Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz böyle bi okul acipta hoca göndersek zenci cocuklara horon ögrettikleri videoyu paylasirlar, ögrettikleri 3-5 kelimenin videosunu koyarlar, spor disinda daha baska seylerin propagandasini yaparlar. Adamlar ise sadece sporcu degil, örnek insanlar yetistiriyor. Spor ve egitimi konusunda Avrupa'dan 150 yil gerideyiz.
    Yani Atatürk’ün tarif ettiği sporcuyu elin Danimarkalı yetiştiriyor.

Okulun başına beni getirsinler. Horon sevmem, dindar değilim, pek milliyetçi değilim. Herşeyden önce benim içim adalet önemli benim için. Herkese eşit davranırım, torpil ve adamcılıktan Nefret ederim. O okulun en ideal müdürü benim [emoji3]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

Yav kardesim ne scout ekibi. Para yiyolar sadece. BMN'den 5 adam söyliyim sana, donunda sallandirir alayini.
      Ondan şüphem yok.

İnanmak istiyorum, ama bu sene yapılan transferlere bakınca sana hak vermemek elde değil.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yani Atatürk’ün tarif ettiği sporcuyu elin Danimarkalı yetiştiriyor.

Okulun başına beni getirsinler. Horon sevmem, dindar değilim, pek milliyetçi değilim. Herşeyden önce benim içim adalet önemli benim için. Herkese eşit davranırım, torpil ve adamcılıktan Nefret ederim. O okulun en ideal müdürü benim [emoji3]

Seni basa gözüm kapali getiririm Ali
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• scout sahada o gün iyi oynayan adamı değil. 10 maç içinde istikrarli bir şekilde kendi mevkisinin evrensel futbola göre oynayan adamı bulmaktir. Yoksa bir maçta sivrilen volkan şen gibi adamları onerip küfür yersin kim getirdi derler.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Seni basa gözüm kapali getiririm Ali
            Güvenini boşa çıkarmam Anıl.

Yorum

• Halil Şanlı'nın sitesi Marítimo'nun sağ beki Nanú'yu istediğimizi yazmış.

Pereira varken yeni bir yabancı sağ bek bakılacağını hiç sanmıyorum ama şöyle bir yabancı gazeteci de tweet atmış: https://twitter.com/AmauryGnclvs/sta...47316912467970

Epey de ofansif bir bek sanırım, bu sezon forma giydiği 33 maçın 13'ünde ileride başlamış.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halil Şanlı'nın sitesi Marítimo'nun sağ beki Nanú'yu istediğimizi yazmış.

Pereira varken yeni bir yabancı sağ bek bakılacağını hiç sanmıyorum ama şöyle bir yabancı gazeteci de tweet atmış: https://twitter.com/AmauryGnclvs/sta...47316912467970

Epey de ofansif bir bek sanırım, bu sezon forma giydiği 33 maçın 13'ünde ileride başlamış.
                Yalnız adam bu videoda sol bek oynuyor. Ben de diyorum bir yanlışlık mı var

Yorum

Biz böyle bi okul acipta hoca göndersek zenci cocuklara horon ögrettikleri videoyu paylasirlar, ögrettikleri 3-5 kelimenin videosunu koyarlar, spor disinda daha baska seylerin propagandasini yaparlar. Adamlar ise sadece sporcu degil, örnek insanlar yetistiriyor. Spor ve egitimi konusunda Avrupa'dan 150 yil gerideyiz.
                  Keşke avrupalı gericilerin yaptıkları sömürgeci faaliyetleri güzellemesek burda.adamlarin geçmişlerini bilmesek ne güzel şeyler yapiyorlar diye hayran kalacağız adamlara.
                  Anasını ağlattılar son 200 yılda avrupalılar afrikalıların.
                  En son en bilimsel(yani sözde en ilerici olanlari) olanları aşi deneyecekti afrikalılar üzerinde.sahi ne oldu o iş.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke avrupalı gericilerin yaptıkları sömürgeci faaliyetleri güzellemesek burda.adamlarin geçmişlerini bilmesek ne güzel şeyler yapiyorlar diye hayran kalacağız adamlara.
                    En son en bilimsel(yani sözde en ilerici olanlari) olanları aşi deneyecekti afrikalılar üzerinde.sahi ne oldu o iş.
                    Türkiye Afrika’da değişik ülkelerde okullar açtı ve orada ki çocuklar Türkçe ve Müslümanlığı öğreniyor. Fark ne?

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız adam bu videoda sol bek oynuyor. Ben de diyorum bir yanlışlık mı var
                      Bu sezon 4 maç orta sahanın solunda, 1 maç da defansın solunda oynamış. Normal

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye Afrika’da değişik ülkelerde okullar açtı ve orada ki çocuklar Türkçe ve Müslümanlığı öğreniyor. Fark ne?

