Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen sene kedi olalı bi fare tutup ismini yazdım bonservisi 1 milyon görünüyordu. Onazi Trabzonspor'a Nijerya'dan futbolcu bakıyor diye haberler vardı. Keşke ismini verseymiş.
    Wolfsburg 3 sezon önce 3.5 verip almış. 2 sezonda gol atamayınca geçen sezon 3.5 satınalma opsiyonu ile kiralanmış Charleroi ye. İyi performans gösterince adamlar opsiyonu kullanıp Lille'e satmış. Siz Wolfburg döneminde hiç gol atmadığı dönemde adamı beğendiyseniz Charleroi yerine biz kiralayalım diye önerdiyseniz ne ala. Ama Charleroi e adamını attıktan sonra zaten yürüdü gitti.
    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence daha transfer olmaz banada cumaya kadar dediler ama fos cikti bu kafayla ne yapcaklar bilmiorum
      kardeşim hatırlarsan senin yazdığın gün şöyle bir cevap yazmıştım benim bildiğim ahmet ağaoğlu yedek bekleyecek bir adama 1.500 bin euro vermez bu norveçli elaman takımın 1. forveti olarak düşünülüyor diye ben gene aynı fikirdeyim bu adamı 1. forvet olarak aldılar gene şahsi düşüncemdir bu saatten sonra transfer olmaz. zaten yönetim danışmanı ali kemal denizci de transferi bitirdik açıklaması yapmıştı ama bu kadroya net ilk 11 e 2 tane daha adam lazım umarım bu sparta prag maçındaki aldanış ileride başımıza bela olmaz diyecem ama malesef olacak.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim hatırlarsan senin yazdığın gün şöyle bir cevap yazmıştım benim bildiğim ahmet ağaoğlu yedek bekleyecek bir adama 1.500 bin euro vermez bu norveçli elaman takımın 1. forveti olarak düşünülüyor diye ben gene aynı fikirdeyim bu adamı 1. forvet olarak aldılar gene şahsi düşüncemdir bu saatten sonra transfer olmaz. zaten yönetim danışmanı ali kemal denizci de transferi bitirdik açıklaması yapmıştı ama bu kadroya net ilk 11 e 2 tane daha adam lazım umarım bu sparta prag maçındaki aldanış ileride başımıza bela olmaz diyecem ama malesef olacak.
        Aynen abi cok yazik olacak kafalari yerlere vurucaz 2 adam almasak

Yorum

• Bence hala şu Sturridge denen kararsız Kâsım'ı bekliyorlar.
          Halen imza atmadı değil mi bir yerlere?

Yorum

• gs'nin savunma hattı bitik. şampiyonlar liginde dağılmayacakları maç az olur o defansla. elenene kadar maç kalabalığından ligde de puan kayıpları yaşarlar.

marcao nedir stoper demeye bin şahit.

şenol güneş'in bjksi adamlarla oynayacağına hakemle oynadılar tüm maç. o ayaklara girmeden, saçmalamadan, soğukkanlılığını koruyarak oynayacaksın bu gs ile büyük bir sıkıntı arz etmiyorlar.

edgar hiç gelip ortalığı karıştırmasın yeni yeni düzen oturtuyoruz savunmada, nereye gönderilecekse gönderilsin.

sağ-sol bek / forvet transferleri olursa rotasyon tamamlanmış olur.
            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Transfer Dosyası - 14 -

Hesap ne kadar güvenilir bilmiyorum, şöyle bir tweete rastladım:

Bağlantıyı ekledim:

En son freedomforever tarafından düzenlendi; 12.08.2019, 12:33.

Yorum

• Rakipleri gömmeden biz kendimize bakalım yolumuza devam edelim.

Ben bu sene yine yarışta olacağımızı düşünüyorum.

Şampiyonluk mu çok zor yapmıyorlar ne yazık ki. Umurumda da değil açıkçası.

Çekilmediğimiz sürece bu sene ki gibi sezonlara her daim memnun yaklaşırım.

Şu son fırsat transferlerini de yaparsak Eminim güzel geçecek her şey.

Rahat olalım ve sürekli destek verelim.

Bu oluşum bunu hakediyor
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hesap ne kadar güvenilir bilmiyorum, şöyle bir tweete rastladım:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  görülmüyor renktaş

Yorum

• Alınacak skorer forvet arkası hem sorloth'un hem ekuban'ın eksiğini kapatır. Ancak tekrar alınacak santraforla ya Eku ya Sorloth oynayacak. Bunun yerine Sorloth - Eku devam etse yine aynı kapıya çıkar. Sosa/Abdüş/Parmak in orada olmayacağını düşünerek bunları söylüyorum.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Barıs'ın en son dedigi hoca 10 numara istiyor. Gerci yusuf satilmadanda sert bir 6 numara istiyor diyordu.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• wanyama iyi olurdu. adam yiyen cinsten.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Ben 6 numara bakıldığına inanmıyorum.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Barıs'ın en son dedigi hoca 10 numara istiyor. Gerci yusuf satilmadanda sert bir 6 numara istiyor diyordu.
                            B.Yurdusevenin dediklerine hala güvenen mir var?
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Lille teknik direktörü dün dedi ki; Yusuf'un takım arkadaşları ile fiziksel olarak arasında büyük fark var.

Bizim takımın kondisyonu yerlerde anlaşılan.
                              .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lille teknik direktörü dün dedi ki; Yusuf'un takım arkadaşları ile fiziksel olarak arasında büyük fark var.

Bizim takımın kondisyonu yerlerde anlaşılan.
                                Abartmayi severiz Takim kondisyonu yerlerde oldugunu düsünmüyorum. 2:0 geri geldik ve bunu 3 hafta lig maclari oynayan takima karsi.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X