Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alex zaten "Ben" diyecek biri değil
    Degil ama istese bu soruyu da gecistirebilirdi twitterda
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O takımda işe yarar bir çok oyuncu var.
      Ben en çok faruk ve serkanı merak ediyorum. Bek sıkıntısı var bu arkadaşlar hiç de fena top oynamıyorlar.
      Faruk gecen sezon cok daha iyi bir durumdaydi suan gerilemis gibi gördüm.Yalniz Serkan i cok begendim aTakimda oynatmamiz lazim artik.

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malatyanin gönderdiği Aleksic 2 ay icinde Goztepeye dönüyormuş,hem hesaplı hem de hazır bir Sosa yedeği olamazmiydi
        Olamazdı muhtemelen. Biri 8de oynuyor biri 10da, stilleri de epey farklı

Yorum

• Bu dakikadan sonra transfer çok lüks...
          ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Büyük takım gibi oynamıyoruz.
            Taktik olarak sıkıntılı oynuyoruz . Kesin.
            İki forvet ile oynamak doğru hücum etmek değil.

Eğer takım bütünlüğünüz müsaade etmiyorsa oynamayacaksınız çift forvet.

Ön ile arkanın arasında 70 metre oynarsanız topa sahip olamazsınız tabi!

Savunma oyuncularınız orta sahaya yaklaşacak cesarete ve topla oynama kalibiyetine sahip değilse o yetenekte adamlarla devam etmelisiniz.

Olmuyorsa orta sahayı kalabalık tutmanız gerekir.

Puan da kaybetse de kaybetmese de ilk 3 sırada istanbul takımlarının olmasını da Ünal Karaman düşünmeli.

Hep topla oynayalım derdinde değilim.
            Ama takım gibi oynayalım.

Şu anda sadece kaliteli oyuncularımız olduğu için iyiyiz.
            Kaliteli takım olduğumuz için değil.
            cok doğru yazmışsın tebrik ederim

Yorum

• Yusuf un pas trfiği gerçekten cok önemliydi geriye kadar gelip top alıp ileriye taşıması ve ver kaçlar oluşturup kısa üçgenler kurulması takıma topu tutma ve pas yapma özelliği sağlıyordu. o yüzden Yusuf un yerine genç de olsa birini monte etmek lazım 4-4-2 yı oynayabilecek orta 4 lü yok bizde

Yorum

• Sevgili Renktaş kardeşlerim,

-Taklit etmek kötü bir şey mi? Bana göre değil. Oyuncu grubu arasında dağlar kadar fark olsa bile, City, liverpool gibi göze hoş gelen takımları taklit etmeyi neden düşünmez hocalar. Burada elbet işe yaracaktır.

- Örnek vermek gerekirse bi kaç şeye kafam takılıyor; Mesela city hücumlarına baktığımızda, aynı şekilde ceza sahasına girdiğimizde ayağa top çıkartıp skor yapamıyoruz. Maçlara devamlı gidiyorum, TV'den izliyorum dikkatli bir şekilde, en son bu hafta yusuf sarı güzel bi şekilde asist yapabildi. Bir maçta onlarca kez bu pozisyonları yakalayıp atmayı beceremiyoruz. Bir futbolcu olarak, bir teknik heyet olarak city gibi takımları izlesen ve metodları çalışsan emin olalım ki bu lig'te ve Avrupa'da fark yaratırız.

-2.olarak, topu rakibe verip çok geri çekilmemiz. Özellikle Malatya maçını baz alalım. Liverpool'u, City'i yine taklit et. Nasıl alan kapatıyorlar. Ben de biliyorum kolay değil, aynı oyuncu grubu değil ama çalışmak ve taklit ile başarılı olabiliriz.

-Son olarak fener maçı için, bu sezon 2-2 bitmesine rağmen guardiola'nın Ndombele ve Winks'i kitleyip Tottenham'ı kitlemesi ve oyun kurdurmaması baya hoşuma gitti. Bizim'de aynı şekilde parmak ve hoca kimi koyacaksa, emre ve ozan'ı kitlememiz ile beraber zaten iyi olan (MAŞALLAH) Beklerimiz ile fener'i durdurup, eğer Jailson'u oynatma hatasına düşer ise ersun yanal, kolay geçeceğimiz düşünüyorum.

-İnşAllah kazanırız.
                Bence Malatya maçından daha rahat bir maç olacak bizim için İnşALLAH.

Hayırlı günler.

Yorum

• EPL den biri gelecek orta sahaya oyuncu cok istiyor gelmeyi klubu ile kiralama konusunda kucuk bir puruz var, ama hallolur denildi.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faruk gecen sezon cok daha iyi bir durumdaydi suan gerilemis gibi gördüm.Yalniz Serkan i cok begendim aTakimda oynatmamiz lazim artik.
                    Bence kampa alınmadığı için biraz tatili abartmış olabilir diye düşünüyorum. Bana kalırsa Faruktaki potansiyel Novakla kıyaslanmaz.
                    En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 28.08.2019, 18:31.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      EPL den biri gelecek orta sahaya oyuncu cok istiyor gelmeyi klubu ile kiralama konusunda kucuk bir puruz var, ama hallolur denildi.
                      amartey?

Yorum

EPL den biri gelecek orta sahaya oyuncu cok istiyor gelmeyi klubu ile kiralama konusunda kucuk bir puruz var, ama hallolur denildi.
                        Daniel Amartey ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Nzonzi yani gercek Nzonzi Konya maçında ki Nzonziyse bizim Adam Patrick Vieria kalir yaninda.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• konu dışı,

eski oyuncumuz giray kaçar'ın şöyle bir mevzusuna denk geldim:

samimi bir çalışma olacağa benziyor.
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nzonzi yani gercek Nzonzi Konya maçında ki Nzonziyse bizim Adam Patrick Vieria kalir yaninda.

Yahu bir dur zaten ortalık karışık.

Başkan bitti diyor. Sen ara gazını veriyorsun şimdi.

Gene Wanyama lar falan başlayacak birazdan.
                              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.08.2019, 17:12.

Yorum

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu U19'un maçını bi izlesenize zaman bulursanız. Taha tam bizim aradığımız oyuncu değil mi orta saha için?
                                taha 3 lig topçusu behül aydınla ,kerem baykuşu beğeniyorum ben

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X