Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir daha Sosa ve eşinin Trabzonda mutlu olmadığını söyleyen olursa taş olur

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Kangayı bizim maçlar dışında izleyip analiz edecek birisi var mı? Neleri yapar neleri yapamaz mevki olarak tam olarak nerede oynar? Fm profiline göre defans yönü kötü görünüyor ama sanki bizim maçta mücadeleciydi tam hatırlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 21.07.2020, 09:12.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sormak istediğim bir soru var Palas Sörloth 'u satın alma opsiyonu olduğu halde geri çağırabilir mi? Adama ciddi talipleri var eğer ki kiralama sözleşmesini iptal ederse bunun yaptırımı nedir?
        Çağıramaz. Bizimle sözleşmeleri iki yıllık. Biz opsiyonu kullanınca da söz hakları yok.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kangayı bizim maçlar dışında izleyip analiz edecek birisi var mı? Neleri yapar neleri yapamaz mevki olarak tam olarak nerede oynar? Fm profiline göre defans yönü kötü görünüyor ama sanki bizim maçta mücadeleciydi tam hatırlayamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Bizle adı geçince üşenmedim dün akşam açtım Pragdaki maçı tekrar izledim kardeşim, benim aklımda klasik bir on numara olarak kalmıştı, dün alıcı gözle tekrar izleyince şunu gördüm, naçizan yorumum :Kesinlikle öyle klasik on numara değil. Hatta bizim maçta 8 numara gibi oynamış lakin sık sık ceza sahasına gelmiş. Bizim aklımızda 1 gol bir asist kalmış ama kaleyi gördüğü 2 şut atıyor ilk yarıda ikisi de isabetli ve yaklaşık 35 metreden vuruyor, adam tam bir Şutör ve inanılmaz fuleli yolluyor,ayrıca çok güzel pas dağıtıyor, sağ bek bibdiiryor Kanga göbekten şak diye koşu yoluna bırakıyor, ara paslar falan çok çok iyi Yusuf gittikten sonra bizim öyle hem dikine giden hem Şutör hem de orta alanı rahatlatan pasör oyuncumuz maalesef olmadı. Bir diğer iyi özelliği ise o boyuna rağmen sürekli ayakta kalmaya çalışıyor bizim abdüş kaç kere yerde süründü Parmak da aynı ama adam sürekli diri kalmaya çalıştı.Adam geriye gelip top da çalıyor. Eğer bize Gelirse şu iddialı yorumum burda dursun 15 gol-asist katkısı çok rahat verir bu ligde.

Yorum

• Hüseyin Cimsir iyi niyetli miydi. Evet iyi niyetliydi. Fakat daha stajını tamamlamadan büyük bir kulübün yükünü kaldıramaz. Üstüne üstlük şampiyonluk yolunda olan bir takım. Şenol güneş bile bu olayı zar zor idare edebiliyordu. Hüseyinin edememesi gayet normal. Daha 40 yaşında bir hoca. Okan buruk bile süperlig de kaç takım yönetti, kaç kez kötü futbol oynattı. Onun yerinde olsam kulüp ayırt etmeden gider takım yönetmeye çalışırım, kendimi geliştirmeye çalışırım.

Sözde trabzonspor un efsaneleri hiçbirisi takım yönetmiyor. nasıl olsa bana gelirler diye. Hala haminin takım yönettiğini göremedim. keza tolunay da öyle. Ünal bile 2-3 takım anca yönetti. ama yine de yönetti. Hüseyinin her türlü oyuncu yapısını görmesi lazım. Ayrıca 2 stoper aldığı an hala gözümün önünde. Bu olaylardan vazgeçmesi lazım. Defansa yatarsan kaybedersin bu kadar basit. Ayrıca hoca dediğin biraz da bağırıp çağıracak yırtacak kendini kenarda takımını ateşleyecek. Az heyecanlı olacak.

Ayrıca futbol gerçekten bir zeka oyunudur. Hüseyin Türkmen yetenekli mi ? keza evet, fakat beyin var mı? nerede ne yapacağını biliyor mu ? sakinliğini koruyabiliyor mu ? hayır. Gs den ayrılan Ozan Kabak a bakın. o yaşta olmasına rağmen sakin kalmayı bilip nerede ne yapması gerektiğini biliyor. Bazen hata yapıyor. Ama bazen. Hüseyin gibi her zaman değil. Hüseyini en az 2-3 yıl süperlige yeni çıkmış takıma kiralamak lazım. Pişmesi lazım.

