Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben de biliyorum ekonomik durumumuzu ama bu kadar borc varken, hergun dava dosyasi gelirken, sen aldigin adamin bonservis ödemesininde gunu bile belliyken, bu parayi neden ödemiyorsun ?
    Bulucaksin o parayi, ödeyeceksin.
    Böyle yaptin mi ne farkin kaldi Ihodan...
    Yarin Onur'a ödeyeceğin paranin gunu de gelecek, Burak'a ödeyeceğin paranın günü de gelecek, Kucka'ya odeyecegin paranin günü de gelecek ?

Bunlari da mi odemeyeceksin ?

Artik sıkıntılı bir duruma doğru gidiyor bu iş....

Para yoksa, adam satacaksin ama odeyeceksin borcunu.
    Fifada 20 dosyan varken, yeni bir dosya daha ekletmeyeceksin.

Neresinden bakarsan bak sıkıntı Hosseini olayı...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bordo mavili kulübün 400 Bin Dolarlık ödemeyi yapmadığı belirtilen haberlerde İran ekibinin de maddi sıkıntılar nedeniyle Trabzonspor'dan ödeme beklediği kaydedildi. Ayrıca Esteghlal yöneticilerinin bir süredir ödeme almak için yaptıkları girişimlerin de sonuçsuz kaldığı yazıldı.

TRABZONSPOR'DAN İLK YORUM

İran ekibinin Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet ettiği yönündeki haberlerin yayılması sonrasında Haber61'in ulaştığı bordo mavili yöneticilerin ilk yorumu ise "Bize konuyla ilgili herhangi bir resmi yazı gelmedi" şeklinde oldu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Kulübü [MENTION=6309]trabzonspor[/MENTION]
      ��✉
      Saat 15.00 ��

Transfer yasağı kalktı transfer açıklayacaklar herhalde .....
      Böyle birşey mi yazmışlar resmi siteye öyleyse transfer değilde görüşme var FIFA ile olumlu bence yoksa böyle birşey yapmazlardı.. Ben ona yordum...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Öylesine bir video..

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle birşey mi yazmışlar resmi siteye öyleyse transfer değilde görüşme var FIFA ile olumlu bence yoksa böyle birşey yapmazlardı.. Ben ona yordum...
          yok mektup varmış başkandan.

maça davet mektubu

ama beğendim güzel olmuş

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok mektup varmış başkandan.

maça davet mektubu

ama beğendim güzel olmuş
            Bende çok sevindim gayet başarılı bir çalışma takıma sahip çıkmaya devam dostlar Güzel Günler Göreceğiz İnşallah Güneşli Günler Sadece sabır...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bir umuttu işte.....Taraftar taraftar nereye kadar bakalım....

Yorum

şampiyonluk garantisini nereden alıyorsunuz. adamlar diagne,mitroglu vs vs getiriyor. diğeri robinho,serdar vs vs

sen 2 oyuncuyla şampiyonluk garanti diyorsun

gs nin çilekçi başkanı şu sözü etmişti :"küçülerek büyüyemezsin" drpgba sneijder gibi oyuncuları aldılar ve şampiyon oldular. sonra paralar geldi. e noldu. sattılar tarlaları . borç dünya kadar.

ki bahsettiğimiz kulüp bizim maddi olarak çok üzerimizde. biz de o yoldan gidersek net - BATARIZ-

bizim ister istemez şu anki transfer yasağı ile yolumuz doğru diye düşünüyorum. ama avrupadan men kesinlikle çok kötü olur
                  Takımda iskelet oturmuştu gayet iyi gidiyorduk ve bi hava yakalanmıştı 2 transferle bu takım bu sene şampiyon olurdu ha garantimi dersen hiçbir şekilde garanti değil ama şuan ilk 5 e gireceğimiz muamma. Peki bizim transfer yasağı almamızla yolumuz nasıl doğrulaştı bi açıklarmısımız ?
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Cidden transfee yasağı KAP’ta neden bildirilmedi?

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dortmund ekonomik olarak kötü durumdaydı.sonra proje geliştirdiler ve gençlere yatırım yaptılar.noldi? rengin soldi.

milyonlarca avroluk oyuncu satışı yaptılar gençlere yatırımdan sonra.osman dembeleler pulusic ler vs vs.

şimdi ekonomik olarak oldukça rahatlar.

bu arada çoğu yüksek maliyetli transferde yöneticilerin cebellezi yaptığı malum türkiyede.haliyle yüksek maliyetli transfer yapın demek kulübü soyun demek manasına geliyor.sen bu işlerden biraz bihabersin sanırım.burası isveç değil aga. 5 yılda kulübü ne hale soktular görüyorsun değil mi?iho ve muro dan dolayı.biraz uyanık olman lazım bro.

özetle bu yönetime ve bu takıma destek olma zamanı .net

bu arada fazla skor taraftarı olmamak lazım.futbolda önemli olan 90 dakika seyir keyfi ve yanında mücadeledir.skorlar duruma göre değişkenlik gösterebilir.
                      Noldi rengin soldi mi? Aman Allahım hayatta başarılar kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takımda iskelet oturmuştu gayet iyi gidiyorduk ve bi hava yakalanmıştı 2 transferle bu takım bu sene şampiyon olurdu ha garantimi dersen hiçbir şekilde garanti değil ama şuan ilk 5 e gireceğimiz muamma. Peki bizim transfer yasağı almamızla yolumuz nasıl doğrulaştı bi açıklarmısımız ?
                        devre arası yapılan alanzinho veya bir kaç yanlış transfer daha sayabiliriz.

devre arası az maliyetli transfer çok çok çok zor. dolayısıyla yasak olmasa yüksek maliyetli transfer yapmak isterdik.

mesela tolgay orta sahaya, aziz defansa, şener sağ beke, yiyorsa diagne ya da hangi şartlarda gittiğini bilmediğimiz serdar taşçı vs vs vs

sürpriz scout transferleri de ucuz olmaz, ucuz olsa da şampiyonluk mücadelesinde ortaya koyacağı performans tartışılır

ben şu anki takımın performansını inanılmaz bluyorum

sebebi hoca mı, alt yapı oyuncularının birlikte oynama alışkanlığı ve mücadelesi mi, takım bütünleşmesi mi bilemiyorum

ama güzel oyun ve skorlar var. hakem hataları olmasa şu an3-5 puan daha yukarda olurduk

Yorum

• Ankaragücü bile bataklığın içindeydi onlar da çıktı
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bizim ertelemeli cezamız vardı, üzerine bir kez daha gelince katmerli yasak oldu herhalde. Yoksa tek seferden böyle katı yaptırım uygulamazlar.
                            ( ゚д゚)

Yorum

devre arası yapılan alanzinho veya bir kaç yanlış transfer daha sayabiliriz.

devre arası az maliyetli transfer çok çok çok zor. dolayısıyla yasak olmasa yüksek maliyetli transfer yapmak isterdik.

mesela tolgay orta sahaya, aziz defansa, şener sağ beke, yiyorsa diagne ya da hangi şartlarda gittiğini bilmediğimiz serdar taşçı vs vs vs

sürpriz scout transferleri de ucuz olmaz, ucuz olsa da şampiyonluk mücadelesinde ortaya koyacağı performans tartışılır

ben şu anki takımın performansını inanılmaz bluyorum

sebebi hoca mı, alt yapı oyuncularının birlikte oynama alışkanlığı ve mücadelesi mi, takım bütünleşmesi mi bilemiyorum

ama güzel oyun ve skorlar var. hakem hataları olmasa şu an3-5 puan daha yukarda olurduk
                              Transfer yasağı almamız hayırlı olmuş dicez nerdeyse yani ? Peki biz iyi oynayalım onlar şampiyon olsun diyecek söz yok.

Yorum

• Transferden öyle bir soğudum ki 11 alt yapi oyuncusundan oluşan kadrolar yazasım var. Bundan sonra transfer tipi hüseyin, ekuban, Nwakaeme. Yani altyapı oyuncusu, kiralık, maksimum 1 milyon euro maaş ve bonservis.

Zaten sorun transfer yapilmamasi değil. Gidiş yolunun sürekli değişmesi. Son 10 yılı iyi takip etmiş biri olarak omurgali bir yönetim tarzı göremedim. 1 senede herşey değişiyor. benim korkum bu, iyi bir takım oluşmasını bekleyeceğiz, sonra bir anda yönetim değişecek, politika değişecek, paralar harcanacak, sonuç da alinamayacak. hem beklediğimizle kalacağız, hem de klüp soyulacak, olan bizim zamanımıza olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X