Mensah attı 2 0 oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak naimbektas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz neden balıkesirin artıklarını aldık cidden. Bilal Koray Hüseyin gibi adamlar var zaten bizde.
Bilal.guilherme vb.ucuz ama faydasız adamlara hic gerek yok.balikesirin çöplerine ise hic gerek.yoktu.balikesir de ne yaptılar da biz 3 tanesini alıyoruz.
Yorum
-
"Annuit cœptis"
Yorum
-
ne hüseyin çimşir ne abdullah avcı. ikisi de yan topçu. ikisininde sevdiği adam aşağı yukarı aynı. yani obi mikel tarzı. gs başak maçını izleyin. lemina yanındaki stoper arkadaşı boş iken ona atıp pas istatistiği kasmıyor. orta sahadaki uzaktaki adama verip hemen atağa gidiyor takım. orta sahaya paslaşarak girip rakip takımın oturmasını beklemiyor. bunu Seri de yapıyor.
obi mikeli sevmiyordum çünkü çok sabit kalıyor. ama o bazen orta sahada sosaya derinlemesine çok pas deniyordu. atıyordu yani. takım hızlı atağa kalkıyordu bazen. tekrar ediyorum bazen diyorum. atıyorum lemina bunu maç boyu yapıyorsa obi mikel en kötü 7-8 kere yapıyor. ama dediğim gibi stabil sabit kalıyor. biz ise 10 pasta anca orta sahaya geliyoruz ve adamlar yaslanmış pozisyon almış oluyor.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Adamlarda Robinho cikiyor, Demba Ba giriyor.
Bizde dün Koray girdi...
Yorum
-
ugurcan,ömür satılır.
sosa ve novak gider.
kiralık oyuncuların hiçbiri kalmaz.
---------------erce--------------
burak kapacak-------cenk--------ampadu-----------*******
******-----------boya-------conor------------waka
----------ekuban----------sorloth--------------------
skorer bir kanat ve iyi bir sol bek ile taş gibi takım.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleugurcan,ömür satılır.
sosa ve novak gider.
kiralık oyuncuların hiçbiri kalmaz.
---------------erce--------------
burak kapacak-------cenk--------ampadu-----------*******
******-----------boya-------conor------------waka
----------ekuban----------sorloth--------------------
skorer bir kanat ve iyi bir sol bek ile taş gibi takım.
Yorum
-
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneden
Sosa arjantine novak istanbul takımlarından birine gider diye düşünüyorum.
Kiralık oyuncuların hiçbiri kalmayı hakedecek performans göstermedi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak KaraEski61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle————Erce————
Jp——-X—-X—-Novak
———-Sosa——-
——-X———X——
Abdüş————-Waka
———-Sörloth———
Şu orta saha ve defansı bi düzenleyin Allah aşkına. 11 e en az 4 transfer lazım gideceklere bağlı 5-6 da olabilir malesef.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
sakın euro 2021 oynanmadan uğurcanı satmak gibi bir hata yapmasın yönetim !!! bu çocuk 30 milyon euro altına satılmaz !!! alanya maçında yediğimiz golü hatırlayın, şimdi size bir bilgi vereyim. uğurcan çakır bu sezon ceza sahası dışından 1 gol yedi...
öyle erceye falan güvenip 20 milyona uğurcanı satarsanız kimse bu takımda kalmaz, sörloth da gider ömür de.
bu yaz yapılacak tek hamle ekubanı 8 milyon euro civarına satıp 2 stoper 1 orta saha 1 sağ açık almak.
stopere 3-4 verilebilir, diğer stoper ve orta saha bonservisi elinde ya da kiralık olmalı (satın alma opsiyonlu)
sağ kanada önerim vişça..seneye kontratı bitiyor, 5 milyon euroya gerekirse +1 futbolcu ile kesinlikle alınmalı. gerekirse devreye siyasiler girip gökselden onu almalı.
lige ambargo koyarız kadromuz çok iyi diyenler nwakaeme olmadan oynanan beşiktaş, rize ilk yarı ve ankaragücü maçlarını unutmayın !!! bu işler o kadar kolay değil.