İyi ki de cezalıydım. konya maçından sonra hep delirirdim.
            En son CasTo tarafından düzenlendi; 21.07.2020, 09:51.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Ekuban sorloth uzerinden bir onbir kurgulayacaksak öncelikle beklerin atletik olmasi şart.

Merkez ortasahada defansif olarak maçi birakmayan oyunculara ihtiyaç var. Sosa ve parmak'in oyuncu takip etmediği, yürüdüğü birçok pozisyon var. En azindan bir tanesi tehlikeleri önceden sezecek, kafasi öyle çalişacak yani.

Videodan izliyoruz topa şöyle vurmuş, ara pasi atmiş, dribling yapmiş bunlarin bir önemi yok. Özellikle defansif oyuncu izliyorsan oyun içi devamliliği, disiplini önemli. Adam paranoyak olmali, en ufak tehlikeyi sezmeli. Bizde öyle bir takim var ki şuan, goller bağira bağira geliyor, kimsede tik yok.

4 4 2 ve 4 2 3 1'de kanat oyuncu tipleri çok farkediyor. Her maç verimli oynayacak bir 10 numara bulduysan 4 2 3 1 gayet iyi işler. Ama forvet arkasina ekuban'i koyarsan artik 4 2 3 1 oynuyor gibi davranamazsin. Kanat oyuncularinin tipini değiştirmek, beklerini de dayanikli seçmek zorundasin. Bunlari yapmazsan yavaş yavaş defans ve forvet hattinin birbirinden kopuşunu izlersin. Bu sene bunu çok net yaşadik.

Komplo teorilerinin formsuzluğun motivasyonsuzluğun temel sebebi bu bozulmalar. Oyuncular sahada birşeylerin işlemediğini gördükçe yavaş yavaş düşüyorlar. Skor geldiği sürece bunlar göz ardi ediliyor. Öyle bir noktaya geliniyor ki bir anda herşey ters gitmeye başliyor. Halbuki sinyaller çok önceden geliyor ama uyanamiyorsun.

Sorunu buralarda aramak en sağliklisi. Sahada işleyen bir takim zorluklarin üstesinden gelir.

Yorum

• Bu arada şampiyonluk istiyorsak Sota bu isim değil. Bana göre yeterli değil. Oynattığı futbol göze çarpan bir futbol olmadı. Abdullah Avcı da öyle. Sistem diyorsunuz da sistem sadece topa sahip olmak mı ? Paranın olmadığı yerde sistemine uygun futbolcuyu nasıl alacaksın ? Başakşehir de visca olmasa bu kadar iyi oynarlar mıydı ? Avcı Bjk bakıyorum bjk 600-700 e yakın pas yapıyor kaleye 2-3 şut. bu mu sistem ? suçu gitti şenola attı. benden önce bekler kaç assist yapmış diye. bu mu hocalık ? bak sergene geldikten sonra gelene geçene kaç atmaya başladılar.
                Avcı-Milli takıma bakıyorum, milli takım yokları oynadı,dibi gördü. utanmadan kimse hocalığımı sorgulayamaz dedi.

Bu isimlerle olmaz. Ha yine de en yakın kim olmalı diye söylersen Prosinecki veya Sota olsun. Fakat bu taraftarın başarısızlığa tahammülü yok. O yüzden daha net birileri lazım.

başkanın 4-6 transfer dediği gençlerle beraberdir ayrıca. sonuçta başkan fıratcan ve ahmet canbaz a da transfer gözüyle bakmıştı.
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kanga'nın kardeşi instagram profiline Türk bayrağı eklemiş. Bu yüzden transferi gerçekleşti gözüyle bakılıyor.
                  trabzonspor scoutta görev yapan tsserdarx de geleceğini yazmış

Yorum

• Biraz araştırma yaptım. http://www.lawinsport.com/pdf/ContStabinProfFoot.pdf adresinde bulduğum kısımda (Belgenin 30.sayfası, pdf'in 41.sayfası) panathinaikos kyrgiakosu glasgowa kiralamış. Adam orada oynarken yunan federasyonunun koyduğu yasaya dayanarak panathinaikos sözleşmesini 2 yıl uzatmış. Oyuncu geri dönmek istememiş ama dava sonucu pana haklı görülmüş. Sonrasında da rangers satın almış mecburen. Burada bakılması gereken 2 durum var.
                    1- Kiralama sözleşmemizde palace'ın geri çağırma hakkı var mı? => Bunun olmadığını defalarca söylediler
                    2- İngiltere liginde sözleşmeler kulüp tarafından tek taraflı otomatik olarak uzatılabiliyor mu? => Bildiğim kadarıyla hayır. Bunun özellikle sözleşmede belirtilmesi gerekiyor. Üstelik uzatabiliyor olsa dahi geçerli olacak olan son durum 1.maddedeki kiralık sözlemesidir. Yani bir kulüp hem bir oyuncuyu satın alma opsiyonunu karşıya bırakıp hem de sözleşmesini uzatamaz.

