gençlerin oynadığı takımda sağ bek pereira değil de zeki yavru olsaydı, orta sahada Sosa yerine Bero olsaydı vs vs. gençler bukadar gösterebilirmiydi kendini
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesturridge isminin bir artısı da ileride olası transferlerde referans alınıp alınmak istenen yabancı futbolcuların ikna sürecine yapacağı katkı.
sturiiçe 3,5 milyon avro verildiğini duyan managerler vasat oyuncu için senden 1,5 milyon avro isteyeceklerdir.yani sana çin katar muamelesi yapacaklardır.
gelecek sezon yaz transferinde campi benzeri oyuncuya mı talip oldun?maaş en az 1 milyon avro diyecektir manageri.misal
ikna olayına gelirsek.bu tamamen maddi bişeydir.3,5 milyon avro net kemiksiz maaş + yüzde 8 managerlik ücreti bayılırsan 30+ yaş oyuncuyu ikna etmen işten bile olmaz.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem Dizdar'ın beğendiği şey bir elin parmaklarını geçmez zaten. Her şeyi eleştiriyor. Futbol bilgisine güvenmeye gerek yok. Ayrıca fanatik Bjk'li. Geçen sene Dorukhan'ın golü VAR sonrası iptal edilince "ama üzüldü çocuk" vs diyen biri. Gülmek için izlenir sadece.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegençlerin oynadığı takımda sağ bek pereira değil de zeki yavru olsaydı, orta sahada Sosa yerine Bero olsaydı vs vs. gençler bukadar gösterebilirmiydi kendini
Yusuf erdoganlar , Barış Memiş ler ne kadar gosterdiyse o kadar.
Yorum
-
Tek tek cevap veremem ya. Ne kadar çok şom ağızlı, negatif insan var forumda ya hu! 29 yaşından adam alıyorsun, 1 milyon avroya yapamayacağın reklamı bir anda bedavaya yapıyorsun, tutarsa diye bir şey yok. Bu adam iyi futbolcu, futbol oynamaya geldiğine inanıyorum. Umarım tüm şom ağızlıların ağzının payını verecektir.
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCem Dizdar'ın takımı Stu'yu almış olsa yeri göğü inletirdi. Trabzonspor'un sükseli işler yapması hoşlarına gitmiyor. Stu takımla uyumunu kısa sürede hallederse ligi sallarız. Hakemler de para etmez.
Çok da kaale alınacak bir tip değil.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf erdoganlar , Barış Memiş ler ne kadar gosterdiyse o kadar.
Yorum
-
Dün ayrı ayrı zamanlarda a sporu açtım hep Falcao vardı. Ben böyle sapıklık görmedim. Özellikle o spiker acayip sinirlerimi bozdu. O adam gs li değilse ben de bir şey bilmiyorum. Yani bir yanda gelen bir oyuncu var öte yandan gelip gelmeyeceği belli olmayan bir adam var. Öte yandan geçen yıla kıyasla yüksek sesle gelen bir fener de var onlar da aynı durumda. Gs dışında hiçbir şey konuşulmuyor. Adamlarda acayip bir lobi var.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün ayrı ayrı zamanlarda a sporu açtım hep Falcao vardı. Ben böyle sapıklık görmedim. Özellikle o spiker acayip sinirlerimi bozdu. O adam gs li değilse ben de bir şey bilmiyorum. Yani bir yanda gelen bir oyuncu var öte yandan gelip gelmeyeceği belli olmayan bir adam var. Öte yandan geçen yıla kıyasla yüksek sesle gelen bir fener de var onlar da aynı durumda. Gs dışında hiçbir şey konuşulmuyor. Adamlarda acayip bir lobi var.Yem bunlar yem
Niasse yemmiş beyler
Gerçekten.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 22.08.2019, 13:10.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorloth'un maliyeti Sturridge ile aynı. Obi Mikel'in maliyeti çok daha uygun. Wakaeme de bu isimlerle aynı maaşı alıyor. Eleştirilen kısım ne onu anlamadım?
2-yazıcıdan gelen para ne kadar?16 milyon avro. sıtarriçin 3 yıllık maliyeti ne? 12 milyon avro.sakatlık vs gibi şeyler olursa gitti yazıcının parası.geri dönüşü olmayan paralar bunlar aga. benzer bişey fb van pörsi vakıasında gördük
3- olması gereken nedir? 16 milyon avroya oyuncu mu sattın.iyi güzel.doğu avrupa balkanlar ve iskandinavyadan 2 milyon avro bonservisle 4-5 oyuncu alacaksın yaşı genç ve maaşı düşük.lille 80 milyon avro ya oyuncu sattığı için onlar 10 milyon avroluk 4-5 oyuncu alıyorlar.ama burdaki mantık aynıdır.
sen naptın? yazıcıdan gelen geliri geri dönüşü olmayan sıtarriçe yatırdın.buna genelde ölü yatırım denir.geri dönüşümü yok.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum