Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abdellah zoubir waka giderse seneye gelsin. çok iyi oyunu hızlı süratli çalım yeteneği var en önemlisi iyi asist yapıyor perişan etmiş apoeli.
    Anadolu takımın topçusu,kontra oyuncusu... waka ile alakası yok ...

Sarı formalı 11 tamari onun için izledim maçı zaten rezil etti bu 17 yi

Karabağ 3 kişi zor savundu, içlerinden geçti

Tamari - Nwakaame ye daha çok benziyor.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tut ki geri çağırma hakkı var o zaman bize de tazminat vardır muhtemelen..

Zaten oynarsa geri çağırmazlar ..Adamı oynatmazsak diye madde koymuş olabilirler ki oynatmazsak da alsınlar zaten..
      Gecen sene, Abdurrahim Dursun'u da biz kiraladik ayni sekilde.
      Kiriklareli yeteri kadara sure verip oynatmayinca da, devre arasi cagirip 1461 Trabzon takimina verdik.
      Lizbon gibi 70 tane oyuncusu olan profesyonel takimlar, baska takima kiralik oyuncu yolladigi zaman bu maddeyi koyar.
      Surekli oynamasi ve gelisim saglamasi icin.
      Bizde de, 1 dakika bile sure bulamazsa diye bu tarz bir opsiyon koymalari normal.

Tabii tazminati filan vardir bu isin.
      Geri cagirirsa su kadar parayi geri verir filan diye.

Birsey cikmaz yani oradan.

Yeter ki oynasin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 07.08.2019, 13:56.
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Net golcu Pandev, Jo, Janko, Almeida vs.. degil Gomez, Gomis, Etoo, Cardozo gibi isimler oluyor.

Olumsuz birkac ornek yeterli degil. İstisnalar elbette olacaktir ama adam sana gelmeden once ne yapmissa, burada da saglikli ortam saglandigi an sana o katkiyi yine verir. Robinho, Vagner, Demba, Aboubakar, Sow, Papiss Cisse, Rodallega, Adebayor vs.. son yillarda ligimize gelip basarili olmus forvetler. Ortak ozellikleri, yillarca zorlu liglerde mucadele etmis ve belli bir tecrubeye, kariyere ulasmis olmalaridir.

Ben Gomis, Gomez, Etoo, Cardozo vb.. tecrubeye sahip oyunculara +15 yazarim. Mevcut isimlere yazamam cunku elimde net bir veri yok. Sen kumar diyorsun, ben delilik diyorum. Net golcu olmadan yeni sezona girmek deliliktir.

Bu takimda izledigim net golcu Hami ile Burak'ti diyorsun, kendi tezini kendin curutmussun. Demek ki biz gol atan net forvet alip yeni sezona girmek yerine 14-15 yil kumar oynamisiz Begendigin forvetler arasinda 15 yil varsa transfer politikamizda ciddi sorun var, kumarbazliga alismisiz demektir. Bu durum dikkat cekmiyor ama kariyerli, tecrubeli ve kagit ustunde +15 gol yazacak net forvet isteyenlere kafayi takiyorsunuz ?

Milletin dusuncesine çöp, zırva diye hakaret etmek yerine o dusunceyi zayiflatacak kalitede yorumlar yapin ki okunsun tartisilsin.
        Sağlıklı ortam nedir tam? kadro uyumu-oyun planı ile etkileşimi daha önemli bence. net golcü transferlerinin olumlu örnekleri kadar olumsuz örneği de var. gomez-drogba vs olumlu örnekler de var tabi ama dev maliyetli işler bunlar. baros-elmander gibi o kadar yüksek profilli (golcülük açısından en azından) olmayan örnekler de var gayet başarılı.

biz geçmişte genç forvet alalım-parlatalım moduna ne kadar girdik ki, hep kumar oynamışız diye bir tespit yapalım. dame n'doye geçmişinde golcü forvetti, janko yine öyle -bundesliga kariyeri - , gökhan ünal gol kralı olup gelmişti yanlış hatırlamıyorsam -bir sezon iş yaptı sonra fıs- , tomas jun çek ligi gol kralı mı neydi geldiğinde vs. bi cardozo geçmişinin hakkını verdi sanırım forvet olarak (ki hücum pres vs açısından çok kötü bir oyuncu, fiziken de iyi değildi bizde; ve inanılmaz yüksek bir bonservis verdik)

kumar: paulo henrique, burak yılmaz, umut bulut, ömer rıza, halil altıntop, ersen martin, yatabare, waris vs de düşük profilli forvetlerimizdi. bence ikinci kumar grubunun başarı yüzdesi ilk gruptan daha iyi.

net golcü diye addedilen adamı ancak kariyeri düşüşteyken alabiliyorsun ve hayli maliyetli oluyor. eto antalya'yı batırdı mesela. bi tane adama 3-4 milyon maaş verip takımın geri kalanını 200-300 binlere oynatmak iş değil. istanbul takımlarının gelirleri ve maaş skalaları zaten yüksek olduğu için 3 milyon verebilir bir forvete ama biz veremeyiz, bizim gelirlerimiz anadolu takımlarının bir tık üstünde. kariyeri yükselişte net golcü alman zaten mümkün değil. geriye potansiyelli (yetenekleri iyi analiz edilmiş) genç oyuncular ve altyapıdan yetiştireceğin isimler kalıyor, bir de rehabilite edeceğine inandığın henüz yaşı geçmemiş ama kariyeri düşüşte olan yıldızlara yönelebilirsin (sturridge bu sınıfta, burak da öyleydi). bu grup komple kumar grubu yaygın söyleme göre. buradaki riski minimize etmenin yolu da oyuncuların iyi gözlemlenmesi (sadece teknik açıdan değil, her açıdan), hocanın bu gözlem verilerini iyi analiz etmesi ve kendisinin riskli oyuncularla neler yapabileceğini iyi hesaplamasından geçiyor.
        En son OrkHun tarafından düzenlendi; 07.08.2019, 14:06.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anadolu takımın topçusu,kontra oyuncusu... waka ile alakası yok ...

Sarı formalı 11 tamari onun için izledim maçı zaten rezil etti bu 17 yi

Karabağ 3 kişi zor savundu, içlerinden geçti

Tamari - Nwakaame ye daha çok benziyor.
          Adam bir kere sol kanatta oynamamış. Solo sağ kanat topçusu. Uzun bir süre sağ kanat kontenjanımız dolu. Ömür-Sarı orayı domine eder şuanlık başka topçuya gerek yok

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu dediğine Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür dahil mi?
            Evet aynen. Ömür’ğn sağ açıkta oynatılmasına deli oluyorum. Yeri ortasaha

Yorum

Video ya mı yorum yapayım yoksa 90 dk ya mı

Yanlış 11 numara nın peşindeyiz

Ben sarı formalı 11 numaranın peşindeyim
              aynen ben de ayrıca apoel in 10 numarası da oldukca teknik bir oyuncu izlenimi verdi.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak 1461_AHM_1453 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam bir kere sol kanatta oynamamış. Solo sağ kanat topçusu. Uzun bir süre sağ kanat kontenjanımız dolu. Ömür-Sarı orayı domine eder şuanlık başka topçuya gerek yok
                Waka ya benzemek için sol kanat mı oynaması lazım ?

Zoubir de sol kanat ama arkadaş onu benzetmiş hata mı etti

Mahir de sağ kanat orjinli ?

Neden konuşuluyor.
                HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynen ben de ayrıca apoel in 10 numarası da oldukca teknik bir oyuncu izlenimi verdi.
                  Evet oda dediğiniz gibi teknik ve zaman zaman çok iyi paslar attı akşam.
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• ---------ugurcan-----------

joe----edgar----fernandes----novak

ömür----sosa----obi-----waka

-----ekuban----sörloth-------

su kadroyu bir arada izlemek isterim.

iki stoperde atletik arkaya kacan oyuncular konusunda sorun yaşanmaz.

Defansı daha önde kurabiliriz. Bu da oynadıgımız mesafeyi kısaltıp, alışık olduğumuz pas oyununu cok daha efektif oynamamızı sağlar.

Ayrıca ön tarafta ekuban ve sörloth presi takımı defansif olarakta rahatlatır.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Koca kıçını kaldıramadığı için Mısır da başarılı olamamıştır

Forumda defalarca yazıldı hep aynısını söyledim ama Antalya da djeraou vardı bunun gibi bir de

Ekvador ligini izleyen direk Bryan Angulo yu yazardı

O da zaten dün transfer oldu cruz azul a 5 milyon Euro ya
                      Ne edek o zaman. Sörloth reise ne kadar güvenmek istesem de nerden baksan soru işareti.
                      Her bakışımda tüm kapılar tek bir ismin bizi bu dertten kurtaracağını gösteriyor. Alfredo Morelos
                      Tam bizlik çinden milyonlarca sterlinlik teklif haberleri doğru değilse başkanın tüm imkanlarını seferber etmesini isterdim. Ver işte avdijaj, onazi, ekuban ne gerekiyorsa üstüne para da ver al şu adamı. Net golcünün tanımı bu arkadaş.

Yorum

• elbette o yazılan ve söylenen forvetleri gönül isterde kaç beş acaba

yarı sakatını getirmedik gs cl vs var ama falkao yu kaça alacak sponsor vs

biraz düşünmek lazım

ya bitiricilik ya da komple oyunculuk

bizim görünen forvetlerimiz akışkanlık vs bozmaz o tür değiller
                        çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                        RİLKE

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne edek o zaman. Sörloth reise ne kadar güvenmek istesem de nerden baksan soru işareti.
                          Her bakışımda tüm kapılar tek bir ismin bizi bu dertten kurtaracağını gösteriyor. Alfredo Morelos
                          Tam bizlik çinden milyonlarca sterlinlik teklif haberleri doğru değilse başkanın tüm imkanlarını seferber etmesini isterdim. Ver işte avdijaj, onazi, ekuban ne gerekiyorsa üstüne para da ver al şu adamı. Net golcünün tanımı bu arkadaş.

Bu futbolcuya 10 milyon euro isterler.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 07.08.2019, 14:27.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Waka ya benzemek için sol kanat mı oynaması lazım ?Zoubir de sol kanat ama arkadaş onu benzetmiş hata mı etti Mahir de sağ kanat orjinli ? Neden konuşuluyor.
                            Senden önceki arkadaş Faslıyı Waka giderse onun yerine yazdı ya o nedenle söyledim.

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              elbette o yazılan ve söylenen forvetleri gönül isterde kaç beş acaba

yarı sakatını getirmedik gs cl vs var ama falkao yu kaça alacak sponsor vs

biraz düşünmek lazım

ya bitiricilik ya da komple oyunculuk

bizim görünen forvetlerimiz akışkanlık vs bozmaz o tür değiller
                              Gs'nin mevcut sponsporluk firması bile çekilmiş, para değil de daire ile ödeme peşinde.
                              Fener Ali Koç olmasa nah bulur reklam.

Siz böyle transferlere daha sponspor olunacağını gerçekten düşünüyor musunuz?

Hiç sanmıyorum.

Yorum

• Trabzonspor, 22 yaşındaki Shamar Nicholson için Domzale’ye resmi teklifini yaptı. (@asmarcatr
                                )

Yorum

Yükleniyor...
                                X