Bire bir böyle bir durum bulamadım. Bulamama sebebim de muhtemelen bu durumun hiçbir şekilde hukukla kurtarılamayacağı diye düşünüyorum.

Palace'ın bu saatten sonra tek yapabileceği -kurallarla böyle bir hak tanınıyor- bizim ve sörloth ile masaya oturup 3 taraflı bir anlaşma yapması. Mesela 3.bir kulüp şu anda 25m veriyor. Bizmkiler de satmak istiyor ama buyout maddesi yetersiz geliyor. Sörloth da şimdi gitmek istiyor. Oturup anlaşmaya varıp gerekli sözleşme fesihleriyle böyle bir transfer gerçekleşebilir. Ama dediğim gibi 3 tarafın da rızası zorunlu.

Buyout maddesi olsa dahi elimiz oldukça güçlü. Zorunlu satın alma opsiyonu zaten seneye devreye girecek. O devreye girene kadar sörloth ile olan anlaşmamızı güncellersek daha yüksek bir buyout maddesi koyabiliriz. Maddenin kalkacağını hiç zanetmiyorum çünkü bu konuda da sörlothun eli bize karşı güçlü. Wakada olduğu gibi zam+performans primi gibi feragatlerle buyout maddesi yukarı çıkacaktır.

Sözleşmenin en çaresizi palace. O taraftan hiç korkunuz olmasın bence.

İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sormak istediğim bir soru var Palas Sörloth 'u satın alma opsiyonu olduğu halde geri çağırabilir mi? Adama ciddi talipleri var eğer ki kiralama sözleşmesini iptal ederse bunun yaptırımı nedir?
                    Ekli dosyalar
                    En son Burak Bıyıklı tarafından düzenlendi; 21.07.2020, 10:18.
                    30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                    8.KUŞATMA

Yorum

• Jaloliddin Masharipov bu adamın ismi geçiyordu. Sotanın takımında var mı daha ilgi acaba ?

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biraz araştırma yaptım. http://www.lawinsport.com/pdf/ContStabinProfFoot.pdf adresinde bulduğum kısımda (Belgenin 30.sayfası, pdf'in 41.sayfası) panathinaikos kyrgiakosu glasgowa kiralamış. Adam orada oynarken yunan federasyonunun koyduğu yasaya dayanarak panathinaikos sözleşmesini 2 yıl uzatmış. Oyuncu geri dönmek istememiş ama dava sonucu pana haklı görülmüş. Sonrasında da rangers satın almış mecburen. Burada bakılması gereken 2 durum var.
                        1- Kiralama sözleşmemizde palace'ın geri çağırma hakkı var mı? => Bunun olmadığını defalarca söylediler
                        2- İngiltere liginde sözleşmeler kulüp tarafından tek taraflı otomatik olarak uzatılabiliyor mu? => Bildiğim kadarıyla hayır. Bunun özellikle sözleşmede belirtilmesi gerekiyor. Üstelik uzatabiliyor olsa dahi geçerli olacak olan son durum 1.maddedeki kiralık sözlemesidir. Yani bir kulüp hem bir oyuncuyu satın alma opsiyonunu karşıya bırakıp hem de sözleşmesini uzatamaz.

Bire bir böyle bir durum bulamadım. Bulamama sebebim de muhtemelen bu durumun hiçbir şekilde hukukla kurtarılamayacağı diye düşünüyorum.

Palace'ın bu saatten sonra tek yapabileceği -kurallarla böyle bir hak tanınıyor- bizim ve sörloth ile masaya oturup 3 taraflı bir anlaşma yapması. Mesela 3.bir kulüp şu anda 25m veriyor. Bizmkiler de satmak istiyor ama buyout maddesi yetersiz geliyor. Sörloth da şimdi gitmek istiyor. Oturup anlaşmaya varıp gerekli sözleşme fesihleriyle böyle bir transfer gerçekleşebilir. Ama dediğim gibi 3 tarafın da rızası zorunlu.

