lazım, katılmayanlar da zamanla anlayacaklar. Gerideki adamlar önde hücumu yöneten olmadığı için görev karmaşasına düşüyorlar mesele orda. Biraz bundan biraz şundan yapayım derken yarım yamalak oluyor hepsi Mikel de Parmak da orayı doldurur.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 20.08.2019, 00:24.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak phantom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın aklında sanırım OBİ - TOPAL üçlüsü var sanırım (bu arada mükemmel olur)
SOSA
Bu olsa olsa , sizin aklınızdaki olabilir.
Geçen sezon hiç mi şikecilerin maçlarını izlemediniz ... Gerçekten anlayamıyorum bu futbolcuya duyulan sempatiyi... Adam leş durumda , bütün yazı nasıl geçirdi orası da muamma...
Üstelik bizim takımın ihtiyaç duyduğu nitelikte bir 6 değil. Abdulkadir Parmak neden vazgeçilmez durumda şu an , hiç düşünmüyor musunuz ?En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.08.2019, 00:25.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca defalarca dışarıya bir isim speküle etmeyeceğini , transfer konusunda da yönetime bir isim dikte etmeyeceğini belirtti zaten.
Bu olsa olsa , sizin aklınızdaki olabilir.
Geçen sezon hiç mi şikecilerin maçlarını izlemediniz ... Gerçekten anlayamıyorum bu futbolcuya duyulan sempatiyi... Adam leş durumda , bütün yazı nasıl geçirdi orası da muamma...
Üstelik bizim takımın ihtiyaç duyduğu nitelikte bir 6 değil.
Abdulkadir neden vazgeçilmez durumda şu an , hiç düşünmüyor musunuz ?
Yorum
-
sörlothun kondisyonunun düşmesinden korkuyorum açıkçası
bizim sisteme alışırsa yandık
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosanın performans düşüklüğü bizim antrenörlerle alakalı ingiltereye gitsin sosa şu halinle orada amerikada özel antrenörle çalışsa canavar olur bu çocuk wakameye de öyle olur
norveçli iyi ki ingiltereden geldi avrupadan geldi kiralıktı güzel antreman yaptırmışlar çocuklara bizimkiler leş
bazılarınız hiç düşündü mü norveçli aleximiz neden üç maçta üç gol attı? ne yaptı bu çocuk avrupada nasıl çalıştırdılar onları? alex hazır geldi bizeYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazır geldiyse evet kesinlikle tam hazırlandıysa eksik hazırlanmadıysa evet dediğim gibi anasını ağlatacak sağlık problemi d eyoksa ancak ortasaha şart ayrıca norveçli cidden güzel anreman yemiş buraya gelmedne bu çok belli diğer topçularda performsn düşmesi tamamen teknik ekiple alakalı.benimn teorim değil bu cidden kaliteli antrenör önemli.kişisel özel hoca tutuyor bu topçular.burak da bir ara yaptı golleri atıyordu bizle.anla artık teknik ekip çok önemli ama ahmet başkanda teknik ekip dğeişecek vizyon malesef yok ünal hocada hiç yok
Sadece antremqn degil olay sturridge soguk
Odada fotolari vardi bir yerde
Soguk oda( kas yenilemesi saglar) hipoksikoda ( kas damarlqnmasini artirir) vacumed (kas odemini azaltir) bunlar bile o kadar etkin ki
Ben soguk
Oda ve hipoksik oda icin bi sene arqstirma yapmistim bizim
Klup icin bile cerez paralari
Ama bunlari bilen ve kullanimini saglayacak vizyonerler lazim
Haa bizde var ve ben bilmiyirsam
Oda benim ayibim olsun
Yorum
-
Mehmet Topalla alakamiz yok, kendini bize yamamak icin ugrasiyor olabilir yada menejeri falan, biz 8/10 numara karisimi iyi bir oyuncu alacagiz, 1-2 güne cikar ortaya zaen, hele su Sturridge kapa bildirilsin, gazimiz bir alinsin.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
Yorum