Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kulübemizde bir sorun olduğnu düşünmüyorum

-arda
    -serkan
    -kamil ahmet çörekçi
    -abdürrahim dursun
    -da costa
    -doğan erdoğan
    -abdülkadir parmak
    -guilherme
    -bilal başaçıkoğlu
    -ekuban

ekuban geçtiğimiz sezonlardaki yattara, engin baytar, alanzinho tarzı silah olarak kullanilabilir. guilherme de biraz öyle. kalan oyuncular da yedek'liği sorun etmeyecek, girdiğinde eksiklik olması durumunda çıkıp mücadelesini verecek isimler. belki 1 forvet gerekebilir.

başkan iskelet dedi ama bence asıl olarak ilk 11 e transfer gerekiyor. novak yerine 1 sol bek; 2 stoper; 6-8-10 (sosa gidecekse)üçü de yok 3 tane orta sha transferi gerekiyor. ömürün kalacağını varsayarsak ömür wakayeme sörloth üçlüsü temiz.
    Ekuban seneye de yedek kalmayı sorun etmez mi bilmiyorum ama ben onun yerinde olsam ve bana yedek kalacaksın daha önce olduğu gibi yine sorun etmemeye devam et deseler, siz ne anlatıyorsunuz Allah aşkına satın beni o zaman derdim.

Çünkü adam;

-Avrupada turu geçmemizi sağlamış,

-lig, kupa, Avrupada süre aldığı toplam 2103 dakikada (1 maçı uzatmayla birlikte 95 dk kabul edersek 22 maça tekabul ediyor) 10 gol +11 asist yapmış, yani 22 maçlık sürede 21 gole doğrudan etki etmiş. Üstelik çoğu da beleş olmayan goller, çoğu da çok güzel asistler. Hani kornerden yapılan ortalar ya da şişirilen toplarla yapılan asistler veya penaltıdan atılan goller (biri hariç) falan değil..

-çoğu maçta en çok mücadele veren adamlardan biri olmuş (sakatlıktan önce de sonra da),

-son haftalarda diğer çoğu arkadaşı yatışa geçerken, varını yoğunu ortaya koymuş, EN ÇOK İSYAN EDEN oyuncu olmuş..

Eğer kendisi gitmek isteyip çok iyi bir bonservis katkısı ile transfer falan olmazsa ben böyle adamı değil yedek oynatmak, kaptan yapar sahaya sürerim. Diğer kaptanım da Nwakame olur.

Ayrıca;

-başka iyi bir sağ bek alınmayacaksa Pereiranın as oyuncu olduğu yerde Kamilin yedek olması ve

-Uğurcan gönderilip güven verecek başka iyi bir kaleci alınmayacaksa Erce'nin as kaleci olduğu yerde Arda'nın yedek olması

da bana pek doğru seçimler gibi görünmüyor.
    En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 23.07.2020, 18:29.

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ndiaye işe yaramaz topla ilişksi iyi değil ve eski dinamikliği yok bize onazinin ayağı daha iyi olanı ve daha güçlüsü lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Bu arkadaş işte prime onazinin bir üst modeli. Araplar bize verir mi bilmem zira ligin en iyi oyuncusu.

Bu arada 4000 sayfa olmuşuz

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Napoli Victor Osimhen' i transfer etmek üzere. Bonservis Bedeli 50+10 Milyon Euro Bonus olacak deniliyor. Acaba Lille yerine cidden Ekuban ile ilgileniyormu ve böyle bir girisimleri olacak mi? Ben sahsen Burak Yilmaz' i Rotasyon icin almak istediklerini düsünüyorum. Ama ilk 11 icin Hedefleri Ekuban olabilir.
        3te 1i fiyata daha yeni almışlardı. Bu adama halihazırdaki değerinin 2 katını veren takımlar neden Sörloth, Uğurcana 2 katını vermiyor. Avrupa kupalarında da yokları oynadı bu Lille. Yine de futbolcuları acayip prim yapıyor.

Yorum

• Ugurcan Cakir min. 25 Milyon Euro
          Majid Hosseini min. 4 Milyon Euro
          Abdulkadir Parmak min. 6 Milyon Euro
          Abdülkadir Ömür min. 15 Milyon Euro
          Alexander Sörloth min. 25 Milyon Euro
          Caleb Ekuban min. 18 Milyon Euro

Yurt disindan ilgi ve teklif varsa bu Fiyatlardan acmaliyiz bence kapiyi... Kimine göre az, kimine göre cok olabilir... Bu benim kisisel görüsüm.
          “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arkadaş işte prime onazinin bir üst modeli. Araplar bize verir mi bilmem zira ligin en iyi oyuncusu.