Buyout maddesi olsa dahi elimiz oldukça güçlü. Zorunlu satın alma opsiyonu zaten seneye devreye girecek. O devreye girene kadar sörloth ile olan anlaşmamızı güncellersek daha yüksek bir buyout maddesi koyabiliriz. Maddenin kalkacağını hiç zanetmiyorum çünkü bu konuda da sörlothun eli bize karşı güçlü. Wakada olduğu gibi zam+performans primi gibi feragatlerle buyout maddesi yukarı çıkacaktır.

Sözleşmenin en çaresizi palace. O taraftan hiç korkunuz olmasın bence.
                        Eline sağlık kardeşim güzel araştırmışsın... Benim aklıma şöyle bir hinlik gelmişti Palace derse ki ben sizle opsiyonlu sözleşme yaptım ama bundan cayıyorum bunun ceza bedeli de diyelim ki 10 milyon euro. Adama gelen teklifler zaten 20 ve üstü. Dolayısıyla Palace afaki yazdığım 10 cezayı veirir bize, gider 20e okutur 10u da cebe indirir mi? Çünkü adamı bize zaten 6ya verecek her türlü daha karlı çıkar. İşte bu durumda bu işin cezai bir yaptırımı var mı varsa benim söylediğim gibi yüksek miktar olur mu? Ya da bu sözleşmede mi yazılmıştır yoksa Uefa nezdinde mi cezai yaptırım belli?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizle adı geçince üşenmedim dün akşam açtım Pragdaki maçı tekrar izledim kardeşim, benim aklımda klasik bir on numara olarak kalmıştı, dün alıcı gözle tekrar izleyince şunu gördüm, naçizan yorumum :Kesinlikle öyle klasik on numara değil. Hatta bizim maçta 8 numara gibi oynamış lakin sık sık ceza sahasına gelmiş. Bizim aklımızda 1 gol bir asist kalmış ama kaleyi gördüğü 2 şut atıyor ilk yarıda ikisi de isabetli ve yaklaşık 35 metreden vuruyor, adam tam bir Şutör ve inanılmaz fuleli yolluyor,ayrıca çok güzel pas dağıtıyor, sağ bek bibdiiryor Kanga göbekten şak diye koşu yoluna bırakıyor, ara paslar falan çok çok iyi Yusuf gittikten sonra bizim öyle hem dikine giden hem Şutör hem de orta alanı rahatlatan pasör oyuncumuz maalesef olmadı. Bir diğer iyi özelliği ise o boyuna rağmen sürekli ayakta kalmaya çalışıyor bizim abdüş kaç kere yerde süründü Parmak da aynı ama adam sürekli diri kalmaya çalıştı.Adam geriye gelip top da çalıyor. Eğer bize Gelirse şu iddialı yorumum burda dursun 15 gol-asist katkısı çok rahat verir bu ligde.
                          Bize karsı oynadıgı maclarda hayran kalmıstım beni korkutan tek sey bize karsı herkes cok iyi oynuyor.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir de bu Fanatik'in yazdigi Konstantinos Stafylidis nasil bir oyuncu? Bu sezon dogru dürüst top oynanamis. Nerden buluruz ki böyle isimleri.
                            Bildiğim kadarıyla (fm ) bayağı iyi oyuncu ama bu sezon niye oynamamış bilmiyorum?
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize karsı oynadıgı maclarda hayran kalmıstım beni korkutan tek sey bize karsı herkes cok iyi oynuyor.
                              Ben futbolunu beğendim açıkçası, he bir maç referans olur mu dersen beni asıl rahatladan şey istatistikleri:
                              Kızılyıldız 59 m 13 G 21 A
                              Rostov 82 m 8 G 14 A
                              Prag 81 maç 31 G 16 A... Bu istatistiklere sahip birinin oynadığı futbol ve başarısı tek maç ile sınırlı bir durum olamaz... Bkn. Anthony-nwakaeme...

Yorum

• Daha gelmeden sosyal medyada bu tarz paylaşımlar (yok kardeşi profiline bayrak koymuş, instagram story'sinde anlaşma haberini paylaşmış vs.) yapan adamların sosyal medyadaki varlıklarını koz olarak kullandığını dolayısıyla iyi niyetli olmadıklarını, bu yüzden de fayda getirmeyeceklerini düşünürüm. Kanga'nın bu kadar hevesli olmasına biraz kıllanmadım desem yalan olur.
                                En son Bera B. tarafından düzenlendi; 21.07.2020, 10:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X