Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İsabet olmuş İskoç eteği de giyer, kız gibi futbol oynuyordu zaten

Yorum

• Barcadan ardayı alalım kenarda silahıyla bekler çok sıkışırsa oyun silahı çıkarır ve rakip defansa"burası senin ceza sahanmış bilemedim, öldür beni çok pişmanım der."

Yorum

• BB yazmış ,sonra ters köşe yapabiliirm demiş bilal olmama ihtimali var sanki.
        En son nbay tarafından düzenlendi; 17.01.2020, 13:57.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Quaresma nasıl olur 6 aylık?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Quaresma nasıl olur 6 aylık?
            Ölü doğar

Yorum

Değil 6 aylık, 6 saatlik bile olsa Allah yazdıysa bozsun derim...

Yorum

Bence kisiligi problemli biri.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Yes, Bilal'i takibe almış. Oldu bu iş herhalde...

Yorum

• Burada kamil grosicki falan diyince burin kivuranlar vardı. Adam badou etkisi yapardı. Ama financial fair play bize nasip ederse Bilali alırsak dua edeceğiz.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Bilal gelmeden pohpohlanıyordu ama pek de bi numarasını göremedik ligde.

Keşke Sio'yu alsaydık diyorum bir yandan da Ekuban dün fena gözükmedi. Sturridge var. Abdüş dönecek Yusuf Sarı da iyi kötü oynuyor. Bilal transferini nicelik olarak değerlendirmek lazım. Avdijaj-Fıratcan kontenjanını doldursun yeter.

Yorum

• Bilal&Adama ile transfer biter gibi duruyor
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence kisiligi problemli biri.
                          Takım yarışta olunca kendini veriyor bence. Ayrıca çok kaliteli orta yapıyor, Sorloth'a çok gol artırır. Uygun maliyetle 6 aylığına gelse iyi bir alternatif olur bence.

Yorum

• Bilal Trabzonluydu sanirim

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilal Trabzonluydu sanirim
                              Ayrica gs'li diye biliyorum.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Para olsa yönetim pione sisto falan kiralardı. Para olmayınca Bilal ancak bu kadar.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X