Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stoper işini kesin halletmemiz lazım. Güzel bir fırsat geldi ayağımıza. Rakiplerin limit itirazları da reddedilmiş. Özellikle transferde akıllı olursak seri şampiyonluklar yaşayabiliriz. Boş transfer yapmamamız lazım, nokta atışları yapılmalı.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu hataların ortaya çıkma sebebini partneri olarak görüyorum açıkçası. Yani ikili uyumu bir türlü yakalayamadı. Sadece hatalarını dile getirirsen doğru bir analiz olmaz. Çizgiden çıkardığı toplar, markaj özelliği topa set olması mücadelesi uzun topları sağlam oynamasından kazanılan maçlar örneği de vardır.

Hızlı kelimesini yanlış kullanımdan kaynaklanıyor bu ifade. Hızlı derken bahsedilen özellik seri olması. Hantal değil, kas yığını gibi enzimleri yavaş hareket etmiyor. Hızlı reaksiyon verebiliyor. Yoksa dünyadaki bir çok defans oyuncusu kanat oyuncuları tarafından hız özelliğinde geçilir. Ekuban misal patlayıcı koşu ile geçemeyeceği defans yok. Tecrübesizlikten set olamadığı pozisyonlar olsa bile eleştirileri haksız yersiz kötü niyetli buluyorum.
      evet ufaliji varken semih bile iyi stoper olarak gözüküyordu keza bizde egemen varken girayda öyleydi umarım hüseyin de öyle olur

Yorum

• Ndiaye 29 yaşında şu anda. Bu yaşta adama 7 milyon mu vereceğiz yani? Bana pek oluru olan bir iş gibi gelmedi
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• medya bizi inanilmaz gazlior...yok sampionlugun en büyük adayiyiz falan filan...böylece baski olusturuyor...taraftarlarin beklentisini yukseltior...kimse sivasdan ibb den konusmuyor...onlar sessiz sedassiz isini yapabilior....

suanki kadro ilk 3 e girse basari olur..kanat ve stoper transferi ile ilk 2 yi zorlariz
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ndiaye 29 yaşında şu anda. Bu yaşta adama 7 milyon mu vereceğiz yani? Bana pek oluru olan bir iş gibi gelmedi
            Saha performansı belirleyecek. Uçar kaçarsa, şampiyon olursak verilir. Öyle bir durumda zaten direk Arabistan'dan Katar'dan falan teklif alır, belki direk al-sat yaparız.

Yorum

Birde Ndiaye olayı var. Şimdiden para biriktirmemiz gerekiyor. Adem Lahiç'i Beşiktaş 7 verip aldıysa piyasa artık bu seviyelerde. Yani kısacası.

Ndiaye ; 7 Mio
              Shörlot ; 6 Mio
              Sosa ; 1 Mio
              Novak ; 1 Mio

Bu paraları hazırlaman gerekir. Üstüne yeniden Nweakame ile sözleşme imzalaman gerekiyor. Sosa ve Novak'ın yanına yazdığım ücretler imza parasıdır.

Uğurcan, Abdülkadir Ömür ile oturup konuşmalısın. 2 Sezon sonra satılacaklarını söylemelisin. Yusuf gibi karşımıza çıkmasınlar.

Bu maddiyatları sağlamak için kimi satarız bilmiyorum. Fakat kadro kalitesini korumak için 2 sene daha üst sıralarda yer almak için bu adımları atmalısın.
              Renktaş ne diyon Allah aşkına ne imza parası ne Nwakamesi. Adamın zaten 2022ye kadar sözleşmesi var. Öte yandan tarihte kendi oyuncusuna sözleşme uzatması için imza parası veren ilk takım mı olmak istiyoruz. Menajerlik parası olsa neyse.

Yorum

• tahkim kurulu fb ve bjk nin harcama limitlerine yaptiklari itirazi reddetmiş muhtemelem bu 2 takım artık transfer yapamayacak devre arası.
                çok saglam bir stoper alın artık şu takıma

Yorum

• Kanat yok defans yok. Bunlar olmazsa kim oynayacak sakatlıkta. Avdijaj geri mi çağıracagiz.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İyi bir Stoper iyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var . Edgar Ie'den bir seyler kazanacagiz gibi duruyor . Ayrica Talisca hayali kurmak yerine Kangayı alsaydik şimdiye kadar tüm trasferleri yapmis bir sekilde baslardik ikinci yariya
                    Twitter : @EY61_
                    Youtube : EY61

Yorum

• Ali koç malum takım için yaptılar bu kuralları. Bu kurallara sadece onlar uyuyor dediği takım biz miyiz acaba....

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali koç malum takım için yaptılar bu kuralları. Bu kurallara sadece onlar uyuyor dediği takım biz miyiz acaba....
                        Bizden başka uyan yok zaten
                        Kurduğu cümle yanlış olmuş ama. '2 takım için kural değişecektik, beceremedik' demeliydi.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali koç malum takım için yaptılar bu kuralları. Bu kurallara sadece onlar uyuyor dediği takım biz miyiz acaba....
                          galatasaraya diyor

Yorum

• Yoshida'yı dünya kupasında çok beğenmiştim ama sonra pek izleyemedim son durumunu bilmiyorum. Velez'in stoperini çok beğeniyorum Lautaro Gianetti. Geç parlayan oyunculardan diyebiliriz yaşı 26 oldu ama son iki senedir çok iyi bir performansı var. Eskiden kazma bir oyuncu olduğunu düşünürdüm ama kendisini çok fazla geliştirdi. Egemen veya Lugano gibi savaşçı ve aynı zamanda oyun kurma konusunda çok iyi olan bir oyuncu düşünün. Arabistan ligine transfer olacağı haberleri var umarım gitmez.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• stoper mümkünse lugano ya da luciano kadar olmasada arada bir gol atabilen biri olması lazım bizim stoperler birakın gol atmayı yan toplarda bari topa vurup auta atabilseler kontra yemeyiz onu da yapamıyorlar one gectigimiz maçlarda kötü oynarken bir duran top ile farkı 2 ye cıkarıp maçı koparabiliriz ama nerde.

Yorum

Birde Ndiaye olayı var. Şimdiden para biriktirmemiz gerekiyor. Adem Lahiç'i Beşiktaş 7 verip aldıysa piyasa artık bu seviyelerde. Yani kısacası.

Ndiaye ; 7 Mio
                                Shörlot ; 6 Mio
                                Sosa ; 1 Mio
                                Novak ; 1 Mio

Bu paraları hazırlaman gerekir. Üstüne yeniden Nweakame ile sözleşme imzalaman gerekiyor. Sosa ve Novak'ın yanına yazdığım ücretler imza parasıdır.

Uğurcan, Abdülkadir Ömür ile oturup konuşmalısın. 2 Sezon sonra satılacaklarını söylemelisin. Yusuf gibi karşımıza çıkmasınlar.

Bu maddiyatları sağlamak için kimi satarız bilmiyorum. Fakat kadro kalitesini korumak için 2 sene daha üst sıralarda yer almak için bu adımları atmalısın.

Sörloht iki yıl kiralık ve opsiyon bize ait yani sene sonu alma zorunluluğu yok gelecek sezon sonuna kadar zaman var ancak varsa isteyeni Merih için Alanya nasıl opsiyon kullanıp sattıysa bizde aynısını yaparız ama acele etmeye gerek yok
                                Uğurcan bu sene satılır bence Abdülkadir ise belki bir sene daha oynar sakatlıktan dolayı gözden düştü ancak Avrupa Şampiyonasına çağırılıp orada performans gösterirse Abdülkadir'de gider iki ismi de kadroda tutamazsın.
                                En son Mesut tarafından düzenlendi; 11.01.2020, 13:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X