Ben oyuncu karşılama işlerine oldum olası çok karşıyım.
Ne bileyim bana çok tuhaf geliyor.
Olabilir bu senin gorusun saygi duymak lazim ama soyle bisey var;
karsiliyosan git adam gibi karsila
vurmak kirmak kavga felan bunlara ne gerek var?
sturridge fenerin anasini bilmem ne yap, aga ne feneri la? Fener nerden cikti gerek yok boyle seylere
her yeni gelen futbolcuya Faroz atkisi felan
bu nedir arkadas?
en onemli nokta ise; bizim taraftarimiz asla ama aslaaaaaa birlesmez ve bu bize dezavantaj oluyor
kimse mi bu konuda el atamaz ya? Tribunler bok gibi heryerden farkli ses cikiyor herkes kendi taraftar grubunun derdinde kimse demiyorki TRABZONSPOR icin burdayiz
eger herkesin derdi TRABZONSPOR olsaydi cok cok farkli olurdu hersey
Ya hocam demiyim diyorum ama forumda troller var ya misyonları insanların sinirlerini zıplatmak olan, onlar bile şu transfer işlerinde senden daha mantıklı konuşuyor. Bir kerelik bir şey de değil yani.
Malesef hpimiz biliyoruzki bu sene gs ile fb çekişecek ve fb şampiyon olacak. Ama tam kaotik bir lig olacak. Biz bnce ligde güzel ve zevk veren oyun ve avrupada başarılı olmaya odaklanalım.bu seneki ligi bize yedirmezler. Ayrıca şuanki takım hem avrupayı hem ligi kaldırmaz. Bn bu senelik avrupayı çok daha fazla önemsiyorum en azından gruptn çıkalım ve adımızı duyuralım istiyorum dünyada.
Çok güldüm bu yoruma yani biz yarışta dahi olamayız öylemi
Ya hiç maç izlemiyorsunuz ya da futbola olan ilginiz az
Bu oyunla sikeciler ilk 5 görmesi zor hakem faktörüne rağmen
Dün başakşehir azıcık becerikli olsa fark yerlerdi. Bir ara maç tek kaleye döndü.
Hem sikeciler hem diğer sikeciler leş.
Her ikisini de rahatlıkla sahadan silecek kapasiteye sahibiz.
Şu taktik ve kadro meselesini oturalim,bazı oyuncular form tutsun ( obi,stu) , defans tanemi otursun ki bu saydıklarım 2 bilemedin 3 hafta sürer.
Bizi bu ligde yenecek takım yok. Bu süreçte puan kayıpları olabilir ki ben bunları hiç önemsemiyorum.
Bu takım rahatlıkla üstesinden gelir.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
başakşehirin dün kaybedeceği çok belliydi bu arada karşıda fener degil hangi takım olsa yenerdi daha dakika 60 kaleci uzun top dikiyor 1 tane adam topu almaya gitmiyor.çok yorgun görüntüsü vardı takımın halilyle yediler.Fenerbahçeden çekineceğimiz tek konu vedat muriçin formda olması onun haricinda top falan oynamadı onlarda.
bence de en ideal kadro bu. parma maçında da ışık vermişti bu sistem. sosa mikel ömür 3lüsünün başarılı olacağını düşünmüyorum, hele de abdüşün 10da oynadığı bir 3lü sahada gerçekten kötü duruyor.
ayrıca yedekteki oyuncuların çok daha rahat bir şekilde kadroya dahil olabileceği bir sistem.
Bence bu şekilde olmaz olmamalı
Sturrıdge bildiğimiz manada bir santrafor değil daha çok kanatlardan bindirme yapan bir forvet onun için onu forvet arkası düşünmek daha verimli olacağını düşünüyorum onu Yusuf pozisyonunda değerlendirmek lazım
Dün Başakşehir maçında Okanın kof bir hoca olduğu ortaya çıktı
Fenerin yeni aldığı stoperine maç boyunca biraz baskı yapsaydı fener oyun bile kuramazdı ama bütün oyun girişimlerinin oradan başladığını göremedi birde lakayt Visca bu maçı kaybetmelerine sebep oldu çok ruhsuz bir takım onlara da bir Malatya sentromu lazım Ardayı Viscayı kadro dışı bırakacan o zaman düzelirler gerçi düzeceklerine düzülsünler o takımın ligde işi yok
Sosanin yedegi kesinlikle belli degil eskiden onun olmadigi maclarda Yazici gecici o role soyunuyordu.Ama transfer transfer nereye kadar sanirim artik takim icinden alternatif senaryoya yonelmek lazim
Bu arada kim üzerine alınırsa alınsın umrumda değil, kusura bakmayın ama topçuyu popçuyu ıvırı zıvırı havalimanlarına oraya buraya karşılamaya gidip bir de bu tarz tavırların içine giren kim varsa net olarak gerizekalıdır, ahmaktır.
Sosanin yedegi kesinlikle belli degil eskiden onun olmadigi maclarda Yazici gecici o role soyunuyordu.Ama transfer transfer nereye kadar sanirim artik takim icinden alternatif senaryoya yonelmek lazim
Gerçekçi olalım arkadaşlar, bugün Liverpool takımını Trabzon'a taşı isim değişikliği yap Trabzonspor olarak sahaya sür bu takım yine şampiyon olmaz. O la maz. Hayal kurmayı ne zaman bırakacağız? Göze hoş gelen bir futbol beklentisinden daha öteye geçmemeli beklentiler. Bu lig muktedirlerin ligi, bizim gibi uysal ..... (Burayı siz doldurun ) şampiyonluğu vermezler.
Hala şampiyonluk konuşması yapanlar acaba uzayda yada başka bir evrende mı yaşıyor tahayyül edemiyorum...
Yorum