Yorum
-
Arkadaşlar yalnız listeleri hazırlarken 10 yabancı futbolcuyu geçmeyecek şekilde hazırlayın. Çünkü muhtemelen lig sonunda tekrar yabancı sınırı geliyor. Yönetim belki de bu yüzden Da Costa'yı yollayacak yoksa aman aman ağır bir sözleşmesi yoktu. Kısacası 2011-2016 arası lig herkes için tekrar yükleniyor. Bütün kaliteli yerlilerin gs-fb arasında kapışılacağı dönem, bu noktada Türkiye dışındaki gurbetçi futbolcular için iyi bir scouting yapmak gerekiyor. Bizim çöp ligimizde yerli olup derdimize derma olacak futbolcu çıkmaz. Ülke olarak duygusal olduğumuzdan çoğunluğu gs, fb ve bjkli olan diğer Anadolu takımlarının yerli topçularını toplamak pek mantıklı değil. Bunu acı tecrübelerle gördük. Muhtemelen tekrar göreceğiz. Örnek: Serdar Gürler. Alınırsa çok pis söverim.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlarda Robinho cikiyor, Demba Ba giriyor.
Bizde dün Koray girdi...
Bu da ilginç bir ayrıntı gerçekten.En son nbay tarafından düzenlendi; 29.06.2020, 08:29.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Önümüzdeki yıl teknik direktörün kim olacağına göre kadro şekillenmeli.
Ben Hüseyin Hoca'ya 1 yıl daha şans verirdim.
Belli ki Hüseyin Hoca önde basan , yoğun pas trafiği olan bir oyun tarzı değil, alan parselleyip hızlı çıkan bir takım kurgusu peşinde.
Uğurcan ve Abdüş'ü 25'erden satabiliyorsak satardım.
Abdüş benim hayal ettiğim seviyeye gelemeyecek gibi gözüküyor. Özellikle inisiyatif alma ve bitiricilik konularında zayıf.
Erce, Novak ve Pereira, Sosa, Sörloth(kontratını düzenleyip çıkış maddesini 20'lere çekebilirsek), Nwakaeme, Ekuban,Yusuf Sarı, Parmak, Doğan, KAÇ, Taha, Hakan Yeşil, Salih Kavrazlı'yı tutardım.
2 stoper(biri Altay'daki Cenk Özkaçar), bir tane de tecrübeli sağ stoper alırdım.
Da Costa, Mesias'ı gönderirdim.
Sol bek için bir yerli alternatif alırdım.
Sonra asıl hamlelere gelirdi sıra.
Orta saha kurgusu. Ki önümüzdeki seneki durumumuzu bu belirler.
Sosa kalacaksa ona göre plan yapardım ama kalmayacak gibi.
Ben 3 atletik oyuncu alırdım.
Çevik bir önlibero.
Önüne Mensah Kanga gibi.
Sağa da atletik ve skor yapabilen bir sağ açık.
Mümkünse Visca, değilse Ekuban tarzı ham atan hem attıran bir oyuncu.
Cisse'yi yedek forvet olarak alırdım.
Sörloth çok gelgitleri olan bir çocuk.
Onu sağlam tecrübeli bir oyuncu ile yedeklerdim.
….................................................Erce...............................................
..Pereira.............TRANSFER.........................Campi/Cenk........Novak.......
..................................................TRANSFER........................................
...........................Mensah.........................................Kanga.................
...Visca........................................Sörloth.......................Nwakaeme......
Dirençli, pres gücü yüksek, bol şut çeken, dripling yapan, geçiş oyununu iyi oynayan ama topu genelde rakibe bırakan bir takım kurgusu.
Çok da maliyetli bir takım değil.
Biz transfer işini beceremiyoruz.
Bildiğimiz oyuncularla ilerlemeyi tercih ederdim ben.
Bu yıl gördük ki ilk 11 kadar yedek kulübesi de önemli.
Özellikle orta saha ve forvet hattında ilk 11 seviyesinde en az 3-4 oyuncumuz olmalı.
Yani bu yıl öyle 3-4 transferle iş bitecek sanmayalım.
en az 8 kaliteli oyuncu alınmadan(gidecek oyuncuları da düşünerek söylüyorum) önümüzdeki sene yarışmacı bir takım kurmak çok zor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum