Yusuf un pas trfiği gerçekten cok önemliydi geriye kadar gelip top alıp ileriye taşıması ve ver kaçlar oluşturup kısa üçgenler kurulması takıma topu tutma ve pas yapma özelliği sağlıyordu. o yüzden Yusuf un yerine genç de olsa birini monte etmek lazım 4-4-2 yı oynayabilecek orta 4 lü yok bizde
-Taklit etmek kötü bir şey mi? Bana göre değil. Oyuncu grubu arasında dağlar kadar fark olsa bile, City, liverpool gibi göze hoş gelen takımları taklit etmeyi neden düşünmez hocalar. Burada elbet işe yaracaktır.
- Örnek vermek gerekirse bi kaç şeye kafam takılıyor; Mesela city hücumlarına baktığımızda, aynı şekilde ceza sahasına girdiğimizde ayağa top çıkartıp skor yapamıyoruz. Maçlara devamlı gidiyorum, TV'den izliyorum dikkatli bir şekilde, en son bu hafta yusuf sarı güzel bi şekilde asist yapabildi. Bir maçta onlarca kez bu pozisyonları yakalayıp atmayı beceremiyoruz. Bir futbolcu olarak, bir teknik heyet olarak city gibi takımları izlesen ve metodları çalışsan emin olalım ki bu lig'te ve Avrupa'da fark yaratırız.
-2.olarak, topu rakibe verip çok geri çekilmemiz. Özellikle Malatya maçını baz alalım. Liverpool'u, City'i yine taklit et. Nasıl alan kapatıyorlar. Ben de biliyorum kolay değil, aynı oyuncu grubu değil ama çalışmak ve taklit ile başarılı olabiliriz.
-Son olarak fener maçı için, bu sezon 2-2 bitmesine rağmen guardiola'nın Ndombele ve Winks'i kitleyip Tottenham'ı kitlemesi ve oyun kurdurmaması baya hoşuma gitti. Bizim'de aynı şekilde parmak ve hoca kimi koyacaksa, emre ve ozan'ı kitlememiz ile beraber zaten iyi olan (MAŞALLAH) Beklerimiz ile fener'i durdurup, eğer Jailson'u oynatma hatasına düşer ise ersun yanal, kolay geçeceğimiz düşünüyorum.
-İnşAllah kazanırız.
Bence Malatya maçından daha rahat bir maç olacak bizim için İnşALLAH.
Yorum