Bu arada 4000 sayfa olmuşuz
            Bu ne ya böyle bu nasıl bir topçu abi bu adamı alamayız sanmıyorum...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

3te 1i fiyata daha yeni almışlardı. Bu adama halihazırdaki değerinin 2 katını veren takımlar neden Sörloth, Uğurcana 2 katını vermiyor. Avrupa kupalarında da yokları oynadı bu Lille. Yine de futbolcuları acayip prim yapıyor.
              Malesef Kagit üzerindeki Lig ve Ülke Farki. Dünya Sampiyonu olan Ülkenin Ligi. Nasil en dandik 18 Yasindaki Brezilyali Oyuncu iki calim atabiliyor diye direk 20-30 Milyon ediyorsa, bu Liglerdeki Oyuncularda buna benzer sekilde yüksek Fiyatlardan transfer ediliyorlar.
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Ugurcan Cakir min. 25 Milyon Euro

Yurt disindan ilgi ve teklif varsa bu Fiyatlardan acmaliyiz bence kapiyi... Kimine göre az, kimine göre cok olabilir... Bu benim kisisel görüsüm.
                Hosseini’ye 1 milyon veren olursa hemen satılmalı. Ekuban’a da en fazla 5-6 teklif ederler.

Yorum

Ben de kendi düşündüklerimi yazayım:

Ugurcan Cakir - 30 Milyon Euro (kendi gitmek istemiyorsa kesin kalsın)

Majid Hosseini - 2 Milyon Euro (Valla aslında onu da verirler mi bilmiyorum, Zargo, Amiri, Olcay gibi üstüne para vermeyelim de)

Abdulkadir Parmak - 5 Milyon Euro (kendi gitmek istemezse kalsın, biraz kendini toparladı gibi, ama gitmek istiyorsa daha düşük fiyatlara da gönderilebilir, gitmek isteyip zorla tutulan şımarıyor)

Abdülkadir Ömür - 13 Milyon Euro (kendisini yükseltecek iyi bir hoca gelecekse kalsın, çok daha iyi fiyatları bulabilir; ama şu anki haliyle, şu anki kafa yapısı ile devam edecekse, oyundan çok saçlarına odaklanacaksa 10 milyona kadar da düşülebilir)

Alexander Sörloth min - 25 Milyon Euro (gideceğim diye tutturmayacaksa kesin kalsın)

Caleb Ekuban - 10 Milyon Euro (gitmek istemezse kesin kalsın)

Yorum

• İlk olarak battle symphony tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hosseini’ye 1 milyon veren olursa hemen satılmalı. Ekuban’a da en fazla 5-6 teklif ederler.
                    Hosseineye 4 milyon Euro'luk teklif var diye biliyorum...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu ne ya böyle bu nasıl bir topçu abi bu adamı alamayız sanmıyorum...
                      Bence de zor ama yaşı 31 belki zorlasak alırız. Zira TM değeri 2M € civarında. Maaşı da 1M€ vardır.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hosseineye 4 milyon Euro'luk teklif var diye biliyorum...
                        Hiç durmam anında satardım. Twitterda 2 M€ luk teklif reddedildi diye yazıyordu.

Yorum

Hiç durmam anında satardım. Twitterda 2 M€ luk teklif reddedildi diye yazıyordu.
                          Aynen.

Ayrıca üstüne para istemeden Campiyi isteyen olursa onu da gönderebiliriz. 900 bin dolar bonservis verdik ama zararın neresinden dönsen kardır. En azından 534 bin Euro + 587 bin Euro maaş boşluğu oluşur gelecek 2 yıl için. Artık 500-600 bin Eurolar da iyi para. 1 milyon Eurolar çok iyi para.

(Campinin son sezonu önceki iki sezonda %80 maça çıkmaya bağlı opsiyonlu imiş, o da iyi bari.)
                          En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 23.07.2020, 19:10.

Yorum

• Eku bu sene kalmalı. Novak, Sosa, Uğurcan giderse kadrodan daha fazla adam göndermek zararımıza olur. Teklife göre Uğurcanın yanı sıra Hosseini, campi vs gidebilir. Ekuban için bu sene gidiş senesi değil sakatlanmazsa ligin içinden geçecek.

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eku bu sene kalmalı. Novak, Sosa, Uğurcan giderse kadrodan daha fazla adam göndermek zararımıza olur. Teklife göre Uğurcanın yanı sıra Hosseini, campi vs gidebilir. Ekuban için bu sene gidiş senesi değil sakatlanmazsa ligin içinden geçecek.
                              Ekubanın önemli eksikleri var, son vuruş problemleri, denge sorunları var ama öyle sadece mücadele eden, oyun görüşü/top tekniği vb. çok kötü futbolcu muamelesi yapılacak gibi kesinlikle değil. Attığı o kadar ince pasların hepsi tesadüf olamaz..

Ayrıca bizde daha 1 kere bile "iyi bir hoca ile" çalışma şansı olmadı.

Evet, yaptığı bazı çok basit hataları görünce kafamızda uygun bir yere oturtmakta zorlanıyoruz ama adamda değişik yetenekler olduğu da kesin. İyi bir hoca ile çalışır, son vuruşlarını, oyun tarzını vb. geliştirirse farklı seviyelere de çıkabilir.

Yaşını da dikkate alırsak 3-5 milyon için satılacak oyuncu değil. Aynı şekilde biz Ekuban gibi "güçlü / hızlı / mücadeleci / yetenekli / sahada karakter ortaya koyan" bir adamı yedek oturtacak kadar da zengin ya da üst düzey bir takım değiliz.
                              En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 23.07.2020, 19:29.

Yorum

Ğurcan hariç büyük hayal kırıklığına uğrarsın renktaş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X