Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam yanlış anlama ama Uğurcan'a 20 milyon euro gibi bir para verip birde bize mi kiralayacak.Alan takım kaleci ihtiyacı olduğu için Uğurcan'ı alacaktır bir servet verip ne için kiralasın.
    Söz konusu büyük takımlar. Uğurcan'ı geleceğin yeteneği olarak gören bir takım neden vermesin? Misal yıllardır kalesinde olan tecrübeli kalecisi yaşlanmıştır. Yavaştan yerine adam almak isteyebilir. Ama alıpta kenarda bekletmek genç yeteneği köreltecektir. Uğurcan, Avrupa'nın büyük takımlarında ilk 11de oynayacak seviyede olmadığından kiralanması Uğurcanı alan büyük takımın da işine gelecektir.

+20 olmaz da +15 olur onu bilemem ama artık eskisi gibi değil. İyi bir kaleciye hayal edemeyeciğimiz astronomik rakamlar veriliyor artık.

Yorum

• hüseyin hoca öğrensin işte karşılıklı hem ona ingilizce öğretsin o da ona türkçe öğretesin.hüseyin ingilizce dersi alsın.ayıp değil.intermediate seviyesine kadar gelse yeter.çevirmen işi görür ama kendisi de öğrensin.
      İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yabancı yardımcı hoca konusuna katılıyorum fakat bu dediğim Hüseyin hocayı ezmek için anlaşılmasın ama Hüseyin hocanın yabancı dili o kadar iyi mi ? Sürekli iletişim halinde bulunması gerekecek ve her daim çevirmen mi olacak ? Maç içinde olsun ne kadar etkili olabilecek ? Ayrıca gelen adamın kariyeri gerçekten iyi ve Hüseyin hoca ile dağlar kadar farkı var bu bir sorun olur mu ?

Extra olarak ben daha çok antrenör modelinde olacağını düşünüyorum. Takım eksiklerini, oyuncu bireysel antrenmanlarını , savunma zaafiyetlerini daha profesyonel elden yürüteceğimizi düşünüyorum. Mikel ve sturridgenin de performansını yukarı çekeceği için extra iyi olur.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak mechatron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tamam işte bu iki oyuncunun uzun kontratı olsa 10 M€ eder. Ama şimdi 5'e fit olması lazım Sivasın. Hatta 4 bile olabilir. Yani bu futbolcuları ilk 11 için değil de yatırım için almak isteyen bir takım olmalı.

İşi bu kadar ucuza halleden Avrupa kulübü de sene sonuna kadar Emre ve Mertin Sivasta kiralık olarak kalmasına göz yumar artık.
        Bu zor bir durum değil ki. Bunu yapan birçok avrupa takımı var. Adam Portekizden futbolcu alıyor aldığı gibi eski takımına kiralıyor. Her iki takım için de yararlı bir taktik.

Yani sivas ne kopartsam kâr gözüyle bakıp bu iki futbolcuyu kiralama yöntemini kabul eden bir avrupa takımına göndermeli. YoKsa zaten sene sonu İstanbul Takımları karşısında Avrupa takımlarının pek şansı kalmaz.
        Yani ne Emre ne de Mert Avrupada imza parası alıp yüksek maaş alamazlar. Zaten en az %40 vergi var Avrupada. Anca GS,Fener verebilir yüksek ücreti.

Ee bu kadar paragöz olup idealist değilseler yapacak bir şey yok. İstanbul takımlarında yabancı futbolcular arasında ezilip paralarını cukka yapıp yeteneklerini köreltirler o zaman.
        Bu kadar mantıksız bir şey olamaz
        Sezon sonu kendi takımına katılacak adamı sezon sonu alır bedavaya. Şu an 5m€ verip alacak ama Sivas'ta kalacaklar 6 ay daha. Ya zaten sezon sonu katılacaksa takıma adam sezon sonu bedava. Bu tip bir transfer dünyanın neresinde olmuş var mı örneği. Bu senin dediğin 2-3 sene kontratı olur adamların ancak o zaman olur.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam o konuda bilgim yok umarım uzun süreli kalır.Bence yabancı ekip için birden fazla olmalı diye düşünüyorum.yani yardımcı antrenör + 4 ekstra antrenör a takıma direkt olacak şekilde müthiş olurdu.ama şu anda 4-5 yabancı teknik adam alacaklarını hiç sanmıyorum belki yazın üstüne koyarak alırlar.yerli ortamında baskıcı ve kro kafalı insanlar varsa ki kesin vardır ağaoğlunun buna müdahale etmesi şart.teknik ekip+yönetimde yerli olsun bizim olsun kafasında olan dar görüşlü insanlar bu konuda uyarılması şart.profili şu şekilde https://www.transfermarkt.com.tr/edd.../trainer/15907 kaliteli bir ismin yanında yetişmiş bir hoca https://www.transfermarkt.com.tr/rob...l/trainer/6783
          eren bilim bilim diyerek newton'ı getirttin kulübe sonunda

