Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devlet kendi propagandasini yayinlamak icin devlet kanali vardir. Hizmet ikinci plandadir. Bu dünyanin her yerinde böyledir.
    Devletin kendi propagandası nedir

Onun zaten tillahını yapıyor da eğlence sektörüne niye o kadar yatırım yapıyor o halde TRT?
    İşi değilse yazık günah değil mi?

Onlara yapıyorsa, bir Türk takımın Avrupa kupası maçını ne hakla vermeyecek?
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben tezimi curutmedim sorle gibilerle olmadigini belirttim..sampiyonluk icin boylesi bir kadro varken bunu kacirmamak lazim sorleyle olmaz.diyorum. adam 20.gol.atana kadarda dicem
      Karteşim ne diyor sun sorle tünyanın en küzel kolçüsüdür.......adamın asapını bozma yın lüdven

Yorum

• Yusuf süreci kötü yönetilmiştir. "Ben gitmek istiyorum." diyen herkes sözleşmesi devam etse bile gidiyor, böyle olmamalı. Bütün şevkim kırıldı. Şampiyonluğa oynanacak senede en iyi oyuncunu veriyorsan senin amacın şampiyonluk olamaz. Başkan beni hayal kırıklığına uğrattı. Parasını yükselt, kabul etmiyorsa yolla pafa. Taviz tavizi doğurur, önüne gelen gider, gidiyor da. Sanki
        30 milyona sattık sanırsın. Ben artık işin özü şampiyonluk istiyorum. Borç tabii ki umrumda ama yaşımız da geçiyor. Ben soğudum artık, Prag'a elenirse işler karışır.

Yorum

• Ben yönetimin yerinde olsam Yusuf transferinden ayırdığımız parayla Lirim Kastrati ve Halil'i almaya çalışırım..

Andusic ve gençlerden bazılarını Ankaragücü,Göztepe,Kayseri gibi iyi ilişkilerimizin olduğu Süperlig takımlarına bedelsiz kiralarım..

Edgar le de değerlendirilebilir..

Yüksek profilli Forvet yada diğer bölgelere futbolcu transferine hiç gerek yok..Zaten takım çorba gibi oldu...Madem gençlerden yürüyoruz kalitelilerini alalım...
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Sörloth gibi bir kulenin yanına hızlı bir fırsatçı golcü Ahmet Musa koysak iyi olurdu. Yıllardır tutar bu taktik. Uzun forvet yanına kısa forvet

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ara ara eleştirel yaklaşmayı deneyin, lâzım olur
              Benim hayatim boyunca yaptigim birsey. Sorgulamak kadar önemli birsey yok zihin icin Insan sadece öyle gelisir.

Eger bu konuyu baz alarak konusursak. Benim icin de cok güzel olur mac yayinlansa ama menfatimi bir kenara birakip sorguladigim zaman hicbir yöneticinin veya kurumun kazik yiyerek bir is yapmasini beklememem gerektigini düsünmeye basliyorum. Cünkü bu sizi gelecekte de zor durumda birakabilir. Yüzde 20 veya 30 fark olur ama yüzde 500 olmaz.

Onun icin bos elestiriden nefret ederim.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• Viktor Ruiz nasıl bi oyuncu bari?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devletin kendi propagandası nedir

Onun zaten tillahını yapıyor da eğlence sektörüne niye o kadar yatırım yapıyor o halde TRT?
                  İşi değilse yazık günah değil mi?

Onlara yapıyorsa, bir Türk takımın Avrupa kupası maçını ne hakla vermeyecek?
                  O konulara girersek cikamayiz

Eglence sektörü icin ayrilan para sene basinda belli olur. Spor icin ayiracagi bütcede. Bir mac icin yüzde 500 kazik yemegi dogru bulan bir yönetime sahipseler eger ozaman onu yapsinlar. Ben fiyati daha makul bir seviyelere cekmeye ugrasmalarini beklerim.

Yoksa gercek günah kazik oldugu halde insanlarin hakkini oraya aktarmalari olur.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• Nesine.com Prag maçını yayınlayacağını açıklamıştı
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• evet görünüyo

İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nesine.com Prag maçını yayınlayacağını açıklamıştı
                      ....

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim hayatim boyunca yaptigim birsey. Sorgulamak kadar önemli birsey yok zihin icin Insan sadece öyle gelisir.

Eger bu konuyu baz alarak konusursak. Benim icin de cok güzel olur mac yayinlansa ama menfatimi bir kenara birakip sorguladigim zaman hicbir yöneticinin veya kurumun kazik yiyerek bir is yapmasini beklememem gerektigini düsünmeye basliyorum. Cünkü bu sizi gelecekte de zor durumda birakabilir. Yüzde 20 veya 30 fark olur ama yüzde 500 olmaz.

Onun icin bos elestiriden nefret ederim.
                        Iyiki nefret ediyorsun TRT pazarlik yapamiyor mu? Son dakikalara kadar sürüyor bazen..Milli takim macini son dakikada yayimlamayi basardilar..Klüp takimlari icinde yapiliyor..Bize gelince mi kazik yememek geliyor akillarina eger öyleyse tabi..Trabzonda ki maci Cek kanali yayimlamayacak mi?
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Eskişehirspor'dan borçlara karşılık Mehmet Özcan'ı istemişiz. Taraftarları bize sövüyor şu an

Yorum

• nerde okudum.hatirlayamadim..cek kanali astronomik rakam istemos.trtden diye..bence buyuzden son dk indirimi bekleyeceklerdir

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Iyiki nefret ediyorsun TRT pazarlik yapamiyor mu? Son dakikalara kadar sürüyor bazen..Milli takim macini son dakikada yayimlamayi basardilar..Klüp takimlari icinde yapiliyor..Bize gelince mi kazik yememek geliyor akillarina eger öyleyse tabi..Trabzonda ki maci Cek kanali yayimlamayacak mi?
                              Baska bir arkadasa cevap veririken onu yazdim. Bekledigim pazarlik yapmalari.

Hic humanist veya "sporun ruhu" edebiyatina girmeden daha da fazla para isterim onlardan. Sahtekarlar sadece böyle ögrenirler.
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sörloth gibi bir kulenin yanına hızlı bir fırsatçı golcü Ahmet Musa koysak iyi olurdu. Yıllardır tutar bu taktik. Uzun forvet yanına kısa forvet
                                Niassede is yapar yaninda

Yorum

Yükleniyor...
                                X