Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence bunun asıl sebebi başarısız geçen transfer dönemi. Başkanın istediklerini alamadığını düşünüyorum, kadro kalitesi istenilen seviyeye çıkamadı ve başkan da bunun farkında..
    İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maas butcesini norvecliyi alarak arttirdi daha yeni alindi boyle seyleri kafaya takmiyodut sen kurgulamissin..bence o futboldan anladigi kadatiyla cok iyi transferler yapti arkasina yaslanip ligibeklicek..baska forvette olmicak gorursunuz
    siz öyle diyorsanız doğrudur
    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Şimdiki sıkıntı Yusuf neden 61 numarayı almadı, hain Yusuf.Yahu ne cahil milletiz.

Yorum

• MİLAN ile yapılacak olan maç ne oldu yarın öbür gün bizden gelip 1 milyon euro istemesinler

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          21 ... D.A.S
          is coming
          0x0-1509885404537.jpg
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• 21 kişilik hakkimiz var ve 20 kişi kaydettik biz doğru mu anlıyorum?

Bu gece uyku yok.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maalesef böyle yorum yapılan hiç bir topçu bizde tutmadı
              büyük ihitmal bu da tutmayacak
              tahminime göre bizimkiler gent teki performansı baz aldılar
              Bana kalirsada suk tandemi yapacak bu eleman insallah yanilirim

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                21 kişilik hakkimiz var ve 20 kişi kaydettik biz doğru mu anlıyorum?

Bu gece uyku yok.
                bunun gerçeklik payı var mı ?

Yorum

Bu gece uyku yok.
                  Neden bu gece mi son ki ?
                  TRABZONSPOR
                  https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Nemanja Andjusic ve EDGAR LE kiralık gönderilse onların yerine 1 forvet ve yusuf un yerine biri alınıp lige girilmeli

Yorum

• not:
                      1-herkesin bildiği kısım: fransada 30dan yukarı doğru forma numarası yok bu yüzden 61 istedi ama giyemedi
                      2-herkesin bilmediği kısım: 12 numarayı Trabzonspor taraftarı için giyiyorum dedi, onlar sayesinde varım..
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

Bu gece uyku yok.

açıklama: Pardon andusic'i unutmuşuz. #21 Nemanja Andusic.
                        #

Yorum

Bu gece uyku yok.
                          kendinize heyecan yaratmak icin kili kirk yariyosunuz yillardir hicbir beklentide gerceklesmedi

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu bizim bakis acimizdan böyle..Yabanci bir oyuncu icin Türkiye ye gelmek kariyeri acisindan bir risk. Berg arap liginde oynadi diye burun kivaranlar oldu..Hedefi olan bir oyuncu neden o lige gider gibilerinden. Türkiye liginin tek avantaji takimlarinin avrupa kupalarinda mücadele ediyor olusu yoksa oyuncu ne diye tercih etsin tek motivasyonu para degilse..

Trabzonspor yapacagi transferlerle Ajax Porto vs gibi ün salmayi basarirsa isin rengi degisir haliyle..Artik yabanci oyuncu icin düsük riskli bir tercih olur..
                            Yalnız performanlarının zirvesindeyken Türkiye'ye gelmiyorlar
                            Dünyanın parasını alıyorlar, havalimanında karşılanıyor en kötüsü bile...

Hangi kariyeri riske ediyorlar?Zaten kariyerlerini sonunda geliyor gelen..
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kısıtlama yemişizdir muhtemelen

Yorum

• Adamın ismi Edgar Ie. L harfi değil ı yani. Kulüp bile Le yazmış kap bildiriminde.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Yükleniyor...
                                X