(yapılmış mıydı bu espri)
          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Eddie Newton'ın gözlemlediği oyuncu raporları çok işe yarar. Transfer için bu adam beklenmiş olabilir.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yabancı yardımcı hoca konusuna katılıyorum fakat bu dediğim Hüseyin hocayı ezmek için anlaşılmasın ama Hüseyin hocanın yabancı dili o kadar iyi mi ? Sürekli iletişim halinde bulunması gerekecek ve her daim çevirmen mi olacak ? Maç içinde olsun ne kadar etkili olabilecek ? Ayrıca gelen adamın kariyeri gerçekten iyi ve Hüseyin hoca ile dağlar kadar farkı var bu bir sorun olur mu ?

Extra olarak ben daha çok antrenör modelinde olacağını düşünüyorum. Takım eksiklerini, oyuncu bireysel antrenmanlarını , savunma zaafiyetlerini daha profesyonel elden yürüteceğimizi düşünüyorum. Mikel ve sturridgenin de performansını yukarı çekeceği için extra iyi olur.
              Antrenorun esi türkmüş.
              Biraz turkce biliyordur.

Yorum

• kendisini tanımıyorum ama fm profiline baktığımız zaman pek iyi değil. ama olay biraz hatır gönül işi gibi duruyor 2017 de cumhurbaşkanına forma vermiş eşi türk asıllı. sanki yardımcı olarak piyasaya adım atıp tr liginde td olmak için alt yapı yapılıyor olabilir. malum yüzler eskidi piyasada yeni hoca kalmadı

Yorum

• Tamamen kendi görüşümdür:

Uğurcan gidip Talisca gelecek.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamamen kendi görüşümdür:

Uğurcanın satılıp takımda kalabılcegını dusunuyorum onu şu durumda satamazlar kaos olur ama

Geleceği söylenen 10 numaranın kesinlikle Talisca oldugunu düşünüyorum
                    ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Bir Talisca sürprizi bende beklemiyor değilim nedense...

Yorum

• Bu saatten sonra taliscayı alacaklarını düşünmüyorum. Şu an ki orta saha dizilimi çok fazla defansif anlamda zaaf vermiyor. Nwakaeme defansa fazla gelmiyor ve ileride daha etkili olabiliyor. Yedek kanat ve stoper transferi ile iş götürülür. Hatta imkan varsa kanatta almayıp 2 taş gibi stoper ile götürebilir iş eğer hosseini gidecekse
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Talisca'ya falan gerek yok arkadaşlar. (-eğer Sturridge gönderilmeyecekse-) Sosa ve Novak konusunda benim tavrım kesinlikle yönetimden yana. Novak neye naz yapıyorsun arkadaş sanki Manchester City'e gideceksin bu kadar işi uzatmanın manası ne? Sosa'nın istediği ücret net rakam nedir bilmiyorum fakat yönetim anlaşma yaparsan ileriyi de düşünüyor zira bu adam 34 yaşında 3 yıllık bir mukavelenin kulübün zararına olacağı ortada. 1+1 vereceksin kabul edecek başka alternatif var mı? Evet iyi topçu evet takımı sırtılıyor evet o oynadığı zaman takım farklı bir mücadele koyuyor ancak Trabzonspor'un şu anda çöpe atacak 100.000 Euro'su dahi yok ben öyle yada böyle Sosa açısından işin çözüleceğini düşünüyorum. Novak konusunda çok emin değilim
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamamen kendi görüşümdür:

Tarihi bir hata olur.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yahu Bilal gelmiş Trabzonda, Elde o akdar adam var bu saatten sonra ne Talisca'sı. Boşuna burda insanları da beklentiye sokmamak lazım , gereksiz algı oluşuyor. 200 bin euro dan ne kırparız onun hesabını yapıyor yönetim. Talisca dediğin adama verilecek, menajerine verilecek. Mantık dahilinde değil

Yorum

• İki oyuncu da benden...

Ricardo Carvalho (Villarrubia CF)

Mitchell van Rooijen (Utrecht U21)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X