Sadece din ve dil ogretimi olsa hicbir sorun yok.ancak sömürgecilik apayrı bir konu.200 yıldır afrikada yaşanılanları bir araştır derim.o sözde ilerici avrupalıların neler yaptıklarına.
                        Son örneği net olarak yazdım,asi denemeleri ne alemde afrikada.(sözde dünyanın en ilerisi olduklarını soyleyen fransızlar canlı yayında açıklamışlardı korona aşısını afrikada deneme projesini).vazgeçin batıya tapmaktan artik.
                        Hümanist olun en azından bari.

Yorum

Mesela sende tarihten bir haber, ezbere konusanlara bir örneksin. Yüzyillar boyunca güç dengeleri her zaman degismistir. Güclünün gücsüzü ezdigi de dogrudur, tarihte cesitli milletlerin farkli dönemlerde ticaret adi altinda ülkelere yerlestikleri dogrudur. Ancak gecmiste bunlar yasandigi icin günümüzde de devam ettigini söylemek ezberden ibaret. Birakalim ezenler, ezilenlere hesap versin(Zamaninda Erdogan Cezayir'de gecmiste yasananlari bahsettiginde Cezayir basbakani bizim tarihimizi politikaniza alet etmeyin demisti).

Norvec, Isvec, Danimarka, Almanya, Finlandiya gibi ülkelerin böyle futbol okullari acmasinin neresi sömürmektir? O cocuklarin orada aldigi spor egitimini senin cocugun, yegenin ve hatta torunlarin dahi belki alamayacakken bu egitimi nasil kücümseyebilirsin ki? O cocuklar sadece sporcu olmayacak o ülkelere gidip belki de mühendis, doktor olup ülkesine geri dönecek.

Dünya sadece sizin Ortadogu'nuzdan ibaret degil. Dünyayi ne ülkedeki politikacilarin agziyla ele alin ne de onlarin gözüyle bakin.
                          En son Anıl C tarafından düzenlendi; 17.07.2020, 22:49.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            8 ay önce şahsî Twitter hesabımdan şöyle yazmıştım: "Eskişehir'den Fıratcan Üzüm değil, Mehmet Özcan tercih edilmeliydi. İkinci seçenek için hala geç sayılmaz."

https://twitter.com/BerkeGayretli/status/1200101422039228416?s=20

Bugün Mehmet Özcan transferiyle ilgili haber gördüm. Umarım bu durum gerçekleşir çünkü Mehmet Özcan gelecek yıllarda Türk oyun kurucular arasında önemli bir yere sahip olabilecek kadar yüksek bir potansiyele sahip. Özellikle oyun görüşü ve pasör becerisi fark yaratıyor. 22 yaşına girmek üzere, benim jenerasyonumun en önemli Türk oyuncularından. Birkaç kez izledim kendisini. Pozisyon alma bilgisi, fiziksel özellikleri ve o mevkii için gerekli soğukkanlılık kendisinde var ancak Eskişehir'de birçok kişinin dikkatini çekememişse bu Eskişehir'in bugünkü durumunun götürüsüdür.

Dünkü Hasan Hüseyin Acar haberinden sonra Mehmet'le ilgili haberi görmek beni çok sevindirdi, yabancı sınırlamasının olduğu dönemde çok kaliteli ve doğru isimlere yöneliyoruz şayet haberler doğruysa.

Ek olarak: Benim jenerasyonumun diğer bir önemli Türk orta sahalarından birisi de Berat Özdemir. Gençlerbirliği'nde bu sezon önemli bir süre aldı/alıyor. Kendisi Mehmet'ten biraz daha farklı olarak çevikliği daha kötü durumda, hantal bir yapıda ve düşünme hızı mevcut durumda yeterince hızlı değil. Fakat o da fiziksel özellikleriyle, temposuyla ciddi bir gelecek vadediyor. Gençler bu konuda yoklanabilir.
                            İkisi de çok sevindirici beratla ilgilenildiğini duydum bende

Yorum

Sadece din ve dil ogretimi olsa hicbir sorun yok.ancak sömürgecilik apayrı bir konu.200 yıldır afrikada yaşanılanları bir araştır derim.o sözde ilerici avrupalıların neler yaptıklarına.
                              Son örneği net olarak yazdım,asi denemeleri ne alemde afrikada.(sözde dünyanın en ilerisi olduklarını soyleyen fransızlar canlı yayında açıklamışlardı korona aşısını afrikada deneme projesini).vazgeçin batıya tapmaktan artik.
                              Hümanist olun en azından bari.
                              Danimarka sömürge olduğunu senden öğrendim. Teşekkür ederim.

Yorum

• Kendimi dünya siyaset forumunda zannettim.
                                Bu nedir arkadaş?

Stoper lazım stoper
                                Şu takımın ilk yapması gereken transfer stoper,
                                Trabzon'a ilk gelmesi gereken adam stoper,
                                Takıma ilk adapte olması gereken oyuncu stoper,
                                En çok bonservis ve yıllık ücret verilmesi gereken oyuncu stoper,
                                Allah aşkına gene salak salak hamlelerle koca bir transfer dönemi heba edilmesin.
                                Allah aşkına en çok lazım olan mevkinin oyuncusu en sona bırakılmasın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X