Uğurcan için keşke yaza satılsa derim ama +20 milyon gibi bir rakama üzülmem açıkçası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse biz Ünal Karaman ile olmaz,gitmeli dediğimizde karşı çıkanlar bugün de Ağaoğlunu savunuyorlar,gün gelir ne demeye çalıştığımızı anlarsınız da iş işten geçmiş olur.
Ünal gitsin dedinde yerine çözüm sundun mu??? yooooook.
Uğurcan satılmasın alt yapıdan kimse satılmasın diyorsunuz...
Siz burayı sanal alem bellemişsiniz fakat!!!!Eufası tffsi bak aynı ama aynı gerçek hayattaki gibi paran yoksa çoğu kapı kapanırya gerçek hayatta aynı o misal oluyor. Ligi 1. Mi bitirdin yok sana şampiyonlar ligi parası diyor. Transfer mi istiyorsun yok sana transfer diyor. Borcunu öde borcunu diyor.
O faizle çektiğin para olmazsa ne olur biliyormusun.
Oooo takımı oynatan captan dediğin sosa varya hani paramı gününde yatırmadın yok sana canını dişe takmak diyor. Novak sözleşme yapmam diyor. Hugo gol atmam diyor. Defans topa koşmam diyor.
He işte bu para olmayınca emin ol senin o satılmasını istemediğin hiç bir alt yapı oyuncusu yıldız olup parlayamıcaktı.
İşte ondan dolayı bu paranın faizinide zaman gelir ana parasınıda ödemek zorundasın. Yok satmayalım faizi ödemeyelim. Borc dursun. Bu başkanda gitsin demekle olmuyor. Çözüm sun güzel kardeşim. Ben demiştim lerle olsaydı. Trabzonspor bu hallerde olmazdı...
Herkes muhalefet kimsenin çözüm sunduğu yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tarz durumlarda zaman gerekiyor neyin ne olduğunu görebilmek için.buda 2-3 yıl sonra belli olur.
malum bjk de fikret orman geldi.feda denildi(oyuncu maaşları düştü).sonra oyuncu satışları oldu yüksek paralara.cl gelirleri oldu.yeni stad kombine gelirleri,büyük sponsorluk anlaşmaları(vodofone ile) oldu.
derken
fikret aniden başkanlığı bıraktı ve geride enkaz bıraktı.
özetle ağaoğlunun maddi icraatlarını değerlendirmek için henüz erken.
ama manevi yönden gayet başarılı gidiyor.kadro mühendisliği ve skor olarak.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
[QUOTE=fanatikdevri;1921214619]Neymiş komik duruma düşmek,Sosayı geldiği günlerde çok para alıyor diye eleştiren başkan bugün onun sayesinde o koltukta oturuyor.Bir futbolcu yaşlandıkça aldığı para azalır,bundan doğal olan ne var.Eleştiri mi bu yani.
Sorloth yıllık kaç para alıyor,bonservisi ne kadar sanki Şotayı bulmuşlar,sanki Fatih Tekke çıkarmışlar gibi hava atmasın.[/QUO
Gelsin ordan iho,gelsin yalan makinesi doktor.Ne güzel olur dimi.En son chopper61 tarafından düzenlendi; 22.01.2020, 05:45.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Uğurcan Erce'den daha iyi kaleci bu aşikar.
Ama Trabzonspor'a topa sahip olan geriden az oyuncuyla oyun kuran yapısına libero kaleci öğesi daha uygun olduğundan Erce'nin daha doğru bir seçim olacağını düşünüyorum. Ayaklarına çok hakim.
Baskı yediğimiz maçlarda ve hava toplarında Uğurcan çok iyi ve ligin üstünde. Maç kazandırıyor doğrudur. Ama Erce varken hatta Arda varken yedekte 20 milyon euro mu boru değil gözüm kapalı satarım.
Ömür'ü satmam. Ömürsüz takımı oturtmak için komple takım kimyası değişti. Adam bu takımın en kilit oyuncusu. Bir şampiyonlar ligi görsün 40tan aşağı gitmez. Ekstralarla yıllara yayılmış 50 milyon euroyu görür.
Oldu da Türk milli takımı Avrupa şampiyonasında yarı final gördü, Abdüş inanılmaz işler yaptı... O zaman bu kulubün borcu biter o kadar iddialıyım.
Yorum
-
Bu borç yükünün nasıl eriyeceğini henüz anlamak istemiyorsunuz ama Uğurcan+Stu dan 30 gelse bile Talisca (ismi boşuna geçiyor) vb. topcuların gelmesi hayal. O adamlar gelecekse eldekiler gitmez zaten. 2 yıl geri ödemesiz borç ödenmeye başladığında şuanki gelirlerle çevirmek imkansız. 2 sezondur yaptığımız gibi Hosseini'ler, Sorloth'lar , Ekuban'lar bulmak zorundayız.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyor musun,o sistemi kuran bu yönetim değil,öncekiler diyoruz,adamlar alt yapıdan futbolcu hazırladılar,bu yönetim hazıra kondu,satıyor,yerine kimi koyuyor,sorguluyor musun.
sistemi kurduysa kimi kazandırdı alt yapıdan sordunmuAğasarlı_61
Yorum
-
Olaylara duygusal bakmadan altyapı oyuncularımızı değerini bulduğunda satmamız lazım...
Uğurcan için söylenen rakamlar doğruysa satılması gerekir..
Bu sirkülasyon bize kalıcı başarıyı getirecek yegane şey..
Rulet oynayanlar bilir..Kırmızı-Siyah vardır ve şansın 0'ı hesaba katmazsak %50'dir...Türkiye Ligi Rulet gibidir... Rengi tutturan(şampiyon olan) diğer spine kadar parasını muhafaza eder, ama kumarhaneden çıkmazsan eninde sonunda kazandığın dahil tüm paranı kaybedersin...
Erdal Hoşun dediği gibi Türkiye'de şampiyonluk ve şampiyonlar ligini üstüne çok kirli bir kumar oynanıyor,Bırakalım birbirlerini yesinler biz bazı ufak hatalar yapmamıza rağmen doğru yolda ilerliyoruz ve üretim yaptığımız için her sene daha da güçlenerek geliyoruz..
Düşünün Türkiye'nin neredeyse yarı ekonomisi yöneten bir Ailenin bireyi ve aynı zaman Fenerbahçe'nin başkanlığını yapan Ali Koç ağzından bizi düşürmüyor ve ne kadar komik durumlara düşüyor hepimiz görüyoruz...
Beşiktaş ve Galatasaray'ı hiç hesaba bile katmıyorum..
Şampiyonluk yada şampiyonlar ligi zerre umurumda değil.. Nitelikli üreten,iyi yönetilen ve heyecan veren bir kulüpten değerli ne olabilir ki...
Büyük ligler scouting konusunda takımımı artık hedef takım olarak görüyor...Oyuncularımı iyi bedellere satabiliyorum,hedefi olan genç oyuncuları daha rahat ve daha düşük maliyetlere bünyeme katabiliyorum..
Hedef bu olmalı, şampiyonluk sonuçtur, sonuç eninde sonunda gerçekleşecektir..
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaylara duygusal bakmadan altyapı oyuncularımızı değerini bulduğunda satmamız lazım...
Uğurcan için söylenen rakamlar doğruysa satılması gerekir..
Bu sirkülasyon bize kalıcı başarıyı getirecek yegane şey..
Rulet oynayanlar bilir..Kırmızı-Siyah vardır ve şansın 0'ı hesaba katmazsak %50'dir...Türkiye Ligi Rulet gibidir... Rengi tutturan(şampiyon olan) diğer spine kadar parasını muhafaza eder, ama kumarhaneden çıkmazsan eninde sonunda kazandığın dahil tüm paranı kaybedersin...
Erdal Hoşun dediği gibi Türkiye'de şampiyonluk ve şampiyonlar ligini üstüne çok kirli bir kumar oynanıyor,Bırakalım birbirlerini yesinler biz bazı ufak hatalar yapmamıza rağmen doğru yolda ilerliyoruz ve üretim yaptığımız için her sene daha da güçlenerek geliyoruz..
Düşünün Türkiye'nin neredeyse yarı ekonomisi yöneten bir Ailenin bireyi ve aynı zaman Fenerbahçe'nin başkanlığını yapan Ali Koç ağzından bizi düşürmüyor ve ne kadar komik durumlara düşüyor hepimiz görüyoruz...
Beşiktaş ve Galatasaray'ı hiç hesaba bile katmıyorum..
Şampiyonluk yada şampiyonlar ligi zerre umurumda değil.. Nitelikli üreten,iyi yönetilen ve heyecan veren bir kulüpten değerli ne olabilir ki...
Büyük ligler scouting konusunda takımımı artık hedef takım olarak görüyor...Oyuncularımı iyi bedellere satabiliyorum,hedefi olan genç oyuncuları daha rahat ve daha düşük maliyetlere bünyeme katabiliyorum..
Hedef bu olmalı, şampiyonluk sonuçtur, sonuç eninde sonunda gerçekleşecektir..
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Adnan Kovacevic önerilmiş yönetime. Ret yanıtı verilmiş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum