Tabiki borçlar bu yönetimin suçu değil ancak adı üstünde "yönetim" kulübü şu haliyle yönetmeye talip oldu. Bu bilinmeyen bir durum değildi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bjk Kagawa’yı almış, Sivas da Bojan Krkic ile anlaşmış vay be.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Transfer yasağı umrumda değil bir şekilde çözeriz elimizden geldiği kadar ama avrupadan men görmek istemiyorum. Bir trabzonspor taraftarı olarak ligde şampiyonluk görmeyi elbette isterim ama benim asıl hasretim Avrupaya. Şu an içinde bulunduğumuz durumun sebebi ligdeki başarısızlıklar değil Avrupaya gidememiş olmak. İyi kötü her sene gruplara kalmış dahi olsaydık bugün bu durumda olmazdık. İstanbul takımları en kötü zamanlarında bile uefaya gidiyorlar ve bu onlara kendilerini anlatma gücü veriyor. Bizim ise şu an fifaya söyleyebilecek tek sözümüz gelecekte şunları şunları yapmaya çalışıyoruz demektir. İnşallah böyle bir şey olmaz inşallah bu emekler çöpe gitmez. İyi kötü genciyle yaşlısıyla güzel bir harman oluşturduk. Bu takım bu haliyle en azından bir Avrupa kupası görmeliOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Bülbüloğlu “2016 yılında UEFA ile 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştık. Bu süreç içerisinde mali olarak durumu düzelteceğimizi, futbol bütçemizi 20 milyon Euro civarına çekeceğimizi, gelirlerimizin yüzde 60’ını futbola harcayacağımızı, borçları azaltacağımızı bildirerek 3 yıl önce ceza almamız kesinken UEFA’yı ikna edip ceza almamıştık. O sözleşmemiz doldu ve sona erdi. Onlar da incelediler. Şimdi gidip yeniden önümüzdeki dönemle ilgili toparlayacağımızı söyleyeceğiz. İkna etmeye çalışacağız. Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ile birlikte gidip savunmamızı yapacağız” dedi.
“ANLAŞMAYA UYULMADI”
UEFA ile daha önce yapılan anlaşmaya uyulmadığını kaydeden Bülbüloğlu, şöyle devam etti: “Biz dediklerimizi yapamadık. İlk 1,5 yıl buna uymuştuk ancak daha sonra çok yüksek bütçede transferler gerçekleştirildi ve sonrasında sözleşmenin dışına çıktık. Şimdi bir yol haritası çizip neden yapamadığımızı anlatmamız gerekiyor. Yeni yönetim olarak bu yüksek bedelli oyuncuları gönderdiğimizi, altyapıya önem vererek oradan çıkardığımız oyuncularla çok iyi yerlere geldiğimizi, bunu devam ettireceğimizi, bu oyunculardan da yüksek bütçelilere satarak iyi bir gelir elde ettiğimizi, yeni gelir kaynaklarımızı, Futbol A.Ş için koyduğumuz sermaye artışını anlatarak bir savunma yapacağız. Bunun sonucunda neler olacağına bakacağız. Borç çok ancak bu borcu tasarruf tedbirleriyle eriteceğimizi gündeme getireceğiz. Meydana gelen zararın kur artışından olduğunu vurgulayacağız. Bunu bir noktaya kadar kabul ediyorlar. İnşallah bir ceza almadan döneriz.”
“MEN CEZASI ALMAMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ”
Avrupa kupalarından men cezası almamak için uğraşacaklarını ifade eden Bülbüloğlu, “Önceki yaptığımız sözleşmede bir takım cezai maddeler koymuşlardı. Avrupa kupalarına katılmamız durumunda alacağımız paradan kesilecek 500 bin Euro vardı, ilk katılımda onu kesecekler. Onun dışında bonservis ile transfer edilen sadece 1 oyuncuya lisans vererek kulüpleri tasarrufa iten bir takım yaptırımlar mevcut. Tabi bunların hepsi Avrupa kupalarına katılım durumunda geçerli. Yurtiçinde serbest. Ama buradaki en büyük ceza Avrupa kupalarından 1-2 yıl men edilmek. Bu da bizim için kötü bir durum. Bu cezayı almamak için uğraşacağız. Yaklaşık 2 aylık süre içerisinde karar açıklanır” diyerek açıklamalarını tamamladı.En son danger00 tarafından düzenlendi; 31.01.2019, 12:43.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho ve muro toplamda 50 transfer yaptılar ne oldu şampiyon mu oldu?
''oysaki sadece 2 ortalama oyuncuyla bu takım bu sene şampiyondu''
zaten hep bu kafa ile kulüpleri soyuyor yöneticiler .net
bu arada transfer dediğin şey transfer sezonu kapandıktan sonra genelde yüzde 90 ı çöpe dönüşen bir vakıa türkiyede.2 gün daha konuşulur sonra geçerBazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Anlayamıyorum bu neyin kaprisi yahu? Mali durum ortada. Yani başkası gelse sonuç alabilir miydi? Yok Kucka'dan 5 milyon gelmiş, yok bilmemkim şunu yapmış. Adamlar ellerinden geleni yapıyorlar desteği geçtim köstek olmayın bari.
..... 'i bir şekilde halletsinler, yönetim demek bu demek kalıplarından son derece sıkıldım. Gerçekler ortada. Kimse ne transfer yasağını, ne Avrupa'dan men edilmeyi ister.
Beşiktaş'a bakın son dönemin en çok para kazanan takımı olmalarına rağmen doğru dürüst transfer yapamıyorlar. Onların mali durumu bizimkinden de kötü, ha diyeceksiniz onlar niye transfer yasağı almadı? Belli ki işin bir çok parametresi var. Hala uçankuşa borcumuz var unutmayın. Bir sürü dosya Fifa'da bekliyor. Azıcık gerçeği görün yahu.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
uefa ile olan anlaşmamızda transferde artıda olmak üzerine bir anlaşma da var mı acaba? son görüşmeden bu yana bonservis gelir giderinde eksideyiz.
Diese Statistik zeigt in der Detailansicht, welche Vereine der Süper Lig in der Saison 16/17 bis 18/19 die höchsten Transferausgaben bzw. Transfereinnahmen verzeichnen konnten.
son yılda maaşı düşürdük, giderleri kıstık falan ama zamanında böyle bir anlaşmaya gidilmiş ise 3 yıllık sürecin doğru yönetilmediği görülüyor.En son danger00 tarafından düzenlendi; 31.01.2019, 12:54.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferleri konuşmuyoruz kardeşim , hep bu kafa ile kulüpler soyuluyor dediğin zaman hiç transfer yapma o zaman alt yapı madeninden gelsin bakalım neler olacak bumu yani mantık ? Ayrıca şuanki dönemle geçmişte yapılan 50 transfer arasında ne gibi bi bağlantı kurdun ? Maksat laf olsun şuraya bişeyler yaziyim dedin herhalde! Bu sene kadro iyi kötü oturmuş arkana taraftarı ve camiayı almışsın rüzgar senden yanayken yapacağın 2 takviye seni büyük ihtimal şampiyon yapacaktı ama biz ne yaptık ? Trabzon futbolcu şehri alt yapıya yönelsin yalanını bi güzel yiyip elalemin şampiyonluğa oynamasını izlicez. Şampiyon olduktan sonra kulübe girecek paradan haberiniz varmı ? Ligi 10. Bitirelim iyi futbol oynayalım alt yapıdan oyuncu yetiştirelim sonra ? Ya Sonuç ? Alt yapında yetenekli adam varsa o zaten sen istemesende çıkıyo örnk; Ekici - Yazıcı olayı. Boş laflara karnımız tok kadro maliyetini 10 milyona düşürmekle Tranzonspor düzlüğe falan çıkmaz futbolu iyi futbolcularla oynarsın. Kadro maliyetin 10 milyon ama kadronda Batuhanlar , Ahmetler , Mehmetler var , bu Fener lig sonu gelip seni geçerse o zaman diyecek daha çok lafımız olacak sizleride yine aynı şekilde burda görmek isteriz.
sen 2 oyuncuyla şampiyonluk garanti diyorsun
gs nin çilekçi başkanı şu sözü etmişti :"küçülerek büyüyemezsin" drpgba sneijder gibi oyuncuları aldılar ve şampiyon oldular. sonra paralar geldi. e noldu. sattılar tarlaları . borç dünya kadar.
ki bahsettiğimiz kulüp bizim maddi olarak çok üzerimizde. biz de o yoldan gidersek net - BATARIZ-
bizim ister istemez şu anki transfer yasağı ile yolumuz doğru diye düşünüyorum. ama avrupadan men kesinlikle çok kötü olur
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupadan men gelirse nasıl bu yönetimin suçu oluyor yahu
adamlar transfer yapamadı ki
eskiden var olan borçları kapatmaya çalışıyorlar
transfer konularında ise gs yi anlarım. tarla satar, zenginler el atıp sponsor olurlar vsvs
ama şu başakşehirin oyyuncuların paralarını nasıl ödediğini merak ediyorum
gerçi gs yi de anlamıyorum. bjk o kadar geliri var yıllardır ama gs gibi transferler yapmıyor. aksine satıp duruyor
gs şampiyonlar ligine gidemezse battı demektir. başak batsa da kşme batarsa batsın
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferleri konuşmuyoruz kardeşim , hep bu kafa ile kulüpler soyuluyor dediğin zaman hiç transfer yapma o zaman alt yapı madeninden gelsin bakalım neler olacak bumu yani mantık ? Ayrıca şuanki dönemle geçmişte yapılan 50 transfer arasında ne gibi bi bağlantı kurdun ? Maksat laf olsun şuraya bişeyler yaziyim dedin herhalde! Bu sene kadro iyi kötü oturmuş arkana taraftarı ve camiayı almışsın rüzgar senden yanayken yapacağın 2 takviye seni büyük ihtimal şampiyon yapacaktı ama biz ne yaptık ? Trabzon futbolcu şehri alt yapıya yönelsin yalanını bi güzel yiyip elalemin şampiyonluğa oynamasını izlicez. Şampiyon olduktan sonra kulübe girecek paradan haberiniz varmı ? Ligi 10. Bitirelim iyi futbol oynayalım alt yapıdan oyuncu yetiştirelim sonra ? Ya Sonuç ? Alt yapında yetenekli adam varsa o zaten sen istemesende çıkıyo örnk; Ekici - Yazıcı olayı. Boş laflara karnımız tok kadro maliyetini 10 milyona düşürmekle Tranzonspor düzlüğe falan çıkmaz futbolu iyi futbolcularla oynarsın. Kadro maliyetin 10 milyon ama kadronda Batuhanlar , Ahmetler , Mehmetler var , bu Fener lig sonu gelip seni geçerse o zaman diyecek daha çok lafımız olacak sizleride yine aynı şekilde burda görmek isteriz.
milyonlarca avroluk oyuncu satışı yaptılar gençlere yatırımdan sonra.osman dembeleler pulusic ler vs vs.
şimdi ekonomik olarak oldukça rahatlar.
bu arada çoğu yüksek maliyetli transferde yöneticilerin cebellezi yaptığı malum türkiyede.haliyle yüksek maliyetli transfer yapın demek kulübü soyun demek manasına geliyor.sen bu işlerden biraz bihabersin sanırım.burası isveç değil aga. 5 yılda kulübü ne hale soktular görüyorsun değil mi?iho ve muro dan dolayı.biraz uyanık olman lazım bro.
özetle bu yönetime ve bu takıma destek olma zamanı .net
bu arada fazla skor taraftarı olmamak lazım.futbolda önemli olan 90 dakika seyir keyfi ve yanında mücadeledir.skorlar duruma göre değişkenlik gösterebilir.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlayamıyorum bu neyin kaprisi yahu? Mali durum ortada. Yani başkası gelse sonuç alabilir miydi? Yok Kucka'dan 5 milyon gelmiş, yok bilmemkim şunu yapmış. Adamlar ellerinden geleni yapıyorlar desteği geçtim köstek olmayın bari.
..... 'i bir şekilde halletsinler, yönetim demek bu demek kalıplarından son derece sıkıldım. Gerçekler ortada. Kimse ne transfer yasağını, ne Avrupa'dan men edilmeyi ister.
Beşiktaş'a bakın son dönemin en çok para kazanan takımı olmalarına rağmen doğru dürüst transfer yapamıyorlar. Onların mali durumu bizimkinden de kötü, ha diyeceksiniz onlar niye transfer yasağı almadı? Belli ki işin bir çok parametresi var. Hala uçankuşa borcumuz var unutmayın. Bir sürü dosya Fifa'da bekliyor. Azıcık gerçeği görün yahu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yav Avrupadan nereye men yiyoruz FFP'ye belki de en iyi uyan takımız Türkiyedeİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
bir arkadaş detaylı gelir ve giderleri yazmış.aralık 2018 yılında.içindeki yorumlardan çok rakkamlar dikkat çekiyor burada.
21. maddeye dikkat
faiz giderleri ve kur farkı gideri kambiyo: 136 milyon lira
işte iho ve muro nun faturası.futbolcu giderlerine girmiyorum bile.
10 milyon avro toplam maaş bütçesini konuşuyoruz değil mi burda.yani 60 milyon lira. sadece faiz gideri 58 milyon lira.çoh enteresan.
bu arada 181 milyon lirada futbolcu ve teknik adam gideri.sonuç? ligde 5.lik 6.cılıkTEKKEBALL
Yorum